Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz Oliverda #15600 üzenetére

tenyleg szaz szazalekig biztos vagyok benne, hogy nem kh-s kartyahiba lesz, abszolut minden jel es a kronologiai sorrend arra mutat, hogy a payment processor oktoberi cserejenel tortent valami - de sajnos naluk. egyebkent viszonylag uj a kartya is, par honapja cserelodott lejarat miatt - valamikor meg a blackre valtas es az oszi nyugok elott. akkor is normalisan visszatoltodott a tranzakciotortenet. mellesleg ha uj kartyat kerek, az fixen uj kartyaszam is lenne, azzal nem nagyon lennek beljebb, es szombat ota ezzel sincs gond

az eszreveteleimmel kuldtem egy nehany bekezdeses valaszt, meglatjuk, egyedileg tudjak-e javitani a hibamat. ha nem, igy is, ugy is megszivtam, mert foleg az elmult harom honap cuccaira lenne szuksegem. ha manualisan ossze tudnak gereblyezni a szombati reset elotti es utani tranzakciokat, az talan siman mukodhetne - mar ha kepes erre a rendszer. de ha a timeline-on ott vannak, laikuskent nem tunik megoldhatatlan feladatnak a dolog. azt is megirtam, hogy a korlatlan gbit es biztositas miatt fizettem elo, erre januarra megszunt a biztositas es most a gbit-et is elvitte egy hiba, azert ez igy tenyleg baromi rossz deal nekem, mint ugyfelnek ugy, hogy a penzem naluk van

Új hozzászólás Aktív témák