Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ottalai

    lelkes újonc

    válasz pictigjis #7789 üzenetére

    Persze, lehet, hogy félreértés. A 24-es cikkre is lehet hivatkozni, persze az nem jogforrás. Az sem biztos, hogy igazuk van.

    Azt én nem találtam a Curve szerződéseiben, hogy te közvetítői tevékenységre szerződsz és ő egy "kereskedő". Igen, azt valóban írják, hogy ők ezt teszik és így bonyolítják a fizetéseket. Ennek kérdéses lehet a jogalapja. A kártyatársasági szabályoknak sem biztos, hogy mindenben megfelel, hogy minden Curve kártyás vásárlás "online szolgáltatás" MCC kódokkal jut el az eredeti kártya kibocsátóhoz (ez esetben Erste), már ha ez minden esetben így van, mert a Curve is többféle MCC kódot használ a fórumok szerint.

    A 24 által is leírt folyamat alapján a TÉNYLEGES fizetési folyamatnak úgy kellene kinéznie, hogy Erste fizet a Curve-nek, Curve fizet a tényleges kereskedőnek (pl. cipőbolt), aki valójában a kedvezményezett. De ez talán nem így van. A Curve-nél nincs egy filléred sem a folyamat során, sőt egyáltalán nincs (ezt is megírja a Curve egyébként). A használatból is ez derül ki. Nincs "számlád", nem tudod a "számlát" feltölteni, nem tudsz rá- és róla utalni.

Új hozzászólás Aktív témák