Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nem, ez nem olyan, mint a viber. Amikor visszater alvasbol, akkor latszik, hogy nincs wifi, es akkor csatlakozik.
De valami van, mert ugyanez a greader fenn van a telefonomon, es a telefon lazan kibir 4-5 napot keszenletben, negyedekkor akksival, es termeszetesen folymatos telefonkapcsolattal. Raadasul a telefonomon van valami okossag, mert idonkent azert megiscsak bekapcsolja a wifit, es kapok emaileket. Ennek ellenere nagysagrenddel takarekosabb. Tovabbra is tartom azt az allaspontomat, hogy valami nem szazas a rockchip, vagy a cube altal megbabralt androidban, mert egy gyari allapotu, rootolatlan, csak alap alkalmazasok (gmail, naptar, bongeszo,....) volt fennt, es ugy is fogyasztott alvas kozben. Ha erre meg egy nagyon keveset ratesz valamelyik applikacio, akkor mar konnyen felmegy 1% fogyasztas fole orankent.
Azonban, most, hogy az eredeti kinait tettem fel, es rootoltam, toroltem rola a kinai vackokat, cwm-t telepitettem ra, igy sokkalta jobb, mint az arctablet fele 2.06-os.
Gondolkodom rajta, hogy csinalok egy wipe data-t, es arrol mentek egy cwm backupot, es kozzeteszem, ha erdekel valakit.A másik tuning, amit a napokban elkövettem, az ennek a szövet toknak a beszerzése volt : [link] A kék egész jó színű, elég sötét. Két előnye van ennek a toknak. Az egyik, hogy ha ebben van a tablet, akkor csak miliméterekkel lesz nagyobb, és sehol nem takar bele a kijelzőbe. A másik pedig, hogy eltakarja a fényes csúszós hátlapot. Kis hátránya viszont, hogy az USB kábel csatlakozóba egy kicsit beleér, ezért kicsit ferdén kell beledugni az USB-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 7. Generációs Ipad
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest