Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Most pedig az következik, hogy nem telepítek rá semmi pluszt, és holnap reggel megnézem, mennyit merült az akksi.
Egyébként első ránézésre mintha jobbnak tűnne az arctools félénél. Valahogy pl. a play update közben is tudok kattintgatni. Nem tudom, lehet, csak bebeszélem magamnak, vagy tényleg így van, nemtudom.Amúgy erre a dologra mostanság összehasonlítási alapnak a telefonomat szoktam említeni. Lenovo S750, MTK6589 proci, 4x1.2Ghz, 1GRam, és Android 4.2.1 Sokkal-de-sokkal finomabban működik. Igaz, a felbontás csak a negyede, 960x540, de ehhez semmi köze pl. annak, hogy a telefonomon még egyszer sem akadt meg azért semmi, mert valami frissítés volt. Ma délben is leveleztem rajta, olvastam a híreket, és közben dobálta az értesítéseket, mert frissített vagy 5 alkalmazást. A cube ilyenkor teljességgel használhatatlan, olyan, mintha hiába lenne 4 magos, mert csak egyetlen szálon csinálna mindent. Persze, lehet, hogy nem a proci miatt akad meg minden, hanem lehet ez pl. a flash memória lassúsága is, de hát mégiscsak egy szintén kínai (Lenovo) telefon az, amivel összehasonlítottam, és az sokkal jobban muzsikál.
Vajon más Rockchipes táblák is így működnek (pl. Wayteq qci, vagy a Pipo táblák)?, Vagy ott normálisabb ROM, vagy valami más van alattuk, és nincs vele ilyen gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- EA SPORTS FC™ Mobile Football
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest