Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Azt hiszem van pár e-könyvem, csakhát angol. Azt meg régen tanultam.
Mindenesetre köszi a segítséget.
Gondolom te is találkoztál már CSS megjelenítési problémával. Nem osztasz meg velünk néhányat?(ne csak én írjak már
)
faster: Bár mondtam, hogy munkám során találkozok a hibákkal, egy többoldalas honlapnál pedig jobb megoldás css fájl használata, de ok, meggyőztél.
A következőkben a te javaslatod szerint fogom publikálni a hibákat. Visszamenőleg is megcsinálom, amint időm lesz.
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
Őszintén nem találtam magyar fordítást a cascade-ra, én pedig vagyok olyan műveletlen, hogy nem tudom, mi az a kaszkád.
Eddig egyedül egymásba ágyazhatóságról olvastam. De ha öröklést jelent, akkor érthető a dolog.
Bár számomra akkor sem logikus, de tudom... bennem van a hiba. Lásd aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest