- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Bár mondtam, hogy munkám során találkozok a hibákkal, egy többoldalas honlapnál pedig jobb megoldás css fájl használata, de ok, meggyőztél.
Egy fenéket, nagy honlapnál használd csak a szeparált CSS fájlt, csak az itteni példáidnál egyszerűbb megnézni a forrást egy ctrl-U-val Firefox alatt, és egyből látni az egészet, ha a html-ben a style def. is benne van. -
GDA
csendes tag
igen, én is találkoztam már szarságokkal, pl padding problémák, amik az IE hibás box modellje miatt van, stb aztán van,h a böngésző renderelési módjától függően egy xhtml 1.0 transitional-nál szarul jelenik meg, strict-ben viszont jól, de csak ie-nél, vagy fordítva, stb stb.
ki kell alakítani azt a pár megbízhatóan működő template-et, amire a későbbi munkádban építhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest