Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Nincs ebben semmi meglepő, az "iparban" sokkal jobban szeretik használni a "régi jó'bevált dógokat", mint a csicsás újdonságokat. Ez érint minket is ilyen esetekben, és sajnos mondjuk egy gyárban nem mondhatod azt, hogy ja bocs, a webapp nem megy IE10 alatt, cseréljétek le 3000 gépen frissebbre.
Jó eséllyel olcsóbb lesz optimalizálni amennyire csak lehet régi böngészőkre, mint egy említett cserét megejteni.
Nekem is volt olyan munkahelyem ahol egy jó 25 éves gépen Windows 3.1-en futott a célszoftver, mert az új verzió több tízmillió Ft lett volna akkor, abból a pénzből meg még aranyáron is évszázadokig lehet szervizezni azt a vasat.
Na jó elkanyarodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó eséllyel olcsóbb lesz optimalizálni amennyire csak lehet régi böngészőkre, mint egy említett cserét megejteni.
Nekem is volt olyan munkahelyem ahol egy jó 25 éves gépen Windows 3.1-en futott a célszoftver, mert az új verzió több tízmillió Ft lett volna akkor, abból a pénzből meg még aranyáron is évszázadokig lehet szervizezni azt a vasat.