Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
igen viszont ha az egész erre épült hogy képek vannak hozzá használva
akkor jól gondolom hogy az egészet átkéne írni ?+ én csak most tudtam meg azt is hogy ez nem php hanem css
csak kaptam egy ftp-s hozzáférést hogy ha szerkesztettem valamit
akkor oda feltudom tenni kipróbálnién máig azt hittem html-ben van
és majd vígan szerkesztgetemcsakhogy itt nem látom egy ablakban a kódot a másikban meg azt ahogy a böngészőben látom
+ ha ez css akkor hogyhogy php a kiterjesztése a fájl-nak ?
ha nem képekben van megcsinálva akkor hogy kapok olyan boxot ami az oldalon van ?
átlehet a css-t alakítani úgy hogy megmaradjon az ahogy a képek változnak ?
(15-20 cikkelyre felszeleteli majd képet vált
ezt egyébként flash végzi ? vagy valami skript ?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest