- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Topicnyitás helyett a kérdésed feltehetted volna itt Azonnali vga kérdések , vagy a kártyád topicjában .
-
gaboy
csendes tag
hello van egy brad new gepem... mikor hasznalom (foleg a szurke hatteren veheto eszre) telyes szelessegben csikok szaladgalnak lentrol felefele a monitoron kb 10cm tavolsagra egymastol... kb ugy nez ki mint amikor kontakthibas a tv anterna csatlakozasa es ezert zavart a kep....
Mit tegyek?? Otlet????
Mivel egyszerre 2 monitort vettem es ki probaltam mind kettot... ugyan azt a hibat talaltam mind2nel....
Gyenge v zavart az aram? vegyek UPS-ot??? CSereljem le a monitor kabeljet....vagy csak valami egyszeru beallitasi problema az egesz???Mi az a resolucio es Hz ami megfelel egy ilyen monitornak? 1440 x 900 WXGA+Monitor ASUS VW193D-B, alaplap MSI nVidia P6NGM-L,nVidia GeForce 7050(integralt),proci Intel Celeron Dual-Core E1200,ram DDR II 667MHz,stb
Aktív témák
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest