-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
-
nnnnn
tag
válasz
Jhonny06 #15641 üzenetére
hát fogtam letöltöttem kitömörítettem és bemásoltam ide:
C:\Documents and Settings\-\Dokumentumok\My Games\Crysis\SaveGameslehet h átkéne neveznem? mert alapból Luigi_Recovery_crysis a neve és a többinél ott van a küldetés neve meg minden...
programm filesnál nincs olyan mappa amit mondtál... máshova telepítettem nem a C meghajtóra
-
-
feka007
veterán
válasz
Jhonny06 #10769 üzenetére
Vékony, de hangos szar a hűtése. Akkor már inkább foglaljon el két slotot, de legyen olyan mint a G80-on. Különben is kit érdekel, hogy két slotos, akkor zavarjon majd amikor nem fog elférni miatta a hangkari, addig én teszek rá hány kiló, milyen hosszú meg mekkora az átmérője...
-
debut12
aktív tag
válasz
Jhonny06 #10683 üzenetére
Persze, én vágom is, csak Green-nek vannak fenntartásai a magas gépigény + hihetetlen grafikával!
Amúgy azt olvastam később lesz ultra high beállítási lehetőség is, ez igaz, vagy csak kacsa???Elakadtam ott, amikor a hajó gyomrából felküzdöttem magam, és egy droid, mega nagy alien osztja az észt a fedélzeten, és a csápjaival ide-oda hajigál.
A csaj legyengítette, én ellőttem rá az összes gaus töltényt, rádobáltam vagy 10 gránátot, 2 tár sörétest, de meg se kottyant neki. Hogyan tudnám lenyugtatni????? -
Pala
veterán
válasz
Jhonny06 #8935 üzenetére
Az az igazság, hogy némely eredeti játékokkal sokszor több nyűg van, mint a kalóz változatokkal, köszönhetően az orrba-szájba integrált másolásvédelmek miatt
Én a Quake4-gyel szívtam anno rengeteget. Telepítésnél egy tört verzió serialját használva volt csak hajlandó felmenni a gépre. A netes játékhoz szerencsére elfogadta az eredeti kulcsot, viszont a dvd-t nem ismerte fel, így az eredeti játékomat no-dvd crackkel tudom csak játszani, lol....
-
Eagle16
addikt
-
Winner_hun
félisten
válasz
Jhonny06 #6729 üzenetére
Hm. A bénítólövedéket ugyebár nem lehet esztelenül lövöldözni, meg kell várni az új adagot mindig. Én 3 katonát lőttem meg vele (a demo vége fele, ahol egy épületben valami fájlokat kell majd letölteni) onnan, ahol a kocsik vannak, majd átmentem rajtuk. Talán az egyik kelt csak fel pont akkor, mikor odaértem a kocsival, szóval az a 20 mp nem tudom hogy jött össze neked
-
vazimódó
senior tag
válasz
Jhonny06 #6392 üzenetére
Ez teljesen így van. Ha egyszer kijön a játék akkor nem 2 év múlva akarok játszani vele. Tegyük fel éhes vagy(megvan az optimális konfig
)...Veszel egy tányér babgulyást,meg 10 túróspalacsintát,de azt nem eheted meg csak másnap,vagy megeszed rögtön,de a leves sótlan a palacsintába meg savanyú a túró. Hülye példa volt,de szerintem akkor nem kell kiadni egy játékot ha a mai csúcskonfigokkal nem képes elfutni normálisan. Aki egyszer meglátja hogy néz ki max grafikán az nem szivesen adja alább. Ez a játék tipikusan az amit én a grafikájáért szerettem meg annyira. Másodlagos a történet számomra a Crysis esetében. Jól esik csak úgy mászkálni és bebarangolni a nagy területeket,csobbanni a vízben néha kiosztani 1-2 fejest.
-
alien_
őstag
válasz
Jhonny06 #6392 üzenetére
Mindenki tudja, hogy 1 év az mit jelent hardware-ben. Mindig jön egy ilyen vaszabáló játék, hogy a népeket a boltba csalja. Ilyen volt a FEAR, de még a Q3A is. Ilyenkor megy az anyázás egy darabig (amit 100%-osan meg is értek & jogos, ha a 8800gts mellett döntöttem volna fél éve, én is ezt tenném, nem is picit), majd szépen a régi hw árából egy kis +kpval megfejelve vesznek új vasat, ami úgyis mindig év legvégén jelenig meg, és azon tényleg minden úgy fog menni, ahogy kell. Szóval Crysis alá 9800GTX, nem is lepődnék meg rajta, ha már eleve g92-re lenne az egész optimalizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest