- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Törzsúr #21546 üzenetére
Brutális! Legalább 4x akkora, mint az én monitorom képernyője.
(#21547) persil: Nem hinném, hogy szebb. Roedie nem pont a leglátványosabb részeket fényképezte le – ami nem baj, hiszen nem azért készítette, csak demonstrálás gyanánt.
(#21548) Pala: Azt a mozgást sem tudnám megszokni. Mint valami amatőr, úgy ráncigálja a fegyvert a karakter.Ettől nem reálisabb, hanem bénább lesz szerintem. A grafika pedig jó.
-
persil
nagyúr
válasz
Törzsúr #21546 üzenetére
Akárki, akármit is mond, a 2 sokkal szebb és ezerszer jobban is megy.
Nekem ráadásul jobban is tetszett a játék, bár tény, hogy túlságosan érezni rajta a konzolosodást.
A 2560*1440-hez meg csak annyit, hogy 27inches monitoron kb úgy néz ki a 2560, mint az én 19esemen az 1440
Nem tudom miért van úgy mindenki oda a felbontásért, semmit nem jelent, 100x többet számít, hogy a részletesség, a textúrák, effektek, árnyékok stb maxon legyen, minthogy pusztán csak nagyfelbontás.
(nyílván kurva szép, de nem "csak" a 2560*1440 miatt, hanem mert maxon van a játék. Az csak egy plusz, hogy a magas felbontás miatt szép éles minden, bár némi élsimítással is megnéztem volna ezeket a képeket.) -
feka007
veterán
válasz
Törzsúr #15843 üzenetére
Na végre, már azthittem cseszhetem az összes képemet amit felraktam a Logoutra. Ha lesz kedvem hozzá, akkor mostmár átpakolom őket máshova, nem egyszer volt már hogy törölték idő után a képeket kepfeltoltes.hu-ról...
Tetszik, hogy tisztának tűnnek a képek. Nekem még 4x AA-val is elég recés játék közben.
-
Rusher
őstag
válasz
Törzsúr #15813 üzenetére
Nem megy az oldal. Csináltam én is egy pár képet Ultra HQ 1280 2xAA+XConfig és beszarás télleg milyen jól néz ki bár a sima Ultra is már bőven jó, de az Xconfig pici életszerűséget visz az egészbe(pl. sötétebb színű falevelekre sütő nap...) majd holnap felrakom...most nincs kedvem
-
Laraxior
titán
válasz
Törzsúr #15432 üzenetére
Felesleges a QX proci... épp a feljebb említett dolog okán: nem használa mind a 4 magot.
Tehát többre mész egy 4.5re húzott E8x00-el mint egy 3.8on ketyegő Quaddal. 2db GX2-t is felejtsük el...optimalizáció híján nem sokat nyernénk vele,csak extrem felbontáson...
a ram az jó ötlet...abból jó ha van sok -
Blood Mage
senior tag
válasz
Törzsúr #15278 üzenetére
40fps 4x AAval sztem is eléggé különös...
bár ki tudja... sokat törölgeti a CD-t.... gondoskodik róla... vele alszik... estimesét mond neki éjszakánként... jóéjt puszi... hagy ne folytassam mi jönne ezután... Ezek után természetes hogy másnap reggel betolja a lemezt a gépbe és úgy hasít a játék mint az állat!
A jó kapcsolat mindennek a titka!
-
Romvr
őstag
válasz
Törzsúr #15043 üzenetére
Mondjuk ez is igaz. Mikor viccből felnyomtam az AA-t 8-ra High beállításon akkor ilyen 10 FPS-t kaptam. Szép volt, sőt gyönyörű, de játszhatatlan. Csak egy kis összehasonlítás:
1024x768, Minden High. (átlag FPS)
0 AA: 50-60
2 AA: 45:50
4 AA 25-40
8 AA: 10-15
8Q AA: Pixelhibák 5 FPSFeljebb már nem is mertem menni már már így is kegyelemért könyörgött a kártyám.
Amúgy lehet hogy egy quad-ba rakott GX2-es elvinné a 16xQ AA-t 800x600-ban (hmm 800x600-on is ki fogom próbálni ma. Remélem lesz egy +10 FPS mert akkor már jó
)
*Ironikus megjegyzés*: Ave Crysis Viva Crytek!!!
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Törzsúr #14881 üzenetére
jaja, de annyira nem súlyos a helyzet - a jelenlegi álláspont szerint - . azért nekem is van egy kis guba a péztárcámba csak így mindet ki kell emelnem... szal lemondhatok, a jövőbeli gépújítási terveimről... de azért folynak még itthon a tárgyalások, úgyhogy a végén még jól is elsülhet a dolog... vagy csak jól felidegesítem apám aztán jön : Nah nem érdekel ez az egész hülye számítogép, ott van a mostani," jó " az, így is annyit ülsz előtte, vegyél amit akarsz a saját pénzedből !!!
-
T.Peter
őstag
válasz
Törzsúr #12485 üzenetére
Ez érdekes. Elvilleg simán kéne látnod. Nekem gtx-xel simán ment vele. Tedd újra esetleg, vagy majd biztos válaszol egy hozzáértőbb egyén. A mosottas textúra, ami betöltésnél jelenik meg, az nálam gtx-xel is volt, szerintem így normális, bár lehet, hogy nem, és nálam is valami nem volt rendben.
-
-
feka007
veterán
Ezek a kedvenceim:
-MAD+AD homosexual party (gondolom nem kell ecsetelnem, mit jelent)
-Over 700 thousand transvestites (több, mint 700 ezer transzvesztita)
-built in boobs (ciciket épített be - vagy vmi hasonló)
--Improved AA and Ahh **** off quality levels (Javított AA és Ahh **** minőségi szintek (mellett))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest