Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
válasz
ddsteel #19896 üzenetére
Metamask tarcadra valahonnan ETH-t kell szerezned, mert az lesz a swap tranzakciós díja. Erre írtam, hogy akár Binance-en veszel és onnan küldöd a metamaskodra. Nem kell sok, valószínűleg 10 dollár körüli értékben elég lesz. De ha kicsit több, igazából az sem baj, mert úgyis tisztán ETH-et utalsz majd tovább revolutra, szóval nem fog ottmaradni sehol, max egy nagyon minimális mennyiség.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Ryder1 #19895 üzenetére
Köszi az utsó pontig eljutottam, de akkor reggel fogom csinálni az utolsó pontot. Illetve ha ezeket elfelejti, ha nem most csinálom, akkor reggel csinálom az egész sort. Hát jó, hogy ezt leírtad, ebből kb semmire nem jöttem volna rá magamtól - nyilván. Azt még meg tudod mondani, hogy ezt hogy csináljam? "csak a swapra elég fee kell metamaskra" Ehhez hol és mit csináljak? Szerk: egyelőre insufficient PLU balance-t ír, gondolom, a gas fee miatt.
-
Ryder1
senior tag
válasz
ddsteel #19894 üzenetére
Mivel binance-re közvetlenül nem tudod küldeni, mert nincs listázva, így ott max annyit érdemes csinálnod, hogy veszel valamiből ETH-t és kiküldöd a metamaskos tárcádra.
Gyorsan leírom az uniswapot:
- metamask tárcát csatlakoztatod (ETH láncra legyen állítva, jobb felül látod az ETH ikont)
- select token részre mész, beírod a pluton contract addressét: 0xd8912c10681d8b21fd3742244f44658dba12264e (így elkerülhető, hogy véletlen más coint válassz ki, ami szintén PLU)
- megfordítod a tranzakciót, hogy a you pay résznél legyen a PLU, alul pedig ETH
- jobb felül kis fogaskeréknél custom slippage legyen beállítva, 0,5%
- mennyiséget beírod és mehet a swapIgazából csak a swapra elég fee kell metamaskra, mert sikeres swap után alapból ETH-ed lesz csak a tárcán. Picit még tudsz spórolni, ha reggeli órákban csinálod, mert akkor általában kevesebb a fee.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Ryder1 #19893 üzenetére
Nagyon szívesen választanám, de annyira nem vagyok képben és nem szívesen zargatok senkit ilyenekkel. Fogalmam sincs, mennyi időbe telne ez, most úgy néz ki: A metamaskomban ott a PLU, binance-t létrehoztam és a verify is OK. Jelenleg így állok, ha valakit fel tudnék hívni, hogy elmondja mit csináljak így a gép előtt, az lenne a tökély, de ilyet nyilván senkitől nem várhatok el. Egyelőre próbálok rákeresgetni a módszerre, amit leírtál. Persze lehet, hogy az uniswaphoz nem kell binance sem, csak azt már korábban létrehoztam.
-
-
Ryder1
senior tag
válasz
ddsteel #19887 üzenetére
Uniswappon átváltod ETH-re és azt küldheted Revolutra, ahol eladod EUR-ért. Így kimarad a tőzsde és a KYC. Most 5 USD körüli ETH a fee, reggel kicsit olcsóbb is. Nem mondom, hogy a legolcsóbb megoldás, de egyszerű. Csak előtte szerezz kb 10-15 dollárnyi ETH-t a tárcádra, mert egyrészt kell a swapra, másrész a küldésre.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #19888 üzenetére
Felajánlottam hogy küldök neki etht a tranzakciósdíjakra, elküldi a coinbasemre és kivesszük a cb kártyámmal egy automatanál.
-
k1raly
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #19880 üzenetére
Csak oda nem tudja a plutont küldeni. Csak ha már swapolja előtte ethra, de ez még néhány feladatot eredményezne..
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #19880 üzenetére
OK, köszi, megpróbálom.
-
Lacesz88
tag
válasz
ddsteel #19873 üzenetére
Coinbase-ről annyit érdemes tudni, hogy a verification régebben elég kaotikusan alakult náluk, teljesen random ment. Beadtam mindent amit kértek és 2-3 hónapig semmi nem történt, ügyfélszolgálat is annyit jelzett vissza, hogy a rendszerük ilyen és kész. Utána olvasva nem egyedi eset volt az enyém másnak is volt ilyen baja. Ezután nem is foglalkoztam velük tovább majd pár hónap múlva egyszer csak kaptam értesítést, hogy gratulálnak most már leellenőriztek mindent és kész a verification
Ez azóta persze változhatott, de nem rég is volt másik topikban negatív tapasztalás velük.
Azóta ugyan ritkán használom és nincs gondom velük, de lehet nulla historyval nem náluk oldanám meg ezt a pénzkivételi kört. -
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #19875 üzenetére
Napi 5%-ot nem hagyok benne, főleg nem hétvégén. Majd olcsóbban visszaveszem... Híres utolsó mondatok.
-
-
ddsteel
aktív tag
válasz
bobalazs #19872 üzenetére
Köszi, igen, ezt néztem is, ott álltam meg, hogy létrehoztam a coinbase accountot, verification OK, viszont az addresst nem tudom bizonyítani. Lakcímkártyával, elmű, gázszámlával próbálkoztam, mindegyiket visszadobta, pedig nevem, címem egyezik, gondolom nem angolul van, az a baj. Redditen olvasom, sok embernek ez a problémája. Hogy igazoljam magam? Most 24 óráig nem enged feltölteni más dokksit. Nem tudom, mivel igazolhatnám magam, elvileg minddel lehetne ezek közül. Most itt álltam meg egyelőre.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #19870 üzenetére
Sajnos nincs, ezt az egy dolgot akarnám kinyerni belőle, aztán hagyni. Eljutottam eddig magamtól, elég tudatos vagyok pénzügyileg is, a PLU használata miatt felgyűlt coinokat akartam kinyerni valahogy, de itt a metamasknál sajnos megakadtam. Senki sem ért ehhez a környezetemben sajnos. Egyébként pont azért kérdezek itt, hogy nehogy elb@sszak vmit. Valami összefoglaló vagy leírás kéne valahonnan, csak megoldják mások is... Szokott a fórum elején is összefoglaló lenni, azokat mindig átolvasom, most ez sincs.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #19868 üzenetére
OK, köszi, ez elsőre igy elég meredek nekem, meg kell értenem még
Pl mi az, hogy veszek ETH-t? Nem akarok pluszban venni ETH-t, ha van PLU-m, vagy úgy érted, hogy a PLU-m ért cserébe vegyek ETH-t? Vagy pluszban kell még ETH-t vennem? Ha igen, mennyit?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
ddsteel #19867 üzenetére
Ha kész a Coinbase, akkor ott veszel ETH-t, amit elküldesz a Metamaskra. Így már ki fogod tudni utalni a Coinbase-re a PLU-t. Ott azt átváltod Euro-ra és azt pedig kiutalod a Revora. Viszont nem mindegy milyen napszakban csinálod, van hogy nagyon magas a tranzakciós költség.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Zoli-bácsi #19866 üzenetére
Köszi. Csatoltam a képet az előbb, ez a PLU van a metamaskomban. Most csináltam egy coinbase-t, a címemet ellenőrzik épp. Hogyan tovább, mi a menet? pár pontban le tudná írni valaki? A metamaskból kell kiutalni, vagy a coinbase-ben kell bűvészkedni? És ha a coinbase-ban van, onnan hogy lesz belőle EUR a Revom-ra?
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #19857 üzenetére
Volt, dobtam is. Easy money.
Jó kis órabér.
-
ddsteel
aktív tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy van 64 PLU-m metamaskban. Mivel egyre kevesebbet ér, szeretném EUR-ba váltani és Revolutra átrakni. Nem vagyok nagy guru ebben. Sajnos nem tudom, hogyan csináljam. Elakadtam az elején, úgy tűnik, PLU-t nem is lehet kiutalni, ETH-re át kéne váltani, de akármilyen kicsi PLU amountot írok be, mindig azt írja, hogy a GAS fee nagyobb. Most vagy bénázom, vagy ennyire nem éri meg
Valamit szarul csinálok, de nem tudom, hogy csináljam. Van valami jó leírás ehhez? A YT-n a videóbat ETH-et utal ki a magyar srác, de nálam az nem elérhető, gondolom, mert PLU-m van, viszont nem tudom, hogy váltsam át. Van erre valakinek vmi ötlete, leírása?
-
LOL
Early crypto investor Roger Ver, a.k.a. ‘Bitcoin Jesus,’ has been charged with a tax fraud, with the Department of Justice saying he evaded nearly $50 million in taxes.A korai kripto befektető Roger Ver, más néven "Bitcoin Jézus" ellen adócsalás miatt emeltek vádat, az igazságügyi minisztérium szerint közel 50 millió dollárnyi adót csalt el.
-
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #19854 üzenetére
Short-term egy 65-66k pattanás az simán benne van. Persze a globáltól is függ. Aztán vagy fel, vagy le.
De nagy TF-en ez még teljesen jó mozgás/korrekció, egészséges is egy ekkora run után. Max annak nem túl vidám, aki megint ATH körül vett portfóliós cikk hatására...
-
kennystyle
aktív tag
IBKR-en próbálnék VBTC ETN -t venni, de hiába nyomok rá hogy "enable trading" nem történik semmi pár nap után sem.
Pl. mikor BYD-et akartam venni a Hong Kong exchange sem volt aktív, rányomtam, másnap tudtam venni.
Van esetleg valami tipp, hogy miért lehet ? -
nort_on
senior tag
válasz
Oppenheimer #19851 üzenetére
Annyit minek?
-
Oppenheimer
nagyúr
Én portfólió arányosan +1%-ot tettem bele most
de meg lehet délután még egyszer ennyi berakok
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Mégsem érkezik előbb a Pixel 10 a vártnál
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest