Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Kb 4 éve használom a Metamaskot, de eddig nálam csak akkor ugrott fel ha az ikonjára kattintottam. Szóval nálam biztosan nem így működik ezer éve.
Ha 10x nyitom meg egy nap a böngészőt, akkor 10x ugrik nekem fel popup-ban, miközben a Metamaskot lehet 1 hónapig meg sem akarom nyitni.
Így biztosan volt valami beállítás ami eddig másképp volt, de lehet valami frissítéssel ez elromlott.... -
Lacesz88
tag
Nem igazán találtam megfelelő topikot rá, de az itt lévő tagok elég gyakorlottak és viszonylag pörög is a topik ezért itt tenném fel a kérdést.
Chrome-ot használok és fent van a Metamask bővítmény. Nem szoktam alapból bejelentkezve lenni csak ha célirányosan használom a Metamaskot.
2 napja tapasztalom, hogy amint megnyitom a Chrome-ot, megnyit egy új fület automatikusan a kezdőoldal mellé és a Metamask bedobja a bejelentkező képernyőt, hogy lépjek be.
Nem tudom, hogy ez most valamilyen frissítéssel jött feature vagy benyeltem esetleg valami vírust ami hozzá akar férni a Metamaskhoz? Esetleg más tapasztalt hasonlót?
Ha alapbeállítás lett valami, hogyan lehet kikapcsolni?Amit én találtam opciót, hogy kikapcsolom a bővítményt és csak akkor kapcsolom be, amikor használni akarom, de hátha csak a beállításokban kell valamit átkapcsolni.
-
Lacesz88
tag
Kellene egy kis segítség.
Coinbase-en van/volt GALA V1 tokenem. Nem különösebben foglalkoztam vele mikor jött a GALA V2 ezért ott ragadt.
Azóta van már némi értéke még ha nem is komoly, de kezdenék vele valamit.
Átküldtem Metamaskra viszont azt nem tudom miként lesz belőle V2 token, ha egyáltalán még lehetséges?
Intsek neki búcsút vagy van valami mód V2-re konvertálni? -
Lacesz88
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem erre a Paymonade kifizetési lehetőségre csak USDT-ből engedne, BTC lehetőség nincs is, így nem igazán tudom neked miként lehet.
Amit előnyként látok egy kezdőnek, hogy ha kiválasztod miből akarsz kifizetést (nálam pl USDT) automatikusan átváltja EUR-ra és átküldi, tehát nem csinál mást mintha te magad átváltanád a coint EUR-ra és azt kiküldenéd.
Ha ezt ezzel a Paymonade-el csinálnám 100 USDT-ért kapnék 79 EUR-t szemben a másik megoldással, hogy magam átváltom "Trade" fül alatt és azt kiutalom SEPA-val ahol 95 EUR-t kapok mínusz a kiutalási költségek. Ez elég rossz váltási árfolyam, ha neked a BTC-nél is ilyen az nem igazán előnyös.
Így én is azt javasolnám amit a többiek is, hogy BTC elad EUR-ért a "Trade" fül alatt és azt kiküldöd SEPA utalással a bankszámládra.
Amit el tudok képzelni problémának:
- nincs EUR fedezet a tranzakció költségeire a számládon. Szerintem az EUR-nak már a tranzakció előtt rendelkezésre kell állnia a Binance számládon hozzá nem a váltásból fogja majd azt is fedezni magának.
- Binance alatt van több "alszámla" szerűség, ahova ha átrakod az adott coin-t akkor nem a SPOT walletedben lesz és a kifizetés onnan lehetséges. Bár azok alapján amit írsz nem tudom elképzelni, hogy átkerült máshova vagy véletlenül átraktad volna (mondjuk Margin accountra).
- nincs kész a Verification
- Tudtommal van egy olyan szabály, hogy csak oda indítanak kifizetést, ahonnan már valamikor érkezett befizetés is. Ez régebben volt, nem tudom még mindig így van-e. -
Lacesz88
tag
válasz
nort_on
üzenetére
Sell order? A vásárlás után rögtön beadom.
Szal nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy hova. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jogos
Legutóbb mikor elhamarkodottan döntöttem eladtam a SOL-t 155$-os árfolyamon utána néztem ahogy vágtat tovább. Ez még a tavaszi körnél volt azóta ugyan megint van de megint megy a fejvakarás vele mert elég jó az átlagáram.Én ugyan nagy elemzéseket nem szoktam csinálni, de a 100K-t a köztudatban is egy nagy mérföldkőnek érzem, így itt számítok némi megtorpanásra plusz a Market Cap is ATH-n szóval kérdés hova tud menni innentől kezdve.
Utoljára 2021 novemberében voltunk hasonló szinteken és az ott sokaknak fájt végül.
De azért még örülnék egy erős altseasonnak
Egyenlőre nyugodt vagyok mert a topik két komolyabb pozijával rendelkező tag 140 körülre várja a BTC-t
(Oppenheimer és Te) -
Lacesz88
tag
válasz
üzenetére
"Ezt is írtam, hogy még nincs az igazán nagy CEX-eken. Pont ez az egyik ok, amiért nem adtam el."
írod most ezt, viszont márciusban meg ezt írtad:
"Tegnap újabb ATH, most az első nagyobb tőzsdén listázás, miközben egyre többen shillelik... Alakul.""2018-2020-ban kezdtem el cryptóba fektetni, nem pedig ebbe a coinba."
Nekem ez okozta a félreértést:
"Frozen: Én 2018-2020 között pakoltam bele annyit, amennyi nem hiányzott, azóta "hízlalom", külön kezelem minden mástól."
De akkor így utólag gondolom ezt a solana-ra értetted és nem arra a coinra.Sajnos pont abból fakadóan, hogy nem konkrét dologról (adott coin) beszélünk félre tudnak menni infók, mert senki nem tudja melyik kriptohoz kapcsolni a hozzászólást.
"Remélem azt is érzékelteti a fenti ETH példa, miért nem érdemes konkrét coinokat ajánlgatni árakkal." Még egyszer hangsúlyozom vicceltem és hogy szerintem több posztod is igenis megalapozott és jó meglátásokkal bír/bírt.
Ettől függetlenül én szívesen venném kilépési pontot követően melyik ez a coin majd egyszer

Igaz ekkor már nem lesz annyira érdekes adott esetben prognózisokat megbeszélni vele kapcsolatosan, esetleges potenciált és bármi mást ha a ciklus végéhez érkezünk. Ami egyébként jószerivel a topik lényegét adná ugye. -
Lacesz88
tag
válasz
üzenetére
Pedig ha megvan a 150x akkor a nehezén már túl vagy vele, innentől kellene neki a fomo hogy toljon még pár X-et az pedig csak akkor jön ha többen ismerik a coint
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mivel elég sok coint követek az általános nézetem az, hogy a BTC 1 hónapja tartó korrekcióját az altok 99%-a megérezte. Még a memecoinok is.
GuMipOkE: A PEPE-re messze nem igaz az amit írt, hogy az elmúlt 1 hónap BTC korrekciójára fittyet hányva verdesi az ATH-okat, mert azért csak lefelezett az árfolyama, attól függetlenül hogy szépen visszajött azóta. Valamint előző ciklusban még nem is létezett. Legalábbis én úgy értelmeztem amit írt, hogy már előző ciklusban vette.
Így marad az az infó, hogy memecoin, 2018-2020 között már tudtál belőle vásárolni vagy swappolni, azóta nagy cexen is fent van és ATH-okat dönget és erről semmilyen médiahír vagy cikk nincs kripto körökben. Senkit nem lehet hibáztatni szerintem ha úgy gondolja, hogy ilyen coin nem létezik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy így is van, csak megértem a többieket miért kételkednek pontosabb infók nélkül.
Mondom mindezt úgy, hogy régóta követem a topikot és közöttük téged mert szerintem elég jó meglátásaid vannak és sokszor hasznos posztjaid. De ebből fakadóan azt is tudom, hogy 2022-ben te brutál bearish voltál, 100% cashben ültél és 400$-os ETH-t vártál.
Akkor is adtam a nézeteidre, mert alaposnak tűntek a gondolataid ezért 600$ körül akartam ETH-t venni amiből így sajnos kimaradtam

Félre ne érts, nem hibáztatlak de jössz egy coinnal
(csak viccelek)Írom ezt azért, hogy lásd van itt olyan aki a negatívabb irány ellenére is értékesnek tartja egyes bejegyzéseidet, de azokat is megértem akiket zavart néhány bejegyzés.
-
Lacesz88
tag
válasz
ddsteel
üzenetére
Coinbase-ről annyit érdemes tudni, hogy a verification régebben elég kaotikusan alakult náluk, teljesen random ment. Beadtam mindent amit kértek és 2-3 hónapig semmi nem történt, ügyfélszolgálat is annyit jelzett vissza, hogy a rendszerük ilyen és kész. Utána olvasva nem egyedi eset volt az enyém másnak is volt ilyen baja. Ezután nem is foglalkoztam velük tovább majd pár hónap múlva egyszer csak kaptam értesítést, hogy gratulálnak most már leellenőriztek mindent és kész a verification

Ez azóta persze változhatott, de nem rég is volt másik topikban negatív tapasztalás velük.
Azóta ugyan ritkán használom és nincs gondom velük, de lehet nulla historyval nem náluk oldanám meg ezt a pénzkivételi kört. -
Lacesz88
tag
Tegnap még örültem, mert néhány alt-ra teljesültek a limit orderek, de ma már annyira nem őszinte a mosolyom

Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szal nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy hova. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)