Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Érdekes ... nem megkérdőjelezni akarom amit írtál (Hiszen minden relatív ugye
) ...
Szerény személyem annyira komolyan nem nyomta ugyan az FPS-eket ... max a BF2-t már kicsit komolyabban játszottam ... a többit csak haveri szinten ...
De számomra a Hz-ek sosem jelentettek előrelépést ... Samu 959NF-ről cseréltem és nem igazán veszek észre különbséget ... igazán nekem annyi tűnik fel hogy sokkal élesebb minden .. jobban célzok emiatt ... bár lehet hogy azért mert én nem a ''speedFPS-eket'' kedvelem jobban ...
Nem lehet hogy emiatt van a dolog? Az egyetlen komoly előrelépés eddig játékszempontból az MX700 Diamondback-re való cseréje volt nállam ... ott éreztem, és láttam is a különbséget ... (Sőt a haverok is
) De itt most nem igazán jellemző ...
Bár úgy gondolom hogy lehet valami abban amit mondasz, de hálaistennek nállam ez nem mérvadó ... tehát én meg vaygok vele elégedve teljesen játékszempotból ...
1 indokot tudok ami miatt veri komolyabb játés esetén az összes TFT (még a 25ms-esek is!!!) a CRT-ket ...
Vigyél le a 4-ikről lift nélkül egy 959NF-et ... utánna pedig vissza ... majd tedd meg ugyanezt bármilyen TFT-vel

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% számlával! Samsung Odyssey OLED G8 S32DG802 OLED Monitor! 3840x2160 / 0.03ms /240Hz / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ...