Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

válasz virtual #189 üzenetére

Érdekes ... nem megkérdőjelezni akarom amit írtál (Hiszen minden relatív ugye :) ) ...

Szerény személyem annyira komolyan nem nyomta ugyan az FPS-eket ... max a BF2-t már kicsit komolyabban játszottam ... a többit csak haveri szinten ...

De számomra a Hz-ek sosem jelentettek előrelépést ... Samu 959NF-ről cseréltem és nem igazán veszek észre különbséget ... igazán nekem annyi tűnik fel hogy sokkal élesebb minden .. jobban célzok emiatt ... bár lehet hogy azért mert én nem a ''speedFPS-eket'' kedvelem jobban ...

Nem lehet hogy emiatt van a dolog? Az egyetlen komoly előrelépés eddig játékszempontból az MX700 Diamondback-re való cseréje volt nállam ... ott éreztem, és láttam is a különbséget ... (Sőt a haverok is :) ) De itt most nem igazán jellemző ...

Bár úgy gondolom hogy lehet valami abban amit mondasz, de hálaistennek nállam ez nem mérvadó ... tehát én meg vaygok vele elégedve teljesen játékszempotból ...

1 indokot tudok ami miatt veri komolyabb játés esetén az összes TFT (még a 25ms-esek is!!!) a CRT-ket ...
    Vigyél le a 4-ikről lift nélkül egy 959NF-et ... utánna pedig vissza ... majd tedd meg ugyanezt bármilyen TFT-vel :) :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák