Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtual
tag
Én csak a saját tapasztalataimat írtam le, és nem nagyzolásból írtam hogy látom a különbséget, hanem mert tényleg látom. Normális reakció talán az lenne inkább, hogy örülök az új 4ms-es TFT-nek, és szétkürtölöm 5 perc NFSU
után hogy nincs utánhúzás, vegyen mindenki kettőt. ehelyett 3 hét használat után mondom azt, ami már a kicsomagolás utáni első próbajátéknál egyértelművé vált, hogy FPS gamek szempontjából egyértelműen visszalépés CRT-hez képest. Bár nagyon gyors az előremenetel ilyen téren is a TFT-k között, de nem ezen a szinten szerettem volna belépni. Csakhát a Sulinet rákényszerített, hogy átgondoljam. Megérte megvenni, de ha még most is aktívan játszanék csak másodkijelző lehetne, az biztos. Ha te nem látod a különbséget, akkor valószínű gyorsabb/jobb TFT-d van mint a 930BF, vagy nem vagy az ilyesmire olyan érzékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
után hogy nincs utánhúzás, vegyen mindenki kettőt. ehelyett 3 hét használat után mondom azt, ami már a kicsomagolás utáni első próbajátéknál egyértelművé vált, hogy FPS gamek szempontjából egyértelműen visszalépés CRT-hez képest. Bár nagyon gyors az előremenetel ilyen téren is a TFT-k között, de nem ezen a szinten szerettem volna belépni. Csakhát a Sulinet rákényszerített, hogy átgondoljam. Megérte megvenni, de ha még most is aktívan játszanék csak másodkijelző lehetne, az biztos. Ha te nem látod a különbséget, akkor valószínű gyorsabb/jobb TFT-d van mint a 930BF, vagy nem vagy az ilyesmire olyan érzékeny.