Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
60fps és 120fps között nagyon komoly eltérés van kemény FPS játékok alatt. Pl: COD, CS, Q3. Főleg gondolom a Q3 engine lehet a ludas, de általában minden játéknál ez van.
A jéték képkockánként számolja ki az elmozdulásokat, sérüléseket, mozgási sebességet, szóval mindent... Tehát minél több az fps annál gyorsabb lesz a játék, és itt most nem a másodpercenként megjelenített képkockákra gondolok. Pl. COD-ban, minél több az fps-ed annál gyorsabban futsz, és magasabbra ugrasz, meg szeritnem még a tűzgyorsaság is nő.
Szóval azért számít sokat, az fps ha vki komolyan nyomja, persze az megint más kérdés, hogy mi van akkor, ha 120fps-el megy a játék de csak 60-at látsz belőle, azt nem tudom, 4ms-os TFT-n még soha nem COD-oztam. 12-16ms-oson viszont többet nem fogok mert szánalmas
De ahogy én láttam, a winamp ablakának mozgatása közben elmosódott maga az ablak még a 4ms-os TFT-n is szóval könnyen leeht, hogy igazuk van a profi gamereknek. Ezt számomra az is alátámasztja, hogy akik igazán jól tolják, MXxxx egeret, és CRT-t használnak... 
Magamról tudom, 60-75-85Hz-et egyértelműen meg tudom különböztetni CRT-n. 85-100Hz-et bizonyos körülmények teljesülésekor. Ha ez így van, akkor könnyen elképzelhető, hogy 60-100fps között is látnám a különbséget...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 32" Odyssey G6 G65B QHD 240 Hz smart gaming monitor
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ahogy én láttam, a winamp ablakának mozgatása közben elmosódott maga az ablak még a 4ms-os TFT-n is szóval könnyen leeht, hogy igazuk van a profi gamereknek. Ezt számomra az is alátámasztja, hogy akik igazán jól tolják, MXxxx egeret, és CRT-t használnak...