Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fire_n_ice
újonc
Korábban végigmentem valameddig ezen a topicon, de nem voltam regisztrálva...
A kamilla teát tudom ajánlani, mint univerzáls csodaszert, az immunerősítésre epesavakat és/vagy ennek termelését fokozó citromfű- és menta-teát, de a mentával óvatosan, mert agresszív is tud lenni, tehát csak nagy higításban.
A cukormentességet én is ajánlanám, vagy legalább módjával, illetve vész esetére (szédülés, alacsony vércukor-szint, stb) doppinghoz (koffein, teobromin/ kávé, kakaó, viszont a doppingok mellőzését is ajánlanám, mert ezek is gyengít/het/ik a szervezetet, amennyire tudom/gondolom, Mindenféle stresshormonok termelését fokozzák, most csak kettő jut eszembe: adrenalin, kalcitonin, de a vesét is jól megdolgoztatják növelik a vizeletkiválasztást. A kakaó ezenkívűl jól eltömi a bélbolyhokat is. Nem tudni, van-e összefüggés a Candidiasis nevű ''dologgal''...
Lehetőleg rendszert kell vinni az életbe, önkontroll, no STRESS, a YOGA is segít ebben, az agykontrollról nem sokat tudok, de valószínűleg az is, mivel az önkontroll is egyben. Jónak látom a zsírszegény diétát, a sok mikroelem bevitelt (a roszz felszívódás miatt) és a mindenféle Yoghurtot (YOGA & YOGHURT)
Újabban olyat is hallottam (szak)orvosi műsorban, hogy a csípős fűszerek javítanak az emsztőrendszer problémáin. Ez annyiban lehet igaz, hogy fokozzák a helyi vérkeringést, ezáltal -ha az immunrendszer jól működik-, akkor előbb jön helyre a hiba.
A másik a tömény alkohol, ez akár helyi vérzéseket is okozhat, ami szintén jól jöhet, (hemokötés) de csak akkor, ha a szervezet nincs nagyon legyengülve.
Ismertem olyat, aki a heveny hasmenést e két módszer kombinálásáával gyógyította: egy féldeci ~50%-os pálinkába kevert kb. mokkás kanálnyi őrölt fekete borsot, ezt jól összerázta (a pohár száját a tenyerével lefede), és egy hajtásra kiitta.Mindenki másképp hülye, de sokan kivételnek érzik magukat.
-
ahsa
csendes tag
Hali,
en is ebben a betegsegben szenvedek, jobban mondva inkabb csak van, mert szerencsere mostanaban nincs kulonosebb bajom. Tortenet roviden:
13 eves koromtol fajt a hasam napi rendszereseggel es ez egyre csak rosszabbodot. Semmihez sem volt kedvem egesz nap fajt a hasam, sokszor olyan folyamatosan, hogy szinte eszre sem vettem, csak azt, hogy nincs kedvem megmoccani sem az agyban. !3 ev! orvoshozjaras utan sikerult diagnosztizalni a betegseget egy veletlen folytan (egy masik mutetem kozben). Akkorra olyan rossz allapotba voltam, hogy meg is kellett muteni. Csak egy adat az allapot elkepzelesehez: 183 centi, 48 kilo.
Mutet utan egy het alatt hiztam 10 kilot. Ma mar inkabb dagi vagyok, semmint sovany (ez ellen is kene tenni, persze leginkabb mozgas utjan ;) ). Szoval a mutet ota eltelt 8 ev es mar jopar eve nem szedem a felirt gyogyszert egyaltalan, es viszonylag tunetmentes vagyok. Ezzel nem akarlak a gyogyszerszedesrol lebeszelni, mert lehet, hogy en is rafaragok egyszer meg. Neha azert elofordul hasmenes, hasfajas.
u.i.: uj nevvel regisztraltam, mert nem szeretnem, ha mindenkinek, minden hozzaszolasomrol csak ez jutna eszebe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest