Aktív témák

• Speed®

titán

Szia Dokar!

Volt egy kis vitám a minap itt a PH!-n és ezzel kapcsolatban szeretnélek zavarni ha megengeded.
    Röviden arról szólt a vita, legalábbis résszemről, hogy egy proci tuningolhatóságát ne az szabja már meg hogy egy CPU-Z erejéig stabil értéket mutassunk. És főleg ne egy szofttuning legyen a mérvadó eredmény egy BIOS tuninggal szemben.
    Egy srác (konkrétan pg012345) lehurrogott hogy mire verem a nyálam a 2377-es Barton 2500+-al a 65.dik helyen merthogy ő bőven megelőz a 26xx MHz-ével.
    Namost megsasoltam az ő eredményét és levontam a megfelelő konzekvenciát az nTune tuningot meglátva..Sztem az Softtuning, de ha tévednék, kövezz meg.
    És tudodmit, továbbmennék a szivakodás témában..
    Hogy lehet CPU-Z hitelesített eredmény nélkül fenn a listádon?
    Mondjam a véleményem? Sztem az a Barton Softtuninggal fel lett tolva annyira amennyit ment, csinált egy screenshotot,vmi mázlival elmentette aztán CPUZ-be beletört a foga a gépnek.

Abban az esetben ha az ő eredményét elfogadtad,csak az ő bosszantására toltam én is egy SW tuningot, (előtte BIOSban adtam neki plusz feszt,RAMot meg visszaosztottam 333ra,hogy ne az legyen a gát) és így elértem a linken látható eredményt: [link]

Szeretnélek megkérni,hogy ha az én részemről is elfogadod hogy nem tudok CPU-Z hitelesített képet mutatni,akkor tedd fel ezt az eredményt a következő adatokkal:

Név: Speeder
    CPU és alaplap típusa: AMD AthlonXP 2500+ (Barton) S462, ABIT NF7 Rev2.0
    gyári és tuning órajel: gyári(11*166)=1826MHz tuning(11*237)=2608MHz -42.83%-
    CPU feszültség: 1.825V
    link a CPUZ-ről: CBI-kép van [link]
    CPUZ hitelesítőszám: lásd a hsz.ben leírva (hitelesítéskor nekem is kilő a gép)
    hűtés módja: Air (Thermaltake Silent Tower)
    lakhely: Gyöngyös, Hungary

extra tuning paraméterek: friss NF7 BIOS (asszem 2.7-es),VoltMod sem volt (nincs rá szükség 8),BIOS alapozás (+fesz,és RAM visszaosztva 333-ra),SW tuning

Kiváncsian várom válaszod, köszönöm hogy szakítottál rám időt ha végigolvastad :R Hali_

[Szerkesztve]

Aktív témák