- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
a masik topikba mar leirtam, hogy en hogy ertelemezem azt, hogy ''stabil proci''..
az egesznek az a lenyege, hogy az emberfia par ora leforgasa alatt (esetleg nap) ki tudja deriteni, hogy egy processzor (vga,ram) meddig stabil.. nekem erre van egy bevett szokasom, amit eleg sok igy csinal.. ha megvan a stabil vege a procinak, akkor megnyitom a fontosabb progikat, majd csinalok az egeszrol egy ss-t
single core prociknal eleg egy stress test 2004, dual core prociknal termeszetesen ketto szukseget.. kell egy feszultsegmonitorozo progi (ha ilyen nincs pl. az alaplaphoz) akkor a pcu-z.. a crystalcpuid-et a masodik legjobb cpuid proginak tartom.. nagyon jo tulajdonsaga, hogy kiirja %-ban a tuning aranyat.. a vegere maradt egy task manager ablak, ahol az eppen aktualisan futo processzeket lathatjuk.. szerintem ennyi progi kell ahhoz, hogy hitelesnek nevezhessuk a stabil tuningot.. tudom, hogy a stress test 2004-es (prime95) minimum egy napig kell ahhoz futtatni, hogy egy procira azt mondhassuk, stabil.. szeritnem egyezzunk ki egy-egy ora teszben..
itt van ket kep, hogy en hogy csinalom
[link]
[link]
akkor amik kellenek:
clockgen
cpu-z/crystalcpuid (feszmonitorozo progi)
stress test 2004 (1/2 darab)
task manager, processes ful
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest