Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
a masik topikba mar leirtam, hogy en hogy ertelemezem azt, hogy ''stabil proci''..
az egesznek az a lenyege, hogy az emberfia par ora leforgasa alatt (esetleg nap) ki tudja deriteni, hogy egy processzor (vga,ram) meddig stabil.. nekem erre van egy bevett szokasom, amit eleg sok igy csinal.. ha megvan a stabil vege a procinak, akkor megnyitom a fontosabb progikat, majd csinalok az egeszrol egy ss-t
single core prociknal eleg egy stress test 2004, dual core prociknal termeszetesen ketto szukseget.. kell egy feszultsegmonitorozo progi (ha ilyen nincs pl. az alaplaphoz) akkor a pcu-z.. a crystalcpuid-et a masodik legjobb cpuid proginak tartom.. nagyon jo tulajdonsaga, hogy kiirja %-ban a tuning aranyat.. a vegere maradt egy task manager ablak, ahol az eppen aktualisan futo processzeket lathatjuk.. szerintem ennyi progi kell ahhoz, hogy hitelesnek nevezhessuk a stabil tuningot.. tudom, hogy a stress test 2004-es (prime95) minimum egy napig kell ahhoz futtatni, hogy egy procira azt mondhassuk, stabil.. szeritnem egyezzunk ki egy-egy ora teszben..
itt van ket kep, hogy en hogy csinalom
[link]
[link]
akkor amik kellenek:
clockgen
cpu-z/crystalcpuid (feszmonitorozo progi)
stress test 2004 (1/2 darab)
task manager, processes ful
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest