Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• westlake

félisten

a masik topikba mar leirtam, hogy en hogy ertelemezem azt, hogy ''stabil proci''..
    az egesznek az a lenyege, hogy az emberfia par ora leforgasa alatt (esetleg nap) ki tudja deriteni, hogy egy processzor (vga,ram) meddig stabil.. nekem erre van egy bevett szokasom, amit eleg sok igy csinal.. ha megvan a stabil vege a procinak, akkor megnyitom a fontosabb progikat, majd csinalok az egeszrol egy ss-t
    single core prociknal eleg egy stress test 2004, dual core prociknal termeszetesen ketto szukseget.. kell egy feszultsegmonitorozo progi (ha ilyen nincs pl. az alaplaphoz) akkor a pcu-z.. a crystalcpuid-et a masodik legjobb cpuid proginak tartom.. nagyon jo tulajdonsaga, hogy kiirja %-ban a tuning aranyat.. a vegere maradt egy task manager ablak, ahol az eppen aktualisan futo processzeket lathatjuk.. szerintem ennyi progi kell ahhoz, hogy hitelesnek nevezhessuk a stabil tuningot.. tudom, hogy a stress test 2004-es (prime95) minimum egy napig kell ahhoz futtatni, hogy egy procira azt mondhassuk, stabil.. szeritnem egyezzunk ki egy-egy ora teszben..
    itt van ket kep, hogy en hogy csinalom
    [link]
    [link]
    akkor amik kellenek:
    clockgen
    cpu-z/crystalcpuid (feszmonitorozo progi)
    stress test 2004 (1/2 darab)
    task manager, processes ful

Új hozzászólás Aktív témák