Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
ugy nez ki, hogy egy ismerossel sikerul iratnom egy egyszeru progit, ami csak a proci sebesseget monitorozza

-
westlake
félisten
jelen allas szerint a bizonyithato stabilitas nem kivitelezheto..
sajnos nincs olyan program, ami megmondana, hogy az elmult 1 oraban mennyin ment a proci..
mod: hoppa-hoppa... eszembe jutott egy progi.. mindjart utananezek -
westlake
félisten
szivem szerint csinaltatnek mindenkivel egy alapfeszes tesztet is, de akkor mar biztosan meglincselne a nep

-
westlake
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
oke.. ertheto

viszont a topik lenyege nem az, hogy olyan eredmenyeket lassunk, amik a tulajdonosoknak ''pont megfelelnek'', hanem olyanokat, hogy a prociknak hol van a stabil veguk
-
westlake
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jelen esetben az ''eleg'' szo relativ.. mint emlitettem, ezeket a teszteket napokig kellene ahhoz futtatni, hogy 100%-osan stabil procikat kialthassunk ki.. az egy ora pont eleg arra, hogy nagyjabol kideruljon a proci ''tudasa''.. pont azt nehezmenyeztek sokan, hogy nem akarnak teszteket futtatni 10 orakig.. amelyik proci kibir 1 ora tesztet, azzal mar nagy ''baj'' nem lehet
-
westlake
félisten
a masik topikba mar leirtam, hogy en hogy ertelemezem azt, hogy ''stabil proci''..
az egesznek az a lenyege, hogy az emberfia par ora leforgasa alatt (esetleg nap) ki tudja deriteni, hogy egy processzor (vga,ram) meddig stabil.. nekem erre van egy bevett szokasom, amit eleg sok igy csinal.. ha megvan a stabil vege a procinak, akkor megnyitom a fontosabb progikat, majd csinalok az egeszrol egy ss-t
single core prociknal eleg egy stress test 2004, dual core prociknal termeszetesen ketto szukseget.. kell egy feszultsegmonitorozo progi (ha ilyen nincs pl. az alaplaphoz) akkor a pcu-z.. a crystalcpuid-et a masodik legjobb cpuid proginak tartom.. nagyon jo tulajdonsaga, hogy kiirja %-ban a tuning aranyat.. a vegere maradt egy task manager ablak, ahol az eppen aktualisan futo processzeket lathatjuk.. szerintem ennyi progi kell ahhoz, hogy hitelesnek nevezhessuk a stabil tuningot.. tudom, hogy a stress test 2004-es (prime95) minimum egy napig kell ahhoz futtatni, hogy egy procira azt mondhassuk, stabil.. szeritnem egyezzunk ki egy-egy ora teszben..
itt van ket kep, hogy en hogy csinalom
[link]
[link]
akkor amik kellenek:
clockgen
cpu-z/crystalcpuid (feszmonitorozo progi)
stress test 2004 (1/2 darab)
task manager, processes ful
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobilhasználat külföldön
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)