Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, ha már szóba került az Alpenföhn hűtő, és a hozzávaló AM4/5-ös szerelék, lenne egy kérdésem azokhoz, akik járatosabbak a témában.
2017-ben vettem egy Brocken 3-as hűtőt, jelenleg ezt használom, egy i9 9900-as procival.
A tervek szerint ezt a procit cserélném majd le az idén valamire, még nem döntöttem el, hogy mire, de egyik lehetséges opció, az AMD valamelyik AM4-es, vagy AM5-ös procija.
Ha továbbra is a Brocken 3-at használnám, amihez gyárilag járt egy olyan keret, amit én úgy látok, hogy megszólalásig hasonló, mint a fentebb linkelt cucc, ez: [link]
Nálam ez a keret van, és én is beszereztem már a Merlintől, ezt a 4 csavaros kitet.Ugye 2017-ben még nem voltak AM3-as cuccok, így az összeszerelési útmutatón is csak AM2-es verziók szerepelnek.
Szóval, a lényegi kérdés, a nálam lévő, a fotón látható, még 2017-ben kapott gyári keret, ez pont ugyanolyan, mint ami jó lehet az AM4/5-ös cuccokhoz is, azaz simán használható lesz a 4 db-os merlines csavarokkal, mondjuk egy 9700X-es procihoz?
Előre is köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest