Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pendre54

addikt

Nos, ha már szóba került az Alpenföhn hűtő, és a hozzávaló AM4/5-ös szerelék, lenne egy kérdésem azokhoz, akik járatosabbak a témában.
    2017-ben vettem egy Brocken 3-as hűtőt, jelenleg ezt használom, egy i9 9900-as procival.
    A tervek szerint ezt a procit cserélném majd le az idén valamire, még nem döntöttem el, hogy mire, de egyik lehetséges opció, az AMD valamelyik AM4-es, vagy AM5-ös procija.
    Ha továbbra is a Brocken 3-at használnám, amihez gyárilag járt egy olyan keret, amit én úgy látok, hogy megszólalásig hasonló, mint a fentebb linkelt cucc, ez: [link]
    Nálam ez a keret van, és én is beszereztem már a Merlintől, ezt a 4 csavaros kitet.
    Ugye 2017-ben még nem voltak AM3-as cuccok, így az összeszerelési útmutatón is csak AM2-es verziók szerepelnek.
    Szóval, a lényegi kérdés, a nálam lévő, a fotón látható, még 2017-ben kapott gyári keret, ez pont ugyanolyan, mint ami jó lehet az AM4/5-ös cuccokhoz is, azaz simán használható lesz a 4 db-os merlines csavarokkal, mondjuk egy 9700X-es procihoz?
    Előre is köszi az infókat.

Új hozzászólás Aktív témák