Új hozzászólás Aktív témák
-
BigaC
csendes tag
Valami Scythe KAMA hűtő és 1800 körüli fordulatszám, ha jól emlékszem. Centurion házat vettem, plusz két ventillátor van még benne. Kissé ironikus, hogy a Cooler Master becenevű házban felforr a procim... s lassan az agyvizem is. A KAMA előtt egy gyári Intel hűtő volt rajta, de az alapcsere után az sem tetszett neki. Egyébként kb 10. helyen találtam prescotthoz jó hűtőt is, nem volt miből válogatni.
-
BigaC
csendes tag
újrapasztáztam, újraraktam a hűtőt, most már 80C az alap. valami ötlet?
faszkivan, hogy 21. század meg CureDuo procik, a hűtőt meg még mindig pajszerral kell leszedni.
-
BigaC
csendes tag
sziasztok,
volt egy is-7e alaplapom egy PIV 3.2GHz-es procival. Közben házcsere volt, és sikeresen a Power kapcsoló konnektorát a PS2 PWR-re kötöttem és elfüstölt a billentyűzetvezérlés.
Hosszas keresés után sikerült találnom egy hasonló chipkészletű alaplaot, egy IC-7 Max3-at. A problémám az, hogy mióta átszereltem folyamatos szirénázásban van részem, ami elvileg a CPU hőmérséklet riasztás lenne. A BIOS-ban 80C körül látom, egy feltelepített monitorprogram az XP alatt 72 körül. A gond az, hogy ha elindítok akármilyen progit, a terhelés hirtelen felszökik 90C körülre és kezdődik a szirénázás.
Itt olvasva és máshonnan is tanácsul azt kaptam, hogy nézzem meg jól fekszik-e a hűtő, ezt le is ellenőriztem. Kipróbáltam egy másik hűtőt is, ugyanaz a helyzet. Most éppen 67C a hőmérséklet, de ha már egy gamét elindítok, 95-re is felszökik.
Nem tudom, hogy az előző alaplapomon csak nem volt beállítva a riasztás és már régóta ez a helyzet vagy most zakkant meg valami még a gépben.
pls help.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest