Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmil
aktív tag
válasz
#34576640 #3541 üzenetére
Szia!
Fáradj át ide itt készségesen segítenek. [link]
A hűtőd valószínűleg kevés lesz. Olvasd el a linkelt topic összefoglalóját az segít és utána tedd fel a kérdésedet. Az biztos, hogy mindent kézzel kell beállítani auto feszen nem szabad hagyni.Pityu. A két procit nem igazán kellene összehasonlítani, mert nem egy súlycsoportban játszanak.
Intel i5 7500 65w tdp VS i7-6700k 95w tdp -
Pityu.
nagyúr
válasz
#34576640 #3538 üzenetére
Nekem egyszer volt artic hűtőm nekem nem kéne többet,a cpu meg állítólag a max 100fokot is bírná vagyis ha addig menne fel,de olvasom most neten másnak is van ilyen 79-80 fok problémája.Tuningolva van amúgy a proci?Lehet jobb lenne egy jobb hűtő én az articot annak idején egy cooler masterra cseréltem.
Van egy olyan program,hogy msi command center ki lehet rakni ilyen kicsiben az asztalra
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#34576640 #3536 üzenetére
cpu hűtőt azt már írtad milyen van rajta?Mondom anno valahol írták a hőfok attól is függ a processzor kupakja alatt az intelnek milyenre sikerül a pasztázás,vagy mivel kenik be.Mert a fém kupak alatt is van pasztázás a nagy tuningosok azt is le szokták venni és alatta újra pasztázzák jobb minőségű pasztával,de az ugye garancia vesztéssel jár.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#34576640 #3531 üzenetére
Figyelj ha a fenti képen lévő adatok tényleg terhelés alattiak akkor ezek a hőfokok nem rosszak,de gyanús nekem,hogy ez terhelt állapot lenne mert akkor inkább lenne min 50 fok magonként.Egyébként azt mondják a processzor kupak alatti paszta sem mindegy milyen vagy az intelnek,hogy sikerül pasztáznia,van aminek jobb hőfokai vannak van aminbek rosszabb,és azt is mondják ha kicsit szarabb a proci kupak alatt a pasztázás akkor mindegy milyen hűtőt pakolsz rá nem fogja az sem hatékonyabban lehűteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest