- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #7471 üzenetére
igaz,igaz.
Beszámítani ált ár alatt szoktak.Jobban jössz ki ha eladod a lapot,és úgy próbálsz meg venni lapot,csak hát ugye nehéz összehozni,hogy teneked is legyen vevőd,meg pont legyen akkor eladó ud3 lap is.Én már lapokkal nem is variálok.Ez az 5. ud3 lapom.Teljesen feleslegesen cserélgettem én is,mert a végén csak ide jutottam vissza.De hát próbálkozik az ember,hátha jobb lapot talál.A legnagyobb gond,hogy p45-be nagyon kevés már a lehetőség.Jobb lapok megszüntek,nem gyártják már sajnos,és azok ügye el is fogytak a raktárkészletből.Ez van. -
kulerr
őstag
válasz
krammerka #7471 üzenetére
látod..kár volt anno eladni ...egyébként azért lehet még kapni, mert voltsm kinn a sógoroknál és láttam a Niedermeyerbe UD3P-t...
tom_tol: eddig a tapasztalat: prociból ha lehet D0, lapból eddig az ASUS jobb mindenben...a memók terén elfogult vagyok mert hozzájutottam anno 3x2 Giga 1066-os Micronhoz és alázza az OCZ-ket kingmaxokat és nincs szivem eladni(jelenleg 7-7-20-al megy 1390Mhz-et 1,6V-al
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest