Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
igaz,igaz.
Beszámítani ált ár alatt szoktak.Jobban jössz ki ha eladod a lapot,és úgy próbálsz meg venni lapot,csak hát ugye nehéz összehozni,hogy teneked is legyen vevőd,meg pont legyen akkor eladó ud3 lap is.Én már lapokkal nem is variálok.Ez az 5. ud3 lapom.Teljesen feleslegesen cserélgettem én is,mert a végén csak ide jutottam vissza.De hát próbálkozik az ember,hátha jobb lapot talál.A legnagyobb gond,hogy p45-be nagyon kevés már a lehetőség.Jobb lapok megszüntek,nem gyártják már sajnos,és azok ügye el is fogytak a raktárkészletből.Ez van. -
kulerr
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
látod..kár volt anno eladni ...egyébként azért lehet még kapni, mert voltsm kinn a sógoroknál és láttam a Niedermeyerbe UD3P-t...
tom_tol: eddig a tapasztalat: prociból ha lehet D0, lapból eddig az ASUS jobb mindenben...a memók terén elfogult vagyok mert hozzájutottam anno 3x2 Giga 1066-os Micronhoz és alázza az OCZ-ket kingmaxokat és nincs szivem eladni(jelenleg 7-7-20-al megy 1390Mhz-et 1,6V-al
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel