Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy is, gyors is ez az új SSD
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Ajaj.Én nem értelek téged.Ebből is a legjobb kéne?
Olyan amugy nincs.Én is sokat néztem teszteket mielőtt lecseréltem a TR HR01 plus hűtőmet mert az elég magasra tette a mércét.Mondjuk hozzá kell tenni hogy én csendmániás vagyok és hát tényleg nem is hallani a gépet hogy megy.Akárhogy néztem a tapasztalatokat hol így szerepelt egy hűtő hol meg másképp.Sokmindentől függ ez is ugye.Ház szellőzés,elrendezés,helyes felszerelés,pasztázás,stb.Végül is én szerettem volna egy olyat ami a lapot is hűti ezért választottam az NH C12 hűtőt és rádobtam egy Enermax Cluster 12pwm ventit és így elértem amit akartam mert tök csendbe van,8-14db ami 500-1200rpm és elégedett vagyok mert a lapot is és a procit is jól hűti.Persze ha a hang nem számít akkor könyebb mert nekem mindíg ez drágította meg hogy csendet akarok jó hűtés melett. -
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire valós, de elgondolkodtató ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő