- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3570 üzenetére
Ajaj.Én nem értelek téged.Ebből is a legjobb kéne?
Olyan amugy nincs.Én is sokat néztem teszteket mielőtt lecseréltem a TR HR01 plus hűtőmet mert az elég magasra tette a mércét.Mondjuk hozzá kell tenni hogy én csendmániás vagyok és hát tényleg nem is hallani a gépet hogy megy.Akárhogy néztem a tapasztalatokat hol így szerepelt egy hűtő hol meg másképp.Sokmindentől függ ez is ugye.Ház szellőzés,elrendezés,helyes felszerelés,pasztázás,stb.Végül is én szerettem volna egy olyat ami a lapot is hűti ezért választottam az NH C12 hűtőt és rádobtam egy Enermax Cluster 12pwm ventit és így elértem amit akartam mert tök csendbe van,8-14db ami 500-1200rpm és elégedett vagyok mert a lapot is és a procit is jól hűti.Persze ha a hang nem számít akkor könyebb mert nekem mindíg ez drágította meg hogy csendet akarok jó hűtés melett. -
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #3570 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire valós, de elgondolkodtató ....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest