Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02
üzenetére
Hol laksz? Kerestem a térképen, de nem találtam.
Valahol Szfehérvár környékén, nem?
Van arra zsé..(feleségem szhelyi..)#11324) Aggregátor : Én asszem 17k-t fizettem cak-pakk(1.680 a posta volt) de nézegettem valami Tizenakárhány FT-os Asszem Corsair vmi 50-es vizet..Őszintén? Nevetséges. Nem adnám a TRUE -ért.

Én egy szuper légért adnék 30k-t is, csak tegyen csodát
Amúgy meg..Elég lenne nekem asszem a gyári is, ha nincs tuning (úgy értem, 24/7-re alég lenne, akkor nem tuningolok..)Most felteszem az ATT-t és a vga 62°-át leszedem 10-15°-kal. )0,7v 100/250 lesz

-
válasz
kimi02
üzenetére
Hát 14-15k-t biztos nem adnék léghűtésért. Akkor már egy "kicsit" hozzáteszel, és van egy vízhűtésed. Persze nem a subcoolingos márkás cuccokra kell gondolni, szerintem egy olcsóbb cpu blokk, autó fűtő/hűtő radi, meg valami pumpa elég lenne (kezdésnek). Persze ez macerásabb mint felrakni egy léghűtést.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Valahol Szfehérvár környékén, nem?
Amúgy meg..Elég lenne nekem asszem a gyári is, ha nincs tuning (úgy értem, 24/7-re alég lenne, akkor nem tuningolok..)