- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #8952 üzenetére
bakker, az igaz. Elírás akkor. Se rá fütty, nekem toyone szólt, le is álltam. (addig sorra gyártottam 20-as eredményeket, de azt mondták, hagyjam, pontot úgy se kapok.
Holnap majd mén 20 alá, csak..már kvra unom a PI 32M 1M wPrime teszteket meg ilyesmi pifast. dmarkozni nem lehet ezzel a szarral (soha többé ATI), s úgy néz ki, a lap 550 felett képtelen futni q9550-nel. Más deszka kellene, ha ezt megfizetik.. Ha nem kitűzöm a kapura s csúzlival lövöldözgetem.
A lényeg: kell-e vkinek rev1-es UD3R. Dobozában, minden tartozékával(méh a pciE és a ramfoglalatokon lévő matrica is megvan. Több mint 32 év számlás papíros Ipon garancia. -
lipi67
nagyúr
Szép eredmények, beindult a topik. Amit akartam elértem, a wr megvan [link].Még 1-2 nap és eladó az UD3R Akoska! A Biostar megvan még?
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
Erdei88 #8920 üzenetére
Mi is várjuk!
(#8921) Aggregátor: Alakul! tRD-vel..ne nagyon foglalkozz, memolváson kívül..nem sok jelentősége van.
darál0w: Ez bőven alulfeszelés, s annak igen is jó. Majd ha rászánod magad, és feszt is kap(#8923) B4l!nt: Szép!
Gr3GoRi: Egy olyan validhoz..itt 4,2-t is mehetne, kicsit finomítani kellene.Mai termésem wr listán: [pifast]
-
lipi67
nagyúr
Fesztől valóban nem kell félni, csak..van, hogy a vcore a legkevesebb. Úgy értem, 4,6GHz-nél mind1, hogy 1,45v vagy 1,6, nem az a fontos. Ilyen fesszel prájmolni is lehet. Inkább az FSB-Ram-szorzó (mem visszaosztás) és a vtt. Igen a vTT a cpu Termination.
-
lipi67
nagyúr
mai retmésen:[wPrime 1024
] 4590MHz-en ment a vas..
-
lipi67
nagyúr
válasz
Sziszifeca #8740 üzenetére
Szegény Jorus
Most komolyan: Jakab66[hun]! Ha az a proci annyi fesszel folyamatosan hibázik akkor, vagy nagyon elb@szol valamit, vagy szétfeszelt procid van.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #8723 üzenetére
Bableves?
Akkor vegyél vissza a feszekből, és nézd meg min csúszik a dolog! -
lipi67
nagyúr
Igen, én is erre írtam, hogy miért nem vált át. Az 1,1 Vid lesz, s szárnyalnia kellene ilyen fesz mellett...
(#8720) akoska07 : Ha kérhetném, a táblázatba tegyél megy egy HÚSLEVES opciót is, úgy látom, létjogosultsága van.
Hajat festeni?
Azt az 5mm-t? (bagoly mondja..) Ki haját fested?
-
lipi67
nagyúr
Na..Én bealszom hamarosan, s reggel hamar fel kell tenni azt a hülye húslevest
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #8710 üzenetére
Szerintem igen. 1,1-es a Vid-ed? Ha igan..akkor ezt az eredményt alacsonyabb fesszel is el tudnád érni, ez szinte biztos. A hőmérséklet is szuper prime alatt
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #8680 üzenetére
Na..(béna vagyok még a netes kereséshez is) megtaláltam a RWolornál pontosan, hogy milyen. (ez se 750 hanem 770)[pontosan Ő az] Hiába van hideg, itthon a 2 törpe, most is kaptam még 10 percet és megy a WoW meg a Sims akárhány...
-
lipi67
nagyúr
válasz
Jakab66[hun] #8667 üzenetére
Fenét! Pl ment a net (épp frissíteni akart), meg a háttérben futó sok apró kütyüdre (ikonok)
-feladatkezelőben nézz csak utána, mi minden szar fut 1időben még..-
(#8669) Aggregátor : Az még csecsemő fesz
Tényleg!!! 1,48v-on megy a team ram 670-en
Ha 3DMark akkor 4870-hez (powercolor) jó a gyári vagy venni kéne rá valami jobbat? Ha igen, mit? (Csak tesztek miatt kérdem, (elég -e az oldallap levesz/ablak kinyit duo), mert amúgy 40°-os terheletlenül a cucc. Terhelve nem tudom, sose tettem -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #8618 üzenetére
Kösz!
Hát..inkább kinlódás volt, de most a 2 dezentornak (toyone-subaru) köszönhetően, újra kedvre kaptam. Csak a hideg jöjjön, megy sorba minden. Gorninak is írtam, hogy valamit csinosítani kellene a házon..(pc). Hétvégén semmit se tudok kezdeni a 2 törpém miatt, hétfön szétnézek PI, wPrime, 3DMark téren. (nagyon unom, s furfangos egy "szerkezet"
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt! (ma"kicsit"szétkapom a vasat, gondoltam addig beköszönök)
Jó lapocska Aggregátor!
D1Rect : Nem kell mindent olyan szigorúan venni, nem hadsereg ezSőt. Valóban többnyire uaz a társaság van itt, (miért is?
), s nem tolakodás, sokkal inkább kedves gesztus ha valamelyikünk felhívja a figyelmet, hogy van valami eladó cucca.
Ha én is eladnék pl. valamit, a "hazai" topikjaimba (2xxx offolós-ez) szólnék már előtte, mert ha vkinek kell,( s nem figyeli mindíg a hirdetéseket), esetleg kell neki, elviszik előle és én meg megkapom pl azt, hogy "Bakker Lipi, szólhattál volna, most hallottam, hogy stb..
Szép napot!
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
Erdei88 #8583 üzenetére
Ez nekem kínai, biztos igazad van.
tom_tol: Most csak megfordult a fejemben, de majd letisztul a kép. Kben igen, úgy se megy el szerintem a háztól, mert amit kérnék érte..50k-ért meg rohadjon itt meg, nem eladó. Csak annyira szeretném ha hideg hatására kitolódna az az FSB limit, mert most úgy néz ki, hogy ilyen hőmérsékleten abba ütköztem. (szorzótól függetlenül nem megy magasabb fsb-n. Gondolhatnám, hogy wallos, de Nálad picit hűvösebb környezetben (most itt 25°-van és zárt házban van) szakbarbárkodás lenne minden feszelés, eredmény meg max egy meghótt proci.
Én továbbra is imádom! -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8579 üzenetére
Nekem nem a teljesítménnyel van bajom, azt egy 2180-as is szinten tartaná. A lehetőségek..az izgat.
Jó éjt!
(#8580) Erdei88 : Igen láttam,
Nekem..lehet szarul fejezem ki magam, tehát: 24/7-ben egy ivga, 533-as ramok és egy 1200-as cerka is elég. Ha viszont játszani akarok a géppel (tuning) egy q9550 4,4GHz-en nem olyan jó mint egy 2180-as 4,1-en.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8576 üzenetére
Gondoltam..
Nem tudom az anyagi vonzatokat, s aludnom is kell rá 1et, csak félek, hogy ha menne a háztól a lap-ram-cpu..hamar megbánnám.
Itt az a baj, hogy próbálgatni se lehet.1 kva gép,s 24/7-ben. Mikor újrapasztázni akarok, akkor"engedélyt"kell kérnem a 2 gyerektől, mert ugye a hűtés miatt, darabokra (hdd-opt.marad)kell szednem, s az idő. 1x kikapcsoltam du. és a fiamnak tfonáltak a haverok, hogy nem megy valami szar, amit erről a gépről érnek el..
Ha víz lenne..szedné szét a fene(#8577) Aggregátor : Az a pali bő 1 éve nyúz, hogy kezdjek vizzel foglalkozni. Apránként venni hol ezt, hol azt...
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #8572 üzenetére
csak? Az nem vészes. Kérdés mit hozna. Mennyin lehetne tartani vele a procit (hány fok)?
Már írtam a vimesternek, ha nem alszik sztem ma választ is kapok.(#8573) bzs73 : Én ..én nem unom, sőt! Minden nap meg tud lepni valamivel, s még van hátra pár teszt is. Csak..ha kész vok vagy újra kezdem másik procival, vagy valóban kiépítek egy vizes "szart". Azt legalább nem lenne kedvem szétkapkodni...
-fő gondom a fiam. 1 gép van, ezen nőtt fel (pc), ha nálunk áramszünet van, már az is családi tragédia...-
-
lipi67
nagyúr
Pont azon agyalok, hogy eladom a procimat. Magyarország legjobb quadja szerintem, s világszinten is top 10-ben van, de.. Én WR-t akartam, amit léggel nem lehet, ez tiszta sor. Az meg, hogy ami másnál 1,25v, az nálam 1,84..nem izgat. Ráadásul..kvra nem a teljesítménye miatt kellett, csak a rekord miatt. Tuti, hogy ha rászánom magam jön majd a kérdés, hogy i7? Meglepő lesz a válasz. 3200-as Celeron. Szükségleteimhez elég. S ha beválna, menne a lap is (felesleges lenne) meg a team ramok is. Csak attól félek, megbánnám.
-
-
lipi67
nagyúr
Szép napot. Alig győztem olvasni..
-
lipi67
nagyúr
Szép estét! Élek még
Yolan..remélem Ő is, bár a sör-vodka tegnap asszem kicsit megviselte. Én is most kezdek látni rendesen, de még du. 4kor kocsmáztam..Látom, porgős volt a topik, de úgy se érteném, ki miről írt..Majd holnap...Addig is: Joccakát mindenkinek!
subaru: "szaros" 2 GHz-et rápakolsz, s már jelentkezel?
-megyek, asszem hányok 1et, jön fel a tzöltöttkáposzta- -
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #8412 üzenetére
De szeretnék ILYEN bánatos lenni!
-a vga-t sajnálom, a cuccot meg irigylem-
(#8416) yolan : Szólj majd otthon, hogy ember nem tudja, mikor érsz haza, de hogy tök sáros-mocskos és büdös leszel az tuti
- megbeszéltük, este megyünk érted
Én lépek is szundizni. Jó éjt mindenkinek!
-
lipi67
nagyúr
Na..azt ki is hagytam. Tényleg
Zenére nem kell plusz áramkör meg csicsa. Egy audiofil erősítő és konzum között az első szembeötlő különbség az, hogy míg az utóbbin sok kütyü mellett (pl hangszínszabájzók -igaz, egy -két darabon van kiiktató gombjuk) az audiofilnek még power gonb sincs az előlapon. Puritán. (nem hozzák előre a hátul elhelyezkedő trafótól, hogy felesleges áramkörökkel, "drótokkal" ne zavarjanak be a hangképbe)
Szóval ha zene, akkor STEREOBevallom, nem nagyon néztem, hogy van-e hűtésbeli különbség, szerintem nincs. Ha meg lenne is, Előbb proci kell, aminél érdemes (kéri) az MCH-t pl feszelni. (Úgy 1,5v környéke). Láttad a york topikot, 4GHz-hez 1,1-es MCH elég volt, de legyen 1,3 bakker. Szerintem nincs olyan rev-es ami ennyivel ne bírkózna meg lazán (hűtés), külön ventik nélkül.
Ja: Holnap 13:00-kor Nyiregy. 18-kor viszunk egy "jányt" Újfehértóra, s utána Debrecen. Szerintem 19 előtt ott leszünk. Iszunk 1et? Csak szombaton jövünk haza, iccaka "Teniszke" meg kikötő. Ja talizunk írd meg a számodat, nem találom a tfonomat, majd valakiéről hívlak, ha megtudodm a számod
-
lipi67
nagyúr
Ember nem ért Téged te!
A DQ6 túl flancos volt és nem használtad ki, ja és melegedett-eladtad. Az Extreme picit jobb tuningban, szép is, van benne sok szar, ez se volt jó.
Most meg az UD3R nem köll,( pedig mennyire akartad, mert "legalább ezt ki tudom használni és jó tuningban") mert "mezei" a hangja
. Hát..Ha már hangzás.. Mi köze a pc-hez? Lövöldözések-játékok hangjára ok bármi, zenének nincs köze a dd-hez meg 100 pont.1-hez, filmnél meg.. ha különbséget akarsz hallani, a HiFi rendszer (erölködő-állványok-kábelek-hangfal) 3x annyiba kerülnek mint a pc.. Ha csak tuning..felesleges pénzkidobás p-s ud-s széria.
-Asszem holnap Debrecen!-
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Én..egész nap szívok a super PI 32M-mel. Szaros faszok (nekem mostr savanyú a szőlő) q9550-nel 4,2GHz-en és ramok 1000MHz 5-5-5-15 -ön 25mp-cel jobb időt mennek mint én szintén q9550-nel 4,46GHz-en 1260-on ketyegő (5-5-5-15) ramokkal. Nem értem.
-
-
lipi67
nagyúr
Nekem meg folyékony és bornak hívják!
(hazudtam ám, sörös/vodkás vagyok)
(#8383) hackeeeee: Mi a viszonyítáűsi alap? (hő)
-gondolom javult a helyzet----------> Ok, olvastam. Az is jó, nem?
(#8384) tom_tol : Igen, én is érzem, érezteti a kis "szemét" minden nap
Ez legyen a legnagyobb bajom, imádom
Ok-ok, mutasd mi jó, s ott töltöm majd Neked!
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #8375 üzenetére
Elhiszem én, hogy valami nem tetszik Neked a feltöltéseknél, de más oldalnál 3x annyit várok, ez a net nem az amit Te használsz..(gondolom).Jaja, ez már reális, jó kis eredmény. Mire kapok egy jó tüdőgyulladást (ha végre hideg lesz), ki fog alakulni
Még mindíg a hő a fő ellenségem, meg az MX3-as paszta. Ha 1x végre 1,48-as VTT-vel 1,54-es MCH-val és 1,6V feletti Vcore fesszel megküldhetném...
(most a felénél tartok kb) ill. a validomnál már 1,5-ös mch és 1,4-es VTT volt (és kevés volt),.Fura, hogy vcore igénye lassan kisebb mint a VTT.
-na! küld hát át azokat a linkeket
-
Erdei88 ??? Biztos savanyú a szőlő..Se rá fütty!
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #8370 üzenetére
Vid alatt rápakoltál 1gigát, szép
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt, szép napot!
Igen, iccaka még tököltem, de ablakot nem akartam nyitni, s ez a proci melegebb mint Friderikusz és Xavér 1ütt. Ma 9-től állítgatok, [ez] lett belőle. Szerintem megérte
Ákoska, légyszi javítsd már az 1,25-ös és a max üzem opciómat, köszi!
-
lipi67
nagyúr
Én..lehet meglesek egy kis tuningot még..
Jó éjt !
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #8346 üzenetére
Hát ..elég hülyék is vagyunk!
Én is lépek lassan..Joccakát Neked, Nektek!(#8347) tom_tol: Én is úgy látom (Wr). Egyszerűen nem számít 1,5v felett a fesz neki..-no majd tesztelem még, én itt most 4,7-nek is örülnék
(#8348) bzs73 : Hát..nem untad meg azt a lapot, ez tuti
-
lipi67
nagyúr
Értem.
Félni tőle..Ha tönkre akar menni úgy is tönkre megy, nem? Ha meg a giga lapom hal meg? Ipon ad majd rev 1-es UD3R-t? Kétlem... Az emberek meg félnek au "új dolgoktól", de itt senki se félős,s nem is "ember", inkább valami átmenet az ember és a pc periféria között. Én is van, hogy ülök a gép előtt, bámulom a prájmolást, s azon gondolkodom ahogy végignézek az egeren és a billentyűn, hogy talán én is ide vagyok csatlakoztatva, hisz normális ember jobb játékot is talál mint a prime 95...
-
lipi67
nagyúr
Kb nekem is ez a tapasztalatom. Mint halottnak a csók, ill. mint oviban az Anus
Akoska: Lehet nem jól emlékszem, de talán azt olvastam, quadnál fontos tényező lehet, és ott van igazán értelme. Hát..Nálam 1 szál értelme sincs..
-mén próbálok tesztelgetni valamit.-Kben..Ez a proci jobban értékeli a VTT-t mint vcore feszt! Sőt! 1ütt kvra nem szeretik a magaslatokat. X VTT-n és pl bios 1,5V-on szépen megy, de uazon beállítások mellett 1,56v-on már be se bootol..(példa volt)
Miről beszéltek? Milyen lap? Engem is érdekel a dolog
-
lipi67
nagyúr
Apropó.. PLL-lel, hogy álltok? Nálam..tesz rá nagy ívben a deszka..(persze csak óvatosan bántam vele, de 1 éve lassan semmi funkciójára nem jöttem rá..
)
(#8328) akoska07 : Ravasz vagy!
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #8322 üzenetére
Ez az "Anus" úgy hangzik mint az oviban a kisgyerekek amikor a pináról beszélnek. Olyan "nunikás"
(#8324) bzs73: Világos
..Hát jaja, lett nekem nevem
(#8326) hackeeeee : De nem? Olyan a hangzása.
Ha majd veszek egy olyan deszkát és nem megy a tuning, milyen jó lesz írni, hogy a kukim az Anus-ba, macerás húzni.
- Kis "szűzkurv@" -
-
lipi67
nagyúr
Persze, amit írsz az igaz, de nem feszcsalás az, inkább a hülye feszlépcsői a ludasok. Ez engem is kvra zavar ám! Szerintem a magyarázat annyi, hogy nagy a vdroop. S 1-1 feszlépcső hiába némi plusz fesz, jön le belőle a kva droop és annyival nem növeli a valós feszt, hogy a cpuZ érzékelje. Meg a cpuZ se egy kva precíz dolog. Emlékszem olyan bugjára, amikor 2xxx-es procinál (talán annál) fesztől függetlenül 1,35V-ot írt ki a cpuZ.
Kben én se vagyok se giga se Asus párti, mindíg Abitos voltam
Ja!!! Abit. IB9-nél 1,6V volt a max adható fesz és..Nekem prájmolás alatt a cpuZ 1,62-t mutatott-szarni rá, csak menjen!-
-
lipi67
nagyúr
Szerintem meg pont ezért csal! A feszesés az rendben, de az, hogy biosban belőtt fesz akár terhelve is, magasabb legyen..Huncut! Régebben ezt beszéltük is, felülfeszelnek ezek az agyafurt Asus lapok. -Szép eredmények amúgy, ügyes vagy!-
(#8316) tom_tol : Valószínű, hogy van pár FSB még benne, de ha lesz, előcsalom. Érdekes a VTT/VCore párharc. Itt Gigában ezzel a procival szó szerint ütik 1mást.
-
lipi67
nagyúr
Na, [itt] van egyelőre az 1,25V-os opcióm. Ákoska légyszi tedd fel, s mehet egyelőre a max üzembe is.
Próbálok javítani, de 25°-os szobában nem olyan jó feszelni ezt az alacsony Vid-et..
-
lipi67
nagyúr
Procira kicsit ráhagytam, de a VTT és az MCH semmi pluszt nem kapott
[]
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8283 üzenetére
A baj az, hogy csdak én voltam "oda", a család többi haramijája itthon. Péntek du.2-től vasárnap estig volt üres, gondolom anyám nem nyomatta
-Unom már ezt a jövés-menést, jó lenne valami konkrét. Nálad? Pest ???
Tesztek: igen, beindulós leszek, kitöltöm a táblázatot asszem. -
lipi67
nagyúr
Szép estét. Szhely letudva, holnap sztem már tesztelgetek itthon.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #8147 üzenetére
Én se raktam soha.
Hát..Most ahogy gondolkodtam, ..Nálam is van egy ilyen újraindulós gép. A csaj már a pokolra kívánt..Órákig ok, 1x csak újraindul. Külön-külön meg ok. Végül..(nem fogod elhinni).
A tápcsati és az alaplapi foglalat lazán illeszkedik 1másba és ez okozza. Más: Volt egy fodrász csaj, nála is uez volt. Ott ültünk a gép előtt, minden ok. Másnap újraindulgatott. Elmentem, leültünk a gép elé, kínoztam, semmi. Hazamentem,s jött is a telefon: A gép újraindult. Hazavittem , napokig ment , semmi. Végül kiderült,, hogy amikor a fia játszik a géppel, ő meg lent a garázsukban kialakított kis műhelyében nagyteljesítményű hqajszárító búrákat kapcsol be, az okoz egy minimális feszingadozást, s akkor indul újra a gépe..Na én lépek asszem.
Jó éjt! -
lipi67
nagyúr
Szép estét az uraknak!
-
lipi67
nagyúr
Hát..nem hiszem, hogy mostanában lenne.
SZÓLOK! Holnap jön a libám, s vasárnap megyek vissza vele Szhelyre. egész héten ott leszek, a 2 törpe pénteken jön utánam.
(#8035) tom_tol : Szerencsés kezed van, az vga-m..lusta dög, 835-ön kapásból fagy.(Talán, majd ha fagy
)
Igen, picit megpiszkáltam, de most megint nyugi lesz sajnos..
"Látom", hogy nem estél hanyat tőle, nem Te vagy a legjobb i7-es reklám -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7998 üzenetére
Értem én. Megint béna voltam, s nem jól (ill. nem azt) kérdeztem. Nekem az a bajom, hogy kvra eltévedek ott a nyelv miatt, s azt se tudom már néha, hogy merre kolbászolok.
Ma tettem fel Pi-s és dmarkos eredményeket. Hát..Pi-nél [Ment a proci rendesen], de itt a quad..nem nagy szám..(meg van tuti huncutsága is)
Dmarkban meg..1xüen kezdő vagyok, s nem értem én a rafinériákat. Sokan 4,2GHz-es 9550+830/1100-on járó 4870-nel 20-22 pontot kapnak. Én meg..majd 4,5GHz-re húzott q9550+827/1050-es 4870..és csak 17.000 pont..
Mi a dmarkban a turpisság???
[]
(#8003) yolan? Alaplap 20-as és 24-est akarsz, hát majd lóg a levegőbe
-nem értem a kérdést- -
lipi67
nagyúr
Szóval "csal" biosszinten és túlfeszel. Látom, alaposan megnézted a feszeket, főleg ram téren. A maximus 2 formulára kíváncsi vagyok, bejövős lesz-e Neked. Jól tetted, hogy odaadtad neki(k), abból baj sose lesz
Extrém Vs UD3R? Jó lenne..
-Bakker, gyorsan főznöm kell, nem szeretném ha ez a 9-10° még tovább melegedne...
-sietek majd vissza, valami eredménnyel-subaruwrc
hwbot sajna nem 1értelmű számomra, mivel nem tudodk külföldiül, ill. néha töröm a cigányt, Azt nem értem, hogy pl. a super PI-t 1esítik, vagy procinként is pontozzák. Mert hogy q9550-es teszteknél ha elől lennék de pontot nem kapna mert az összesítésben milliónyian előttem lennének..akkor nem kínoznám..U.ez a vga-nál is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest