- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12930 üzenetére
Hát igen,ezt mondtam.Most képzeld el ha leveszem alapra 10x333-ra1.008-körülre és odatekerem a ventit,ami az előbb láthattad hogy 800 akárhány rpm-en pörgött csak,tényleg megfázik.Fogyasztás meg lassan nulla lessz.Terhelve amugy 3.6ghz-n olyan 20-25w közt írja prime alatt,4ghz-nél meg 30-35w-ra.Az alacsony vides procijaimat mikor alulfeszeltem,volt hogy 4ghz ment 1.072v-al,az 40w felett írta a fogyasztást.Akkor most melyik eszik kevesebbet?A franc tudja már.
Na jól van menek most már tényleg aludni.Jó éjt mindenkinek.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12919 üzenetére
Meg amugy is, te még nem is uppoltál.
de már azt szeretnéd tudni mi lessz.
Na még egy kicsit maradok,utána menni kéne aludni.mert reggel meg meló.Mondjuk majd alszok a melóhelyen.Megint nem birok aludni egy proci miatt.
Holnap meg fel kell adnom a brutál e5200-t is.
Azt lehet kár volt eladni.Na de minek tartogassam.Pénz az is. -
bzs73
őstag
Na jól van.Fő a változatosság,
Most mit csináljak.Megláttam egy jó procit,amit ki szeretnék próbálni.Nem birok magammal.Az év elején azt mondtam ebbe az évbe nem csinálom azt amit tavaly.
Végül is ez most a 4. procim,tehát megint ott vagyok hogy havi 1 cpu,és már ez is az apróba.
ÁÁÁ le kéne állni tényleg.Mindeggyikbe van valami jó.Ez a mostani viszonylag jól megy,tudja amit egy jó wolfinak tudni kell,és ami nagyon jó ebbe hogy iszonyú hűvös.Most et6-ba felnyomtam 4.2ghz-re próbából és adtam neki 1.264v-t,had menjen egy 5 pecet és 49 fokon megálltak a maghők.Na ebbe meg ez teccik.
Sajna a nőkkel is így vagyok.Mindeggyikbe van valami jó,csak nem mindeggyik áll velem szóba sajnos.Ajj lipi.Én nem célozgattam.
Szerencsére eladással nem volt gond sose.Hát kimi nem mondom meg hogy mi lessz.
-
bzs73
őstag
Na egy 8x500 1h blend az e8600es-től,ami mellesleg már az apróba van.
Találtam egy jó kis brutál procit,de csak akkor veszem meg ha ez elmegy.Ha meg nem megy el akkor marad,mert jól megy,meg ilyen brutál hűvös procim még nem volt,na meg csak a legnagyobb wolfi,és nem sok szaladgál belőle,főleg es verzióból nem.A hőfokok látszanak.
-
bzs73
őstag
Lehet valami kém proci.3/3 ügynök.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #12872 üzenetére
Üdv mindenkinek.
De megérkezett.Semmi különös csak van most pár dolgom a géppel,és nincs időm tesztelni.Amugy vid 1.25v.
2 rövid tesztet néztem csak kíváncsiságból.Nem egy atom tuning proci de amugy jó van ez.Ki vagyok én már az alulfeszeléstől.Nem nagyon izgat.Amugy 4ghz szerintem 1.20v lessz,legalább is gyorsba 8x500 lement fél óra,8x450 meg 1.104v kb.Mást nem néztem.Jó hűvös proci,meg nagyon keveset fogyaszt,azt néztem.
Így néz ki.Legalább már ilyenem is lett.Amugy érdekes,nyitott egy mappát a c-n,és oda jegyzetel valamiket.Cpu web szerver,meg mittudom én miket. -
bzs73
őstag
Namár meg jó reggelt!
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12795 üzenetére
Hát ha visszaolvasol,én ezzel kapcsolatba kifejtettem ma a véleményem.Én is ezért nem quad procit választottam most,hanem inkább wolfit megint.Tudom hogy jobban jártam volna a 4 magossal,de engem nem az érdekel,mert 1-2 északa alatt kiteszteltem volna és tovább nem érdekelt volna.Legalább elleszek megint.Na jól van megyek én is aludni,mert reggel meló.Jó éjt.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12774 üzenetére
Amugy félre ne érts.Én nem vagyon amd ellen.Soha nem voltam semmilyen párti komolyabban.Vga-ba is volt ati is meg nvidia is,nekem mindkettő jó.Hol ezen vagyok,hol a másikon,bár vga-t nem cserélgetek olyan sűrűn,de valahogy amd még se áll hozzám közel.Nem tudom miért amugy.Ez olyan mikor nem szeretsz egy ételt,pedig még nem is kóstoltad.De valahogy nem is akarod megkóstolni.
-
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12769 üzenetére
Hát egybe én se.De mint írtam az e5200 elment norm árba,a többit meg 2 részletbe nem jó?Na mindeggy,nekem jó.Amugy meg jó ideig elég még ott az e8xxx széria.Én a quad-ot már kihagyom.Ha 4 magos lessz az 32nm-es lessz,de ráér még az nekem.
Amugy meg persze e8600-t sose érte meg megvenni.Most is 20-25 között lazán venni e8400-t,de hát mint mondtam unom már ezt a számot.
Volt már ugye e8600-m is,és jó is volt.Amit előbb linkeltem,azt sajnáltam hogy eladtam,pedig nem egy e8400-m jobban ment annál is. -
bzs73
őstag
válasz
barnam_ #12767 üzenetére
Meglessz.Fpo az jó néztem,vid meg 1.23v,ami úgyszintén nem mondható rossznak.Nem is alacsony,és még se 1.25 vagy az feletti.Az 1.23vid ált jól megy e8xxx szériába.Amugy meg nem izgat.Ált jók a megérzéseim,ezt sokan láthatták már,de ha mellényúlok akkor úgy jártam.Volt már ilyen is,1-2 szer.De jó lessz az.Eleve a feeling hogy e8600es.Legalább ritka,és nem sok mindenkinek van.E8400 már volt nekem annyi hogy már akárhogy menne,valahogy unom.Ha hasonlóan menne a volt e8600-om hoz már örülnék nagyon,de szerintem nem fog így menni.Inkább 1.20v alatt ,1.184 körül.De hát jó lessz az is nagyon.
-
bzs73
őstag
válasz
barnam_ #12759 üzenetére
Kicsit 40k alatt.Tudom nem éri meg de így hogy jó árba elment az e5200,és 2 részletbe ide adták az e8600ES-t,így nekem megéri.Már csak kíváncsiságból is mert nem volt még ES tesztelői procim.Ez ügye üzletbe nem kapható,és válogatott lapkás.Közel se fog úgy menni mint a 2 utolsó e8400-m,tehát nem 1.072v-on lessz 4ghz,de azért ez is 1.20 alatt viszi a 4ghz-t,nekem meg az elég.Filóztam a quad-on de ha tényleg felesleges akkor minek 4 mag.Nem dolgozok,tömörítek,stb a géppel,csak net,film,zene,játék-ra kell.Igazából ez az e5200 is jó volt mindenre tuningal,de legalább lessz megint mit tesztelni,nyúzni.Pénteken már itt lessz nálam,ha minden igaz.Na hát ez van.Mindeggy,mert úgy se birok lenyugodni.
-
bzs73
őstag
Na e5200 jegelve,és úgy döntöttem hogy egy E8600ES proci lessz.Nem kell nekem 4 magos.Nem használnám ki,a másik meg hogy 1 északa alatt kitesztelném.Volt már,nem sok opció van sajna.Az e8600-al viszont elszórakozok megint egy jó db-ig.
Nekem a magasabb mhz és a magas fsb többet ér,mivel főleg játékra kell a teljesítmény.A másik meg hogy norm árba,és 2részletbe megkapom az e8600-t,így nem nagy befektetés egyszerre. -
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12720 üzenetére
Hát a végét járja a procim.1-2 nap és el kell dönteni kihez megy,mert van már ajánlat.A volt e8400 nem kerül vissza hozzám,de nem is erőltettem.Vagy e8600es lessz,vagy egy jó q9550.Még átgondolom kell-e nekem 4 magos,mert e8xxx széria is elég nekem,főleg e8600es-ből.
Na jó éjt mindenkinek. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12575 üzenetére
Szerintem ha nem dolgozik komolyabban a géppel,vagy nem tömörít rendszeresen akkor nem éri meg a q9300-q9400-re váltás.fsb-be is kevesebb lenne,meg mhz is alacsonyabb lenne.Bőven jó még az e8xxx széria jó darabig mindenre.Már ha komolyabb munka,tömörítés,stb nincs,akkor csak + hő,+fesz,stb lessz,meg 2 mag pihizik ált.A többség csak azért vált hogy elmondhassa,meg hogy jobb érzés legyen,hogy 4magos van neki.Persze kivétel aki ténylegesen ki is használja,mert akkor megéri,de én tapasztalatom alapján akik azt mondják hogy neki kell a 4 mag mert kihasználja,azoknak talán 30% ha tényleg ki is használja.Tehát félre ne értsen akinek 4 magosa van,nem rossz,csak kevesen használják ki,és feleslegesen váltanak,mert a töbség,netezésre,film,zene,játék-ra használja a gépet.Oda meg minek.
p35-be meg nem tennék yorkit,mert egyszerűen nem illik hozzá.1-2 p35 van ami jól kezeli,de a többség már kevés a 4 maghoz. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12566 üzenetére
Hát persze hogy jó.Persze csak is régebbi megbízható tagokkal szabad ezt csinálni.2 részletbe mehet,és akkor a vevőnek is jobban áll a dolog,meg az eladó is jól jár ha nem sürgős neki a pénz,és így nem kell ólcsóbban adnia.25-30k-tól én már ki írom automatikusan a hirdetéseimbe hogy megbízható embereknek 2 részlet is mehet.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12564 üzenetére
Hát az árakat nem én szoktam szabni.Én megszerzem a jó procit,amibe látok fantáziát,kitesztelem,és megy az apróba.Ált megvan az eredménye.Beárazzák az emberek.Nyerni annyira nem szoktam rajtuk,1-2 alakalom volt hogy e8xxx procival belenyúltam,kockáztattam és bejött,de ált pénzemnél vagyok,de a lényeg hogy forognak a jó alkatrészek,tesztelek,és elvagyok,és ha szerencsém van nem kerül semmibe,de azért van olyan is hogy mellényúlok,de kopp, kopp ritkán.Az idén azért nem lessz olyan nagy csere bere mint tavaly volt,mert kicsit beleuntam,meg elkezdtem használni a gépet,meg pénz,stb..Sajna nem forognak az alkatrészek az apróba.Nem könnyű eladni.Mindenki sokáig hirdeti a dolgait,és a végén csak enged egy kicsit,vagy részletre adja,vagy nem adja el.
Amugy ez a részlet dolog egyre jobban megy,régebbi tagok közt.Én is vettem úgy mostanába,meg én is adtam el már részletbe.Rászorulunk nagyobb értékű dolgoknál. -
-
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12540 üzenetére
Hát mert kiteszteltem és tovább nem volt érdekes nekem.Tavaly kb 10-12 wolfit szereztem,mind válogatott kiváló db volt,de ez volt a legjobb.Végül is jobbat azóta se láttam,meg nem is találtam.Sokat eggyiken se gondolkodtam,de ezen az e5200-n nagyon filózok,mert teccik.Ólcsó és nagyon megy,és tartalék procinak jó lenne,de majd meglátom.Sajnos nem vagyok annyira eleresztve hogy több procit tartsak.9x400-on tökéletesen kihajtja a 4770-t,full hd-ba.Pont ma nézegettem hogy dirt2-be feltettem 10x400-ra és 2+ fps lett.52fps-ről 54 lett.Na mondom akkor nem kell 4ghz.Bőven jó a 3.6 is.Szépen haladok lefelé.Volt q9550 is gtx270-el,sok volt.Vissza e8xxx-ra,utána e5xxx-re,meg vga-n is gyengítettem és még így is hasít minden,de azért már határon vagyok.Igazából most mondom azt hogy kihasználom a gépet.
Persze tunningal,mert magába az e5200 igen gyenge a 12.5x200-al.De hát ezért van értelme a tuningnak.
-
bzs73
őstag
Köszi mindenkinek.Á az kéne még csak.
AMD
Maradok én intelnél.Nem tudom még mi legyen.Majd lessz valami.
-
bzs73
őstag
Ha valakit érdekelne egy brutál tuningos e5200.
-
bzs73
őstag
Mit csodákozol yolan hogy még nem került fel.Everest sincs a tesztbe,pedig előírás.
Vagy rosszul tudom.12295) lipi67: Na neked csak nem jön be az f12 ,úgylátom.Proci nekem pár fsb-t többet bír,ramokkkal ugyanúgy vagyok nadjából mint te.Azt nálam is gyengébben kezeli,de ezt írtam is.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #12256 üzenetére
Grat.Nagyon jó eredmények.
-
bzs73
őstag
E5200@1.344v-1h blend
4.3ghz-en a 10k-s teszt elbukik mindíg.Nem szereti a 10k-s tesztet ez a proci.Ha azt kihagyom megy minden teszt,játékok alatt is stabil 4.3ghz-n is ezen a feszen. -
bzs73
őstag
Rakjátok már be kiminek.
-
bzs73
őstag
Na mi lett a ph-val.Visszaáltunk a régi fazonra?
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12176 üzenetére
Na kész a teszt.
E5200@4200mhz@1.312v-1h blend -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12172 üzenetére
Hát próbáltam az 5ghz-t de nem nagyon akarja.Agyonfeszelni meg nem fogom.biosból 1.6v-nál nem akarok meleg szobába többet adni.Annyira nem is izgat,mert jó ez a 4.8ghz az e5200-től,1.5v alatt.Még max fsb-t néztem.Ennyi.vtt 1.20v-n,mert hiába emeltem tovább 1.35v-ig semmi változás,tovább meg nem emelek vtt-t.
Most megy a prime 4.2ghz-n.12174) lipi67: Na majd kiteszteled a biost,és akkor tudsz véleményt mondani.Nem 2 perc az,és nem 1-2 teszt mutatja ki hogy jobb-e,vagy nem.
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12169 üzenetére
Na akkor csak jó lessz az.A ramokat is teszteld már egy kicsit.Kíváncsi vagyok rá,hogy te mit mondassz.
Csináltam egy validot is.e5200@4800mhz valid -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12160 üzenetére
Jó éjt lipi.
10x360@1.088v.Na ez megy szépen mindenhol amíg elnem éri a 10k-s tesztet.Ott elbukik,de amugy blend is fél óránál kezdi el ügye a 10k-s tesztet addig bírja,de ha kihagyom a 10k-s tesztet akkor megy tovább rendesen.smallfft is megy ha a 10k-s tesztet kihagyom.Játékok alatt is teszteltem semmi gond.Akkor ez még se stabil.
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12155 üzenetére
hozzászólásom
Ott a link.Hát kérdezték viccesen többen is hogy honnan halásztam elő ezt a kamcsatkai linket,de hát ott a verziószám,rá lehet keresni goggle-ba.Biztos vannak itt ügyeesebbek nálam,én nem könnyen találtam meg ezt a verziót.Mármint a google ügye kidob sok linket,csak azokra nyomva,mindenhol a legújabb et6 jön le.De amugy lehet jó régebbi verzió is,ami a lap lemezén van pl. -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #12150 üzenetére
Szevasz lipi.
Na hát nekem is marad az f12 most már.Lassan én is kijelentem hogy a proci tálán jobban is megy egy kicsit,de rosszabbul semmiképp.Ramokkal kapcsolatba továbbra is azt állítom hogy nálam kicsit lassabb,de tényleg csak minimálisan,de ez ram tipustól változik lehet,ill beállítástól,oprendszer,stb.ET6 hogy nem ment senkinek az is megoldódott,mert csak addig keresgéltem külföldi fórumokon,hogy találtam működő verziót,ami jól megy a biossal.Ezt többen is visszajelezték hogy okés,és működik.Szóval mindenképp érdemes kipróbálni.Nálam fent marad.12149) B4l!nt: Na akkor nálad is jól megy az f12,meg az et6 is.
-
bzs73
őstag
Na megy ez az f12 bios.
E5200@10x360@1.104v-1h blend -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #12122 üzenetére
próbáltad már?
Én meg azt mondom ki kell próbálni.Én úgy voltam vele ennyiért mindenképp kipróbálom,ha nem jó akkor se bukok rajta mert 6k-ba vettem,annyiba el is adom,de nem adom el,mert ennyibe közelse vennék ilyen hűtőt.
Ne a 15-20k-s hűtőkhöz hasonlítsd,hanem a 6-7k hűtőkhöz,és ott mutass jobbat. -
bzs73
őstag
válasz
krammerka #12120 üzenetére
Hát igen rá álltunk.Szerintem is a legjobb ár-érték arányú hűtő.Újonnan valamivel 7k felett van,használtan meg 6k-ba mennek.Minden procira jó,kivétel nélkül.Méretre nem egy brutális méretű,halk,és ha nem is csúcs hűtő de nagyon jó.Nekem is gyári hűtőm volt most és gondolkodtam mi legyen.Mondom freezer7 pro,vagy cm tx3,de ezek is 5k körül mozognak és megse közelítik ezt a hűtőt.frostytech teszt.Ez a tesztoldal azért megbízható,és itt is a legjobb 10-be benne van.Szóval jó hűtő,és ami a lényeg hogy ólcsó,ha az ilyen teljesítményű hűtők árát nézzük.
-
bzs73
őstag
Na kimi nekem is megjött a CM 212plus hűtőm.
e5200-10x400 blend -
bzs73
őstag
Na akinek az ud3r lappal az újabb et6-ok nem működnek ,az f12 biossal az tegye fel a
ET6 B09.0818.1 verziót.Rákerestem google-ba,és többen is panaszkodtak rá,de ezzel a verzióval tutira jól megy,mert most tettem fel én is.
[link] -
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
Na még egy kicsi és befogod a volt procimat.
1.072v teszt -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #12026 üzenetére
Hát nekem volt már 5770 azzal nézegettem a dx11 teszteket,nagyon kell ott figyelni hogy észre vedd a külömbséget.Engem nem érdekel a dx11.
58xx vga-ra nincs pénz,az 5750 és az 5770 meg kevés fullhd-ba a dx11-hez.Ezt tapasztaltam.Ezen a 4770-n legalább dx 10.1-be fullhd-ba megy szépen ,úgy hogy minden magason van.Jó ez.Az 5200 proci is elég 3.6ghz-en.Minden jóóóó.Kevés pénzből.
így használtam az 5770-t pedig. dx 11.hez fullhd-ba mindennel nem elég.Oda már 58xx széria kell.
Persze ha leveszel pár dolgot akkor oké,de akkor meg már nincs is lassan dx11. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12025 üzenetére
Na jól van,az a baj hogy eddig még csak neked jött be.Nekem nem,meg akivel eddig beszéltem azok is visszatették az f10c-t,de hát konfig válogatja.
Én már kezdtem volna megbékülni vele,de hogy az et6-se megy vele az betette a kaput,mert finomításnál szoktam használni azért.Indulni indul,mert valakinek el se indul az et6,de ahogy állítok akármit is kifagyok.Na mindeggy. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12010 üzenetére
Hát ahol a lap a hőmérsékletet méri ott pont nálad se lehet nagy hőmozgás,mert ügye a vga alatt,hátul van a lapszenzor.Még ált azokba a házakba jobb a laphőmérséklet ahol lent van a táp,és így fentebb van a lap,és jobban éri a levegő a lap szenzorát,de nálad pont nem így van.
Amugy hova rejtetted a tápot?Előre valahova? -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #12002 üzenetére
Hát proci mondom ugyanúgy megy,de ram is lassabb,et6-se működik,de nekem mondjuk csinált hülyeségeket prime teszt alatt is.Olyanokat ki írt a prime hogy csak lestem.Illegal hardver error,meg ilyenek voltak,a képen.De hát konfig válogatja.Hátha neked bejön.Nekem nem jött be.
-
bzs73
őstag
Giga biosok
UD3R-nél menj a Previous BetaBIOS-okra és ott az összes.Visszálltam én is,az f12-t meg még a gépről is letöröltem.Megy is rendesen minden,még et is.
-
bzs73
őstag
Na jól van.Próbálkoztam még az f12-vel de kuka részemről.Én felnem teszem mégegyszer az biztos.Azért ez szégyen hogy egy béta bioss-al semmi gond nincs,meg az is megy a legjobban.A többi béta is kuka volt,az f11 meg egyenesen egy nagy ...volt.Még ebbe bíztam,de minnél tovább van fent,annál több hiba jön ki.A prime megint mindenféle illegál driver error-t,meg ilyeneket ír ki,ahol az f10c-vel semmi gond nincs.Befejeztem.Ammen.
-
bzs73
őstag
Az biztos hogy f12 alatt nem működik az et6.Most leszedtem az újabbat is,és frissen telepítettem,de ahogy cpu feszt elmozdítom,már be is fagytam.
-
bzs73
őstag
Energiatakarékos módba van.Semmi hang,és jó hűvös.
gpuzNa ezt nem ide akartam...
-
bzs73
őstag
Hát ha azt vesszük nem rossz ez a bios.Legalább már végleges és nem béta,és ugyanazt tudja mint az f10c.Ez is valami,és ram kompatibilitáson javítottak mindenképp.Kicsit máshogy lövi be a ramot,de utána lehet állítani,és akkor ugyanott van mint f10c.Én valószínű hogy fent hagyom.
lipi67: Hát máshogy nem birom elmagyarázni.Lehet én vagyok béna,sose bírtam jól magyarázni,inkább csinálni tudom jobban.Nem lennék jó tanár.
Most nem tudom de az f10c bios-n ha 1100 trd 6-n,az f12-be trd 6-on kicsit lasabb 1100-n,de viszont f10c-n nem megy trd5,f12-n meg megy,és ott ugyanazt nyomja nekem mint f10c-n trd 6-n.TRD tudom ugyanaz de nálam ez a helyzet,nem tudom hogyan.Csak a bios kezeli valahogy másképp a ramokat.Na jól van mert belezavarodok már.
A lényeg hogy nem rossz az f12,de jó volna ha kipróbálnád,mert ram teszteket te jobban nyomod.Én inkább cpu oldalon vagyok jobb,ramokat sose vittem határon. -
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #11979 üzenetére
Hát ha a trd ugyanazon van lasabb ugye,de ha eggyel lentebb veszed ugyanaz.Az f10c-n meg már nem ment azon a trd-n.Így végül is ugyanott van.Ezt most néztem egy hozzászólás után.Amugy trd 5-n egézséges még 2x1gb-nál.Nem?Hát ha megy,mert nekem 1080mhz-n megy 5-n,és így ugyanott van mint f10c-vel 6-n.
-
bzs73
őstag
válasz
lipi67 #11977 üzenetére
Neked is lipi.
Na most nézem Taito tapsolását meg törölték is.Gondolom hasonló hozzászólásokat csinált .A multkor is ezt csinálta.
Na f12-t továbbra is néztem.Proci ugyanazt tudja,és rammal kapcsolatba pedig ugyanaz a helyzet.Igazából fentebb is írták hogy perf lev-elt lentebb engedi,és úgy lessz ugyanolyan gyors mint az f10c,eggyel magasabb perf level-n.Szóval végül is ugyanott van.
-
bzs73
őstag
Hát nekem procija válogatta.A 2. legjobb e8400-m,ami BMW001 procija volt az jobban ment p35ds4-be.Eggyel kisebb fesz elég volt neki mindenhol,de az utolsó brutál e8400-em,alig akart elindulni 4.5ghz-n 1.200v-on a p35-be,ud3r-be meg ment szépen.De a többi opción is gyengébben ment p35-be,de az előző 8400 meg jobb volt p35-be.A p35ds4 lap amugy ugyanaz volt,tehát az is kizárva hogy egy gyengébb tipusú p35 lett volna,és ramok is ugyanazok voltak.Én is vártam hogy majd ha ud3r-be így megy,akkor p35-be még lentebb birok menni,aztán lestem hogy még úgy se ment.Néztem is hogy az előző brutál 8400 meg abba ment jobban.Na mindeggy,az biztos hogy jó az ud3r.Droppot meg lapja válogatja.Nekem ez a 6. ud3r,és volt ud3p is,és ez a mostani droppol a legkevesebbet.A legrosszabb az ud3p volt.A mostani ált 0.02 felett droppol kicsivel.
Szinte minden fesznél ennyi,és másik procival is ennyi volt.llc nélkül 0.03-0.04 között van a dropp.Ált eddig llc-vel volt ennyi mint most llc nélkül. -
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
Na hát bent van a 4770.Semmi ok a félelemre,pedig izgultam.Lazán bírja a 250w-os hp hipro táp.Azért ez a nem semmi.Mondjuk nincs sok minden a gépbe,csak annyi mint eddig,a szükséges dolgok.1dvd rom,1hdd,a 4770,e5200 proci 3.6ghz-n-1.12v-n,2x1gb corsair dominator,ud3r,és kész.Most toltam cod4-t,grid,rfactor-t,és semmi gond,bírja lazán a 250w-os táp,és fél óra játék után semmi túlmelegedés,zaj a tápból.
-
bzs73
őstag
Köszi mindenkinek.
Jó kis e5200 ez.Bőven jó mindenre.Végre most azt mondom kezd összeállni egy jó kis gép,ami nincs sokba,és pont elég mindenre,ha tuningot odateszem.
Amire még kíváncsi leszek hogy ma kapom meg a 4770vga-t,amit sikerült ólcsón szereznem,és csak egy 250w-os szerver táp van jelenleg a gépbe.Meglátjuk elég lessz-e.
-
bzs73
őstag
Itt igen.Lazán,mondjuk én linX-t használok.Azzal szoktam gyorsba megnézni mit tud a proci.Lefuttatok egy 10 körös tesztet,ha az lemegy akkor eggyel kisebb feszen kezdem el nyomni a prime-t.A 3.6ghz ezen a feszen atom stabil,és az 1.104v a kihívás.Majd azon dolgozok még hátha összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Jogász topic
- 3D nyomtatás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest