Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #3486 üzenetére
Ne szívass már
Már így is depis vok az eredményeidtől.
A helyes választásról meg ..Tod 3 feleség után azt hiszem én nem vok alkalmas rá
Nyomatsd!
(#3484) krammerka : Szuper! ja..Te! Egy jó tanács: Ha kiveszed a gatyából a "dolgodat" és úgy rázod, se pisi se foltKomoi! Én is így lettem szobatiszta!
(#3493) akoska07 : Beony! s azt hiszik, hogy ilyen "nyócázas" FSB, stb.. a valami..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3468 üzenetére
Várjuk.
Igen, nagyon bíztató, jó lenne egy brutal eredmény. Alapfeszes, alulfeszes tuning: Hát..Én se halnék bele ha nem csinálnám, a böhöm jobb
Oldal: Nagyon jó lenne, ha működne tovább, s lenne aki vinné egy darabig míg megoldódnak családi stb.. dolgok. Persze ha nem teher. Látom van rá igény és jelentkező is, beszéljétek meg és hajrá!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3459 üzenetére
Szuper! Nem tudni még szerintem, hogy ez a lap miatt van-e vagy a proci, (kva alacsony a VID-ed), de ha léggel tudnál (nem kompival), menni tovább..az érdekes lenne. Arra leszek kíváncsi, a feszemelésnél hol jön el a holtpont,s mikor lesz kevés a léghűtés. Ezt a procit 1,4v-on nehéz lesz hűteni, kérdés, az mire lesz elég. Eddig nekem Kulerr procija tetszett a legjobban, csak az eltünt... Az is 1,15 alatt volt 4GHz-en asszem, de ha jól emlékszem , nem vot brutal lap alatta..
Majd az idő mindenre ad választ.
Sok sikert!Oldal: Írjatok neki privit ha van kedvetek továbbvinni!!!! Én gép elé is alig alig kerülök, Ő is szinte csak az üzijeit nézi időhiány miatt. Biztos örülne ha fellélegezhetne,s nyomnátok egy kicsit.(vagy sokat)
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #3441 üzenetére
Feltölteni nem tudok, 1xrüen nincs netem , gépem rá. (gyerekeim) Viszont ha BÁRMI kétséges, elküldi, s szívesen megnézem, hogy ok -e , mehet e.
-Nézegettem, mostanában ez a divatos IBT is fut 1-2 procinál. (szerintem semmivel sem jobb-ezen volt is vita-, mint a prime, de..-
Az nem egészen jó dolog, ha IBT-vel lefuttatott eredmény úhgy kerül be, hogy már lefutott az IBT, mert pl. a képen 1,296v-van, de teszt alatt ember nem tudja , mennyin ment..
Jó lenne visszatértni az egységes külalkra.. -
lipi67
nagyúr
MCH-nak adj feszt, az kis lapocska meg fogja hálálni 4giga ram alatt. Vedd vissza őket, ne kavarjanak be. Ha van a biosában performance level, nézd meg, hogy nem -e szarul lőtte be a lap. Ha minden ok, akkor kilőheted a ramokat..
Lapod nem egy tuningbajnok (3fázis), de ennyire szar se a lap, se a proci nem lehet!
Valamit nem vettél észre, nem tom, hogy mit. -
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #3412 üzenetére
Most , hogy nézem a képet, nem a 7-es szorzó lesz ott a szűk keresztmetszett. (bár nem ideális, ez tény). Feszelni kell, s megy (menne )a magas FSB, az meg jó. Csak..Akkor feszelni kell ám a lapot, ramoknak szinkronban kell majd menni (ha túl magas az FSB-úgy legyen), viszont..Ha a valós Vid-je 1,15 és terhelve 1,18-on már olyan meleg. Léggel 24/7-es valós 1,35v-1,4v -ot most nem fog tudni elérni. Valós 1,25 felé nem hiszom, hogy érdemes mennie.
Amúgy meg: Holnap? Milyen idő lesz? Ne reggel írd meg mint ma! -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3404 üzenetére
Tom, hogy tuninggurus lapocska, de a DFI se jön be sokaknak..
Biztos hasítani fog (reméljük), de ahogy mondod, nem 1xű, kell az info. Alapon is ok a gyári, de ha tuningolod, mindíg szereled? Én ezért (is) vettem egy jobb léghűtést, mert ott rohadjon meg, én nem szedegetem ki a hülye alaplapotA memkezelésére is kíváncsi leszek! Sztem abban a giga jobb lesz. FSB-ben..-No , majd látjuk!
Nekem végem, vége a sulinak. Egész napom elmegy a 2 törpémre, tuning csak 10 után, ami rendben is lenne, de ilyenkor elolvasom a leveleimet, benézek ide, s hulla vok..
-
lipi67
nagyúr
Biostar? Na kíváncsi leszek!!! Remélem ütős lesz, s nem sztárolva van, tud is. (nem extrém helyzeteken készült tesztekre gondoltam, olyat láttam sok fórumon, olyan emberes 24/7-est, normál hűtővel. (ahol a lap és proci az irányadó még, s nem a hűtés) Sok sikeret!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3380 üzenetére
Semmi..csak Először hajnalban eltévedtünk, utána elkerültük 1mást, majd keletiből Tiszai, de..egy hülyegyerekkel vonattal mentünk, csak a nádaskai kvra nem az a vonat volt, így lett Barcika. Ott picit ..khm..ittunk, majd egy újabb vonat és ismét Miskolc Tiszai..-Már kezdtem ideges lenni..Végül, biztos ami biztos alapon taxi és hurrá!
[Q9400 max oc..egyelőre]
meleg van.. -
lipi67
nagyúr
Szép nap volt, jól elvoltam itt 1edül..Még egy [Vantage] (tőlem-nekem)
Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
[VID/3,6GHz],asszem itt a vége.
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
[Első hivatalosabb tuning VID/3480MHz]-Itt már tököltem..
-
lipi67
nagyúr
[harmadszorra]
A core temp azért mutat mást , mert nem állítom le, csak emelek és go, de most már minden MHz-ért harcolni kell majd, irány a bios. -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
[megjött az új 9400-es VID-en egyelőre..] Most csak durva(nem ref.-elgetős tuningot nézek, mit tud a VID-jén..
-
lipi67
nagyúr
válasz
N-vidi-A #3191 üzenetére
Szép (pi-t lődd be, mert igy nem sokat mutat!). Na én meg is váltam a ballistix ramjaimtól, s VÉGRE szereztem valamit, amit rég szerettem volna. Igaz..Ha tudja amit várok, akkor megy is majd tovább (igaz Sadii). Amit túl kell szárnyalnia az 1160MHz, ami kijött a ballistix 800-ból is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
Molnárka007 #3180 üzenetére
khm..
Nem értettél. Nincs 2 egyforma alkatrész, pláne rendszer. Pontos beállítást ember nem tud neked mondani!!! Főleg, hogy adatlapod sincs kitöltve, nem mellékes az alaplapod (se). Függ a lapodtól, oprendszertől, az oprendszer pillanatnyi állapotától, a hűtéstől, ramjaidtól, tápodtól, a procidtól (milyen a VID-je, mennyire húzható, hogy melegedik,stb..
Lehetetlent kérsz! -
lipi67
nagyúr
Persze, ez teljesen jogos, de nálam.. pl. nem igazán azt mutatja mint ami bios szinten be lett lőve. (Tudom, olvastam valahol, hogy "máshogy számol", de ramoknál-chan a-b, Dram termination,MCH/Dram reference, áll 0,9-nél mint a cövek, akkor is ha biosban 1,1 van adva neki..
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Molnárka007 #3174 üzenetére
Hát 1600 hoz 400as FSB kellene de ugye az csak 3,6GHz lenne..Neked 4,2GHZ kell, hozzá meg akkor 467-es FSB. Ezt a lapok tudják, de ugye 4 henger..Jó tápra lesz szükséged. Sajna sose volt (s nem hiszem, hogy lesz) ilyen procim, de magasra tetted a mércét sztem, nem lesz 1xü..
-
lipi67
nagyúr
Szia Barátom!!!!
Fogalmam sincs, megmondom őszintén. ET6-ot nagyon ritkán használok, esetleg nagyolásra. MCH 1,4v asszem, a többi minimális eltérés (ha volt).Pll 1,5 ez biztos(sose kapott még többet) ICH max 1,57 de szerintem az is 1,5.Viszont most..[EZ] tetszik! Főleg 5:6 -ban.(2:3-ban biztos van még benne pár MHz, 3:5-öt nem nézek, ott lazán 1200 felett lenne. Ez korrekt és nagyon tetszik! Bóódog vagyok
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3167 üzenetére
Alig bírlak követni! Mi az a proci aminek 610-es FSB nem elég? Vegyél dq6-ot, Asszem Zájec azzal 660-at csinált.
Én is goldolkodtam, hogy lebontom,s kicsit feljavítom a hűtését a lapnak (csak lég), de sokan használjuk. Elkapkodni nem akarom, reggel 9től du 1-ig meg nekem kevés az idő.. -
lipi67
nagyúr
Meg is volnék.[5120]
-
lipi67
nagyúr
Tesztek lefutottak, semmi gáz, jön a második menet.
Prájmolni? Hogy érted? Én 4,6GHz felett teszem ha kell, és valós 1,54v körül
majd jövök ..
-
lipi67
nagyúr
Nagy a meleg, nem ok ez a léghűtés. Most [ennyit bírt], de nem adom fel..
-
lipi67
nagyúr
Szarj bele a tézisekbe! Ha Nálad hasít Asrock lapban samsung 667-es ramokkal egy 2180-as, sose cseréld DFI-8600-Xtreem trióra.
(kivéve ha majd el akarod 1x adni)
Én ha találok egy jó Abit deszkát, felőlem a csigabiga kávét is főzhet..Én most nekiállok szétfeszelni mindent.
-
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #3101 üzenetére
Hát elvileg ok, de sok függ még a szaros oprendszer pillanatnyi állapotától is. Sőt..4900-on simán 9,3 alatt vok, megmutatom, pill.
Ezek a kva ramok is..(csak ezért a PI-ért vettem őket, hogy 9 alá csússzak, de örökre megtanultam: Szarni a névre..)
S hogy csináljak léggel 5200-at?(amin nem csak validolni tudok, de a PI is lefut..)
MOD: Na meg is találtam. S mi a fura? Ez a mezei abit IP35-E lappal és egy gyengébb 8400-gyel volt..[Pi 9,3 alatt]
-
lipi67
nagyúr
Ilyen kis fesznél a Load line maradhat enabled, olyan feszugrás úgy se lenne ami bármi kárt is tudna okozni, az jó.
A PLL szerintem az alap 1,5V -on is jó kell, hogy legyen, ez is tuti, azt leveheted.
A terminationt 1,24v-ról szerintem viheted 1,2-re simán
Az NB-t is leveheted alapra (1,1v)
Így is mennie kellene.
(Persze 1enként veszegesd, ha valamit nem bírna, tudd rögtön, hogy mi is az. Ja! Ez magánvélemény,de ha jó a proci és a lap, ezekkel simán futnia kell) -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Hát..ez az! A lap elvileg kvajó. A ram se az a széria ami produkálna thré példányokat. Viszont nem sziporkázik. 3:5-ben 1450-1500MHz -et megy, de az semmire se jó, hisz elég thré alatta a memek sebessége. (mintha csak az órajel kúszna felfelé,de a teljesítmény nem) Prájmoltam 1330-on, ez se rossz,de lehet, hogy rosszul fogalmaztam:
X-Y beállításoknál fut jól a ram, és x-y -nál a proci is, de...mi a fenét kezdjek 3,4GHz-en futó procival 1300-as ramokkal? Nekem egy 4,9GHz-en ketyegő proci mellett kellene 1300 körüli ram (durván) a Dmark Cinebench 10 Super PI miatt., s ezt 1x-re képtelenség összehozni. Amit szeret a ram, azt a proci nem stb.. Nem elég "rugalmas" a ram..
-
lipi67
nagyúr
A lényeg, hogy teker, és nem is csúnya. Ne hidd, hogy én gigapárti vagyok. Bizonyos kategóriákban nagyon jók, de szeretni sose fogom őket.
A híres memkezelésük..hm.Tapasztaltam rengetegszer és most.. a Team Xtreem -vicc.
1x-re a procit és a ramot is húzni ebben a labban szinte lehetetlen. (nem 4-4,4GHz-re meg 1200MHz-re gondolok)
El fogom adni az egészet asszem. -
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Látom, jól szerepel az Asus. Én sajna semmit se tudok felmutatni (most) -
lipi67
nagyúr
Ugye milyen kis humoros vagyok!? Majd elmegy a kedven..keddtől szorítsatok..
-
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #3020 üzenetére
Ugyan ez. D9GKX-es és a dátum..27/06 (a ramokon 2009 02 van)
[itt tartok], de prájmolni csak 1333-on tudtam és ez a 3:5 sántít, sehol sem elfogadott.
Azért 1200-nál jobb.. -
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #3017 üzenetére
1066-on 1,86v 5-5-5-15. 1200MHz -hez 1,96v 5-5-5-15
felette meg SEMMI ! Annyit tud 2,4v -on is mint 2v -on.Nem Nem Zájecé
Egy srác vette 3-4 napig volt nála,s küldte Ősembernek mert mást nézett ki és monitorra kellet a lé.40k -ért rendelte neki Ősember,s többet voltak dobozban mint gépben. Nálam pár napja vannak és 2v- nál többet eddig nem kaptak. Most (ma) gondoltam elmegyk 1400-ig,s adok kis fesz is neki a cél érdekében. Hát..jött a hidegzuhany. Nem megy
f6-f8-f9-es biossal 333/400-on , mindent végigzongoráztam, semmi.
Mi a fene lehet. 1200-hoz szinte fesz se kell neki, de felette meg nem megy! -
lipi67
nagyúr
válasz
winfier #3008 üzenetére
[615-ös FSB]
Nálad minden ok a ramokkal? Nálam..Furák. 1,9x v-on 1200-on memtest és blend stabilan mennek, ez jó. Viszont..2,4v-on se tudnak 1230-at stabilan. Nem értem -
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
De régen jártam erre. Látom vannak szép eredmények, gratula.
Sajna el vagyok havazva, időm kevéske. Krammerka nekem is javítsd már ki a [Max FSB] -t. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2942 üzenetére
Ogen, könnyebb lenne, de ma este.. esetleg éjszaka. Most gázos minden körülöttem. Kben.. nem vok biztos benne, hogy ezek a ramok menni fognak (angyon), mert ha 2 v kellett volna, akkor jobban bíznék, de ez csak amolyan megérzés
(#2943) h.adam.92: "Kedvesem!"
Spec. 3 éve nincs melóm, csak 2 gyerekem, feleség 1se. Ha rám céloztál..benézted, de nagyon..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2935 üzenetére
Egész pontosan [Ő az, és innen is lett rendelve]. Az ára meg..
kerek 20.000!
Tom, mázlista vagyok, de ezt az isten is nekem teremtette.Ma befejeztük az orvosi vizsgálatokat a gyek-ben, reggel ott kezdtünk(kicsúszik a műtét napja a 2hétből, mindent újtra kell csinálni)Jövhéten kedden meg műtét Debrecenben..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2926 üzenetére
Team Xtreem DDRII 1200.
Amit tudnia kell (asszem csak ezek tudják) 1150-et cl4-ben.
CL5-ben 1400 körül teljesít, majd meglesem, csak lenne már nyugi.(#2931) akoska07 : Nagyon kíváncsi vagyok a rev.2-es 1200-as reaperekre. Főleg..kaptam 1-2 infót, én is vadászok újból Reaperre, de kizárólag rev.1-re.
Kvajó ez a lap! Ilyen össze vissza ramok (reaper 1150-Team stb.. 1-2 deszkát megfektetnek. Ez? Most 1,86v-on 180-on ketyeg benne a reaper meg a Team.
Ja4 PuttPutt! : Emlékszel , amikor kérdezted
, hogy miért az értelmetlen opció, tesztkörnyezt alatt futó butaság (Everest). Mondtam asszem (ha nem Te voltál akkor vedd semmisnek, csak "érdekességnek"), hogy pl. a 12v-os ág, azt szoktam nézni..Na. A régebbi tuningjaimnál 11,92v -ra vagy alá is ment, most a Team melett..12,05v! Kevésbé terheli a lapot, s az meg a tápot. Valószínú, hogy lazábban és jobban is menne alatta a cpu tuningja.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #2923 üzenetére
[Indulnak 1,9 alatt is, ez jó
]
Igen, Peti postázta, de nem az övé! Kvajó vétel volt. (informálódtam). Egy jó srác rendeltette Őssel, 40k volt. 3 napot ment a gépben és másra kellett a pénz (monitor),s mivel van még 2x2 giga GSkill-je (nem is akármilyen), visszaküldte ezeket Ősnek, hogy adja már el. Majd megkerestek és bizniszeltünk kicsit. Ha azt mondom , hogy a Mushkin Acent redline drágább volt, gondolod , hogy nem 28 lett a vége...
(bár annyit is megérne bőven, de én ramokért annyit sose adnék.) Most jön a fiam a géphez, kb 2 óra múlva leszek megint.)Nem túlzás!!! Mikor én 4x2Giával nyomtam a vistát (64-es), kellemes volt..8GB 1000MHz-en, jó tud lenni nagyon a hétköznapokban (is)
-
lipi67
nagyúr
Na..hazaértünk a kórházból és már itt várt a RTeam Xreem gyönyörűség. Ma csak azt nézem meg, hogy 1,9v alatt megy-e, (beindul-e) mert 24/7-ben ott kellene teljesítenie, nem kimondottan tuningra vettem..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
dangerzone #2882 üzenetére
Azt hiszem 1,785 volt biosban.
A 8400-es Bios 1,725-öt kapott ez a 8500-ös meg Et6-tal eddig 1,66v valósat..
Tudom,nem kevés..de semmi gáz. (ellenőtzöm)
1v alatt még hozza a gyárit, melegedni nem melegedik, minden ok.(#2883) h.adam.92:
Viccelsz? Inkább ilyen legyél, mintsem komolykodó szomorkás valaki..
-
lipi67
nagyúr
válasz
dangerzone #2879 üzenetére
Sose volt másom, csak Asus silent square pro-val tettem..
h.adam.92:Ne gonoszkodj már!!! Ha látnád, hogy közben mi megy itt.., azt se hinnéd, hogy a toját nem tolyás..- Ijjjjjesmi előfordul..no..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest