Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Szerintem hatalmas fail, hogy úgy csináltak MR15-ből MR12-t, hogy az economyn nem igazítottak semmit. Nem tudom egyébként mit kéne csinálni, twitteren szoktam látni néha 1-2 jó(nak tűnő) ötletet, de tesztelés nélkül nem lehet megmondani, hogy valóban működne-e.
Skinek kapcsán, nem is bérlik a prok ezeket sokszor hanem csak simán kölcsön kapják a gyűjtőktől. Trade history-ból meg látszik majd cserébe, hogy "torzsi az én DL-ommal lőtte meg a majort". Hogy az övé pont honnan van azt persze nem tudom. Fun fact, keringett egy screenshot a neten, hogy donk még amíg az academy-ben játszott, próbált tarhálni skineket egy tradertől az ilyen tier3 versenyeire, aki akkor leszarta, aztán kicsit később, amikor Katot lesimázta a donk tavaly már fogta a fejét, hogy miért ignorálta a srácot
Viszont általánosságban sztem az nem a helyes látásmód, hogy skineket vásárolva "pénzt költesz" a játékra. El is tudod adni, pénzt ki tudod venni bármikor. Olyan emberről nem nagyon hallottam, aki pénzt bukott skineken, főleg nem play skineken, amikre relatív stabil a kereslet
Ez simán egy NFT-szerű befektetés. Ha ládákat nyitsz, na az a pénzköltés
#78194Vismajor01: na jó de akkor még csak 1000€ volt, nem 10.000 a FN
És amúgy is nyitotta asszem, nem vette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest