Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• goccer

aktív tag

válasz .LnB #78191 üzenetére

Szerintem hatalmas fail, hogy úgy csináltak MR15-ből MR12-t, hogy az economyn nem igazítottak semmit. Nem tudom egyébként mit kéne csinálni, twitteren szoktam látni néha 1-2 jó(nak tűnő) ötletet, de tesztelés nélkül nem lehet megmondani, hogy valóban működne-e.

Skinek kapcsán, nem is bérlik a prok ezeket sokszor hanem csak simán kölcsön kapják a gyűjtőktől. Trade history-ból meg látszik majd cserébe, hogy "torzsi az én DL-ommal lőtte meg a majort". Hogy az övé pont honnan van azt persze nem tudom. Fun fact, keringett egy screenshot a neten, hogy donk még amíg az academy-ben játszott, próbált tarhálni skineket egy tradertől az ilyen tier3 versenyeire, aki akkor leszarta, aztán kicsit később, amikor Katot lesimázta a donk tavaly már fogta a fejét, hogy miért ignorálta a srácot :D

Viszont általánosságban sztem az nem a helyes látásmód, hogy skineket vásárolva "pénzt költesz" a játékra. El is tudod adni, pénzt ki tudod venni bármikor. Olyan emberről nem nagyon hallottam, aki pénzt bukott skineken, főleg nem play skineken, amikre relatív stabil a kereslet ;) Ez simán egy NFT-szerű befektetés. Ha ládákat nyitsz, na az a pénzköltés :D

#78194Vismajor01: na jó de akkor még csak 1000€ volt, nem 10.000 a FN :D És amúgy is nyitotta asszem, nem vette.

Új hozzászólás Aktív témák