Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

válasz illusiON #6368 üzenetére

az nem attól függ hogy mit nézegetsz te. látom nemigen értesz a különböző biztonsági protokollokhoz, akkor nem írnál ilyen marhaságokat. szted poénból vannak a több 100k-s tűzfalak? :P biztos valaki jókedvéből csinálja, mert megvenni nem fogják mert felesleges :U ha nincs tűzfalad bárki beléphet a gépedbe és bármit rátehet vagy bármit leszedhet onnan. mennek a csúnya kis kémprogramok stb. ettől meg egy idő után beszarik a win. lehet hogy te nem veszed észre, gondolom te cs-n kívül nem használod másra a gépet :P de aki használ rengeteg programot az tűzfal nélkül hamar beadja a kulcsot. ha nincs tűzfalad, nézesd át a gépedet egy jobb spyware detektorral (ezt sem érdemes ingyenessel, mert csak azokat veszi észre amik nem nagyon kártékonyak) és meglátod, akár több 100 ilyen kis férget fog találni. ha sok fontos adat van a gépedet akkor azt simán lelopják és megkárosítanak vele téged, vagy a cégedet. vagy akár törlik a munkádat 1 mp alatt, amit lehet te már évek óta csinálsz :K
    az alap win-es tűzfal sem olyan rossz ha fentvannak hozzá a frissítések (főleg a vistáé) de azért mégsem olyan mint egy profi tűzfal. én sunbelt-et használok ami nem a legjobb, de nekem tökéletesen megfelel mert egyszerű, nem kell vele állandóan foglalkozni és csak évi 5k-ba kerül. ennyit nekem megér a dolog. mielőtt nem volt ez, 3 havonta behalt a win a sok trágyától :W mondjuk én elég sokat hackerkedtem, lehet valaki megunta :DDD

ja. ha használt acc-ot veszel aztis vissza tudod venni. csak el kell kérni hozzá a lemezeket is...

Új hozzászólás Aktív témák