Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agostino

addikt

válasz Djuree #2914 üzenetére

Üdv.

Hát, sajnálom, hogy neked ilyen tapasztalataid vannak, én ezzel elvétve találkoztam csak. Össz négy éve játszom, ebből az utóbbi egy csak a source, a mérleg nálam pedig körülbelül a következő - beleszámítva persze, hogy szokása az emlékeknek megkopni: igazán de úgy echte igazán anyázás: 20 alatt, kibaszás: 4-5, talán még a szerver nevét is elő tudnám kaparni, ha nagyon akarom. Az igaz, hogy írásban nem jönnek át az érzelmek, de egy fuck-ot észre sem veszek, ahogy itthon sem maga egy bazdmeg, szócska zavar. Most őszintén, ki nem anyázik, amikor leszedik? Ugye. A hangulat az, amiben külf. szerverek számomra utolérhetetlenek, és a mentalitás ami ott van. Itthon véletlenül belelövök valakibe, de tényleg véletlen: flash után kómázok pl, haver van ott épp, látom mozdul valami, megküldöm kicsit: lemegy pár hp: n00b f***omért nem lehet figyelni, b**dmeg, stb. Külföldre friss példa, ma történt: dust2, ct vagyok radarra ránézek, semmi, de hallom mocorog valami. Kezemben gránát, sarkon ki gyorsan odavágom, namondom, hulljon a férgese, erre látom társak. Rögtön írom, hogy srysry, felkészülve a teljesen jogos anyázásra, ehelyett mindketten: np, kp. Nem folytatom a sort, pedig tudnám még bőven, de mivel egyikünk sem fogja tudni szerintem meggyőzni a másikat teljesen feleslegesnek érzem. Nekem a külfödiek nagyon beváltak, nagyon szeretek azokon játszani, neked nem. Azért gl, hf.: ))

Új hozzászólás Aktív témák