-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
h.adam.92: hát én még asszem az 1.3-al kezdtem, kb. 10-12 éve
de a legtöbbet csak botok ellen toltam, akkor még drága volt a net, és nálunk kisvárosban nem is volt elérhető. neten 3-4 éve tolom kb.
ha végig neten toltam volna, akkor már sztem én lennék a világ egyik legjobb játékosa -
-
GabN73
addikt
nem már megint hanem úgy érzem hogy végleg
Tényleg értelmetlen,ha csinálsz egy teamet akkor mindig van egy fasszopó...Ha őt kirúgod akkor meg megy a fél csapat -.-'' Mindenki egy megbízhatatlan pöcs (kivételek vannak,de igaz sok emberre)
Ha nem vagy totalcs-n első a Gpontjaiddal meg napi 5000K üzenőfal üzeneteiddel rekorder akkor egy jelentéktelen senki vagy.Igazából ezt akkor kellett volna komolyan gondolnom amikor még a Fear Forceban voltam,igaz akkor még csak pár hónapja css-eztem.Ott voltak arcok,őszinték voltak,főleg svéd,nagy arc volt....Hudson akkor oltott amikor akart ha vmit rosszul csináltam.És igaza volt.Nem a másik háta mögött megbeszélve h sajnos ki kell basznunk.
Másik:sok nagyképű ember aki csak a neten tud ugatni: fűúűúű gyere le LANra megverlek meg ilyenek amikor nem is ismerem az arcot azt se tudom ki a faszom az.Továbbá gratulálok az egynapos,egyhetes teameknek,igen,ti tényleg komolyan gondoltátok! (Azért hagyták abba sorra)
Ha valaki ma kezd játszani akkor csak úgy van esélye ha van egy igaz haverja akivel egy suliba jár,és ismeri valamint tényleg nap mint nap beszélnek.Enélkül senkiben sem bízhatsz bármekkora arc is legyen a társad.Egy nap majd arra ébredsz hogy a telódon egy új üzenet
ocs kirúgtunk de nem merjük a szemedbe mondani.... (ez velem nem történt meg //hál' Istennek // de hallottam már ilyenről )
-
Infranyuszi
aktív tag
sajnos "osztálypénz" nincsen "nekem" már több mint 4 éve,de azért kedves ötlet volt:c)
Körömlakkot, rózsaszín szemhéjpudert és pupa alapozót pedig venni kell. A pénz meg nem gond. Eladom a testem valutáért és megveszem a fülest. :c) Vagy ami mégjobb, eladok pár részvényt :c)) És amúgy ezt néztem már, dilemma. Másfelől meg a totalcs-n reggeltem de annyira angolul van az egész,hogy az zavarba ejtő .. Namajd ha megérkezik a számlámra a pénz ami ügye az eladott részvények -és nem a testem- után jár, akkor majd rámozdulok kicsit jobban és utánna járok ennek a 10%-nak és majd abból a 10%ból amit visszakapok meghívlak egy kávéra :c) Ha nem kávézól, akkor meg majdén megiszom a tiedet is :c) -
Solad
addikt
az elobb elbaxtam, maskeppen fogalmazok: a huzott proci nem termel tobb hot mint a gyarilag azon az orajelen futo proci
adott x processzor, 2 GHz, es y processzor 2.3 GHz (azonos mag).
ha x procit feszemeles nelkul 2.3 GHz-en jaratom az nem fog jobban melegedni mint y processzor alaporajelen (2.3)itt termeszetesen eltekintettunk az egyes peldanyok kozotti kulonbsegektol, ami a lutri resze a dolognak
-
romero28
senior tag
úgy értettem , hogy ne kelljen először ráállni a kívánt fegyóra aztán fixálni vagyis kézbevenni . közben utánanéztem neten és csak egy konzolparancs volt az egész :
hud_fastswitch 1 - Gyors fegyverváltás bekapcsolása .a 0-ával lehet kikapcsolni .
nekem görgőn van a fegyóváltás és így ha görgetek rögtön vált .
scriptet azért gondoltam hogy kellhet , mert 1.6-oztam sokáig és ott kellett hozzá . -
.House
csendes tag
De az elején én többet makkoltam
ErreKattanjRá^ -
Genius007
őstag
Jó bazdmeg reggel 7-kor már örültem, ha enemy van, főleg hétköznap, elég nehéz találni hajnalok - hajnalán.
Zolás: PROHARDVER! Team már nincs.
Legalábbis nem tudok róla, amit én csináltam annó, az annyiban is maradt. Egy jó mixel mennék ellenetek, ha lenne gépem, de nincs.
-
HyP3b0y
senior tag
Nem kell ennyire felkapni, még sehol se tartanak ezen téren, csak volt egy sejtetés egy videóban...de még semmilyen marketinges lépést nem tettek ennek érdekében, ahogy ep3 terén sem, szal még jó messze van.
Addígra vmi izmosabb vga is kellene, mert nem akarok 20-30fpsel cszni
-
-
-
GabN73
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged