-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
válasz
darál0w #10960 üzenetére
tudom én is , elég volt végignézni 1-2 körét
más : leszedtem az ancients egyik CB Eurocup XIII-as meccsét a hltv.org-ról . de nem tudom elindítani . a konzolba ezt a hibaüzenetet kapom :
--- Missing Vgui material vgui/resource/icon_newfolder
361757.361758.177786-0605152000-de_inferno.dem has invalid demo header ID.
Failed to read demo header.
Unknown command "demopauseafterinit"demoui parancssal előhozom a lejátszót , ott kikeresem a DEM fájlt és a fenti üzeneten kívül nem történik semmi . mi lehet a gubanc ??
létezik esetleg olyan lejátszó progi amin cs-s demo-kat lehet lejátszani ??
-
Djuree
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
darál0w #10898 üzenetére
Szerintem is szebb, és nem lassú, én az új mellett szavazok...
Egyébként az egérrel igazatok van, nem minden a DPi, nekem is volt 5700DPi-n de annyira furcsa hogy megse tudtam szokni, elég az 5.000DPi, még ha lejjebb mennék se lenne rosszabb semmivel, de azért itt beszélünk a DPIről, komoly fülesekről egerekről kényelemről, azért ne felejtsük hogy az eszköz nem minden attól nem leszünk profik, csak segít benne hogy azok legyünk, de ha valaki nem érez rá a játékra akkor semmi értelme 20.000-reket rákölteni
-
daruu
tag
válasz
darál0w #10598 üzenetére
Már nekem is ez a 3.
ezt már nincs pofám visszavinni hogy cseréljék ki meg már a gari sincs rá mert 2008 11 valamikor cserélték ki utoljára xD
Az a baj hogy lehet nem kinn van megtörve mert már én is próbáltam mozgatni minden hol hanem benn a tokba csak azt meg nem tudom hogy lehet lepattintani , eltörni meg nem akarom ... valami ötlet?? -
daruu
tag
válasz
darál0w #10474 üzenetére
meg biztosabb is, mer haver még 1.6 ot vett boltba és már a kód ami benn volt a dvd mellet használatban volt így kidobott x ezret , plusza boltba se vették vissza mondták írjon emailt amire válasz nem jött, így kidobta a pénzt és végül is játéka meg nem volt.Szóval biztosabb ha steam-en intézed
-
qdak
addikt
válasz
darál0w #10448 üzenetére
értem ma látalak de nem sokáig ép szétment az agyam mert roszs a mikrofon meg vki beszolt
na akkro ami fontos: szerevgert konfigolni tud segiteni vki ? csináltma szerót de kellenerá 1-2 cucc yilen szavazás meg alap dolgok nem kell semiylen buta skin meg iylenek.
másik h nekem változik az ip-m :S
megle7 azt oldani h a szerver cime mindig u az legyne ? :S -
Djuree
félisten
válasz
darál0w #10452 üzenetére
csináld a sulit, gürcölj ha kell, meg fogja érni többszörösen, ne add fel. én is szenvedtem sokat, de most van jó melóm, semmi gondom
ne sörözni járj óra helyett, menj be órákra, legalább a szakmaiakra, aztán mehet a sörözésén is csak hétvégén tanultam, meg puskáztam sokat
-
daruu
tag
válasz
darál0w #10452 üzenetére
íhhh az elég húzós,lehet fizettél volna ennyit valami strébernek azt levizsgázott volna helyetted mindenből
Egyetem fősuli már csak erről szól hogy tudják a diákot minél jobban lehúzni.Java 2 -ből azért vágtam meg másodszorra mert a programszerkesztőből rosszul másoltam ki a programkódot( végül is a legelejéről maradt le egy i betű import helyett mport lett), ezt leszámítva teljesen jó volt, csak szarul másoltam ki, tanár meg annyit mondott várom a köv vizsgára persze +5000.....
Ennyit a fősulikról meg az egyetemekről..... -
Genius007
őstag
válasz
darál0w #10350 üzenetére
Asszem a Dobimaster is, mikor mentek volna ellenőrizni, akkor nyomott VÉLETLEN! egy pc resetet.
GabN73: Ebben a játékban nem fogsz elérni semmit, ha csak nem veszed nagyon komolyan, és ha jól játszol, akkor hidd el megtalálnak a jó teamek - játékosok.
Mellesleg előző accountomon van kb 2200h css, ezen vagy 375óra, akkor én mennyit is dobnék ki a kukába?
Mellesleg mielőtt valaki azt mondaná nincs életem, ez nem igaz, ugyan úgy járok haverokkal ki, bulizni, ide oda. Csak mellette sok időt fordítok erre a szarra is.
Hogy lesz-e értelme vagy nem, az meg majd kiderül.Ui: darál0w (AnT) lehet egy public féreg, de téged még akkor is akár mikor összecsomagol (akár pubon, akár az életben).
Ui2: Mellesleg de jót mixeltem most Team Slovakiaval.
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10359 üzenetére
nem,én nem is azt mondtam h egy KODIAK színvonal,csak első lanunk lett volna,egy erős középmezőnyt céloztunk meg,nem vagyunk m iüberhighok.Ugyebár első lan után meglátjuk hogy mi a helyzet,hogyan kellene továbbfejlődni.Csak az emberek többségében nincs türelem,megértés semmi....
Amúgy meg napi 4-5 war annyi lenne mint neked az az idő amit elpubolsz.Egy normális csapattal te is "high" lehetnél.... de egy LAMAsosnak beszél egy senki szar....
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10354 üzenetére
3 év alatt voltam a haxxban,meg egy rakat teamben,ami 3 hétig bírta.Mindig az 5.el volt a gond.
Ezzel a csapttal se lett volna semmi baj,ha 1-2 ember nem kezd el inaktív lenni és a másik tagnak nem tetszik.Amúgy még 1-2 hónap és már fragmoviem is kész lett volna.
Kár,sajnálom ezt a 3 évet kukába dobni,de ezekkel az emberekkel?...Ez csak akkor működik jól ha legalább 3an minden nap tudtok beszélni.Különben összetartás -gyökketőköbnégyzethárom.Am hűttő te beszélsz?
4 év után egy pubféreg lett belőled ( ne vedd sértésnek,de ha elkezdenél klánozni.....
)
-
GabN73
addikt
válasz
darál0w #10342 üzenetére
yo...
Véleményeket:
NC.Összehozunk egy mixet.Nézzük kit kaptunk.Ministry.Oké.Kikapunk.Elkezdőik a war.Bökőt veszítjük.T-side 6-9 nekik.CT-side 10-2 nekünk.Egyből mivan:csalunk!.Óvás.Mi hülyék nem indítottuk el az xrayt.Profil van,friss kép nincs.Demo 1-2 embernek.De nekik ez nem jó..nekik xray kell...Sírás.Örökös SÍRÁS.Mert ő már ezt a nevet viseli.Szégyen.CU LAN,üljön be mögém és majd akkor kérjen xrayt de a fején töröm ketté az asztalt.... -
Vasinger!
nagyúr
válasz
darál0w #10317 üzenetére
hat hónapja elhagyott a feleségem egy másikért::::::albérletbe kelet mennem a nagyobbik lányommal :::ugy hogy amit keresek az mind elmegy a lakásra ::és csak szenvedek 18 év után ::és fogalmam sincs hogy milesz holnap ::::és még mindig nagyon szeretem
Kép:
De azóta sok minden történhetett, még tavalyi beszélgetés, bőven...
Állítólag az utolsó napokban a gyerekeivel is összeveszett. -
sNORh
addikt
válasz
darál0w #10259 üzenetére
volt már hozzá szerencsém, és kifordult a bele, és szilánkos
pimpinkiiiiin ezt csak ugy eszembejutott
-
nike_
addikt
válasz
darál0w #10230 üzenetére
bakker, csináltam egy sima minden sallangtól mentes autoexec-et, erre ezt írja ki:
execing autoexec.cfg
Unknown command "{"
Unknown command "}"
Unknown command "}"
Unknown command "{"
Unknown command "}"
Unknown command "}"nem tudod ez mitől van? esetleg valami sortöréses badarság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest