- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Apple MacBook
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
-
Sleed
aktív tag
-
Sleed
aktív tag
én most kedden rendelem majd meg hammontól az új gépet
:c2d e6300,gigabyte s3,sapphire x1950xt 256,1 giga 800mhzes GeiL ultra,asus dvdíró SATA,és még vmi tápot chieftec és a bluestrom közt vacilálok.....
-
Sleed
aktív tag
A legtöbb szerveren van egy pinglimit amit az adminok ízlésüknek megfelelően állítanak be.
Láttam már 70-eset de 220asat is.Ha a pinged(azaz a szerver és a közted lévő válaszidő ms-ban)átlépi ezt a határt,akkor kitesz a szerver.Megoldás:próbálj magyar szervereken játszani,vagy szerezz jobb netet.
-
Sleed
aktív tag
válasz
fradi81 #1851 üzenetére
szia,
1.kérdés:Steam\SteamApps\accountneved\counter-strike source\cstrike\cfg mappa a cinfig.cfg-t megnyitod notepaddal és beírod h cl_restrict_server_commands 0 és elmented.
2.kérdés:ne a játékban rakd be a szervert,vagy keresd meg a history fülben jobkilkk és add to favourites.ha így se menne akkord adj neki egy kis időt,idővel berakja -
Sleed
aktív tag
válasz
detroitrw #1799 üzenetére
vannak feltéve hangok a szerverre,amit bb-n special csak admin tud lejáccani,de lamason pl teis letudod jáccani egy @play(fajlnev) chat parancssal...
de egybk lementi az összes hangot \Steam\SteamApps\accountneved\counter-strike source\cstrike\sound\admin_plugin mappába -
Sleed
aktív tag
válasz
Screamer84 #1621 üzenetére
nehéz ügy...
sztem lehet h túlterheltek a steam szerverek..
mást nemtudok ajánlani minthogy várj vagy próbáld meg olyankor amikor nemlehetnek annyira leterheltek a szerverek(éjjel) -
-
Sleed
aktív tag
válasz
Screamer84 #1498 üzenetére
van még rá gari....
remélem nemlesz gond.... -
Sleed
aktív tag
nah a csávó csinált pár screenshotot...
aztmonta hogy az új driver felrakása után megjavult,majd később újra ugyanolyan lett:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
lehet h a videókártya melegedése miatt van,de lehet h valamilyen másik hardver zavar be....
winfos reinstallon sztem ne is gondolkodjunk..a gyerek eléggé amatőr...max. megcsinálja neki valaki.... -
Sleed
aktív tag
probléme magoldva
[link]
-
Sleed
aktív tag
Ez mitől lehet?
Nmminden szervernél írja ki,csak 50%-50%ban és néhat csatlakozás előtt néha meg utána nemsokkal... -
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #1460 üzenetére
hátezigaz....
Akkor mondjunk el egy verset hogy ez ne következzen be:
Kész a szerver, most vagy soha! CT-k legyünk vagy terrorok? Ez a kérdés, válasszatok!
A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
Túszok voltunk mostanáig, Elhullottak megmentőink, Kik szabadon éltek-haltak,
Bombás pályán robbantgattak. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
Sehonnai bitang kemper, Ki most ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a csapat becsülete. A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
Véresebb a vártnál a harc, -Láma vagy, csak freget akarsz! És mi mégis túszok vagyunk! Ide veled, régi coltunk! A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
A mi fregünk megint sok lesz, Méltó régi nagy híréhez; Mit rákentek az adminok, Lemossuk a gyalázatot! A kántörösök szerverére Esküszünk, Esküszünk, hogy túszok tovább Nem leszünk!
S hogy fregjeink szaporodnak, Előttünk a lámák meghajolnak, És áldó imádság mellett Tisztelik majd neveinket!
/a vers cs2.hu-ról való/ -
Sleed
aktív tag
válasz
Screamer84 #1412 üzenetére
aztmondta h minegyiknél :S
de lehet hogy a drivertől van,mert kipróbáltuk,és utána mondam neki h szedje le azt a drivert /a legújabbat/ és azóta ilyen neki :S
de azért gyanakszom a melegedésre mert egy újraindítás után általában megoldódik.... -
Sleed
aktív tag
válasz
Screamer84 #1407 üzenetére
az a gáz h a gyerek kb annyit ért a dologhoz h tudja hogy holvan a bekapcs gomb :S
így nemnagyon tudok vele mit kezdeni -
Sleed
aktív tag
nah egy pípöl vett tőlem egy 7600GS-t és aztmondja h cs közben,meg cod2 közben ilyen pacákká válnak az emberek...
sztem ez szoftveres hiba, a grafika lejjebbvétele nem segít...
volt már valakinek hasonló?
ez lehet hogy hülyeség:nemlehet a vga túlmelegedése miatt? -
Sleed
aktív tag
nah akkor nekilátok egy winfos reinstallnak
remélem a warig készleszek -
Sleed
aktív tag
jah és mielőtt elfelejteném!
mikor bekapcsolom a masinát a steam mindig egy ilyet rak ki:[link]
jah és amióta visszatettem a 9600os karimat,azóta van this.
Egy kis nyüstölés után szépen,lassan elindul a steam,csek ez így mégse okés..
valaki tud segíteni?
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
de A dánok nagyon jók voltak!
mindenki azt gondolta h a finneket sem verik meg és 2ok lettek...
pedig a finnek egy kemény dijó...
szal sztem a dánok is megérdemelnek egy tapsot
főleg h megvertük őket a selejtezőben mint a kaksit
remélem a köv. döntőt ellenk játszuk! -
-
Sleed
aktív tag
Egy haverom tegnap vette meg a CS:S-t elkezdtük kioktatni elhagyatott warszervereken(rémisztő mi?
) ott kemény 5-ös pingje van....
De ha felmegyünk valami publik szerverre akkor kidobja mert nagy a pingje....
Azt nemtom hogy mért megy fel a pingje vagy egyáltalán felmegy-e,csak azt hogy azzal az indokkal dobja ki....
Megjegyzem hogy nem egy erős gépe van,sőt...
Elmondása alapján 1 ghzes proci valami gyengus vga és ilyesmik
asszem dx 7ben futtatja neki a gémet...
Mi lehet a gond és mit kell tenni?
Holnap beugrom hozzá és énis meglesem...
a helpet az ő nevében is köszönöm....
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
ezt most sikerült csinálnom...
iutána letettem a bombát és elkezdtem felszedni,csak lelőttek
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #1113 üzenetére
én betettem ide és ment
-
Sleed
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #1091 üzenetére
én még nem csináltam ilyet,de szerintem a Steam\SteamApps\account_név\counter-strike source\cstrike mappán belül lesz valami erre utaló mappa..
de ez csak egy feltételezés kérem okosabbak is szóljanak hozzá -
Sleed
aktív tag
válasz
Genius007 #1086 üzenetére
megtenné simán,a legtöbb szerveren ez így működik de amíg a haxor a cl_restrict_server_commands-t 0ra nem állítja addig a szerver nem tud hozzányúlni a beállításaihoz..
ez itt a gond..
de mostmár néhány szerveren pl.:cs2.hu szerverén addig nem enged jáccani amíg a cl_restrict_server_commands nincs 0ra állítva.
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
válasz
Genius007 #1084 üzenetére
nem nem tudják..
vagy nem akarják:direkt haxolnak
vagy olyan szerveren voltak ami átállította nekik pl::zombi szerverek/bár ezt kétlem,mert ha az át tudta állítani akkor a cl_restrict_server_commands-nak 0-n kellett lennie ami alszeg úgyis maradt tehát a legtöbb szerver belövi utána neki -
Sleed
aktív tag
válasz
sid.:Rc211v #1053 üzenetére
Szépjóestét mindenkinek!
Imént töltöttem le a KODIAK Source:Vol_3at és negyon tetszik marha jók a zenék és a videóeffektek szerintem az előző két résznél is jobb!
Aki kiváncsi rá:[link]446 mega tömény headshot -
Sleed
aktív tag
Ne is próbálkozzatok nem fog sikerülni...
Offlineban el lehetne indítani akkor ha nem műxik a netetek...
De most a Valve szerverek szartak be az áramszünettől...
Úgy néz ki hogy meg kall várnunk míg helyreállítják az elektromos ellátást..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Renault, Dacia topik
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netfone
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest