- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GabN73 #10699 üzenetére
Ha ez a reakciojuk akkor mar eleve feltetelezheto, hogy csalnak, olyanokkal nem is erdemes foglalkozni.
sv_pure ugy van beallitva, nem is az lenne a lenyeg, hogy bannolni lehessen oket, hanem, hogy war alatt ha cheatelnek akkor azt eszre lehessen venni/utolag bizonyitani.
Demo az mindig keszul, csak gondoltam valami anti cheat cuccal is meg lehetne spekelni.Viszont ha jol ertem akkor az emlitett progit hasznalhatoak lennenek non-steames szeron is, csak ra kell venni az ellent, hogy inditsak el.
Mondjuk ha jol sejtem nem lehet ellenorizni, hogy fut-e, ugy meg nem sokat er a dolog... -
keembo
tag
válasz
GabN73 #10674 üzenetére
Igen az is kihívás. Bár ahhoz már kell ugye pénz /nevezési díj, utazási költség, etc./, utazgatni ide-oda, ami már kevésbé megoldható sok ember számára. Engem pl. ezért nem látni LANokon, versenyeken...talán majd a jövőben már megengedhetem magamnak...Reális, játékon belüli kihívásra gondoltam. Az awp-s részt meg szerintem félreértetted : pont, hogy én is az awp ellen vagyok, az tényleg abszolút nem kihívás - ergo ebben egyetértünk. Nálam publicon nem fogsz awp-t látni, ebben biztos lehetsz. /1000 percből jó ha 1-et awp-zek, azt is csak azért, mert ha kifogy a fegyver, előbb dobom el, mint újratöltöm és megesik, hogy ilyenkor csak awp van éppen a közelben.../
Szerintem Steamen is be lehetne vezetni azt a szokást /mint jópár online pókerteremben/, hogy bescannelt személyivel hitelesítenéd a korodat, persze ettől nem szűnnek meg létezni a cheaterek, de talán csökkenne a számuk. /a kiforratlan erkölcsi normájú emberek talán 16 alatt nagyobb arányban vannak, mint felette/ * dream on ...
*
Az echo-nál viszont elég hasznos, ha pl. így használod:
echo Szia! Nem lenne kedved warozni? etc. etc.
echo Adom a ventrilo címet : host or IP: ******** | port : ***** | Pw : ***** | Default Channel : ***Szóval elég gyakran használt sorokat nem hülyeség, így gyorsan vágólapra rakva megvan az információcsere...
Ha meg a konzol tele van és nem látszódik már visszagörgetve sem, arra is van megoldás : pl. BIND "F11" "exec autoexec", így F11-et nyomva újratölti...de ezt se kötelező persze az autoexec-be rakni, csak példa.
-
Genius007
őstag
válasz
GabN73 #10654 üzenetére
Miért nem reggelsz egy ujat?
Felveszed rá a friendseket és folytathatsz friends tevékenységet.Mellesleg ha már szóba került a config téma, akkor leírom pár sorban a véleményemet.
Nagyon sok configot kiprobáltam már, és írtam is, és szerintem van közöttük különbség.
Ezalatt azt értem hogy, XY cfg-vel, 1tárból ace-t lövök, másik cfg-vel pedig 2tár kell, hogy meghalljon - vagy esetleg engem lelőjjenek.
A no zoomnál is sokat számít a cfg, van olyan config amivel no zoomal semmit nem tudok lőni, viszont van olyan amivel mindent bead, szintén a desert is így van, XY cfg-vel 6km-ről desert fejest adok, másikkal pedig nem.
Sokat számít még a video beállítás is, hogy low - high - trinilear - bilinear, etc ...
Itt van 2 cfg amit én csináltam, egyik full egyedi, másik .PhP configja alapján van.Amelyik parancshoz tudtam, ahhoz oda írtam, hogy mit lehet változtatni benne, külön megnem mondom, hogy XY dologhoz melyik parancsot kell állítani (úgy értem, pl. awp no zoomhoz melyiket kell állítani, hogy jobban adja) szerintem itt a cfg-knél a "parancsok összessége" határozza meg a dolgokat.
Viszont az még mindig tény, hogyha valaki rutinos, és ésszel játszik nem úgy mint egy agyhalott akkor szinte felesleges bármilyen cfg-t is használnia ... véleményem szerint.Ui.: Amúgy meg a legtöbb játékos az FPS miatt configol, hogy mindent full lowra vegyen, és több fps-e legyen.
-
sNORh
addikt
válasz
GabN73 #10547 üzenetére
xray ha szerinted csalnak.. ha nem mutat semmit, szimplán Jobbak mint te
bár nem tudom te mitől lennél jobb mint ők..
és mint mondottamvolt én azért hagytam abba ezt a játékot, mert undorító miket nem lehet művelni a cfg-vel.. fos
cod6-ban mostanában több csítert látok, de akkoris legalább tudom hogy ő külső programot használ, és 3 hétnél tovább nem tart az accountja.. -
daruu
tag
válasz
GabN73 #10356 üzenetére
Amúgy megkérdezhetem mit is dobsz ki a kukába?? Mert mit is lehet elérni ebben a játékban O.o? öhöm SEMMIT
Lesz egy videód grat , esetleg tényleg durva lesz és rengetegen fogják megnézni, de meddig két hétig kb..., utána úgyis mindenki elfelejti, ha meg mégse akkor se rád fognak emlékezni hanem egy nick-re (pl: [HUN]$w@T>>Józ$ikára)
Szerintem kompenzálni kéne mit is adnak fel egyesek ezért a szarért és mit lehet elérni 120 óra játszott idővel....
Ez csak egy HOBBI!Én biztos nem rohannék sehonnan haza azért hogy x órakor beüljek a gép elé mert huhadehíí ...
Nem bántani akartalak csak leírtam a véleményem erről a 3 évet kidobok a kukába dologról.. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
GabN73 #10356 üzenetére
én egy pubféreg vagyok, és nem is akarod több lenni már. én már kiéltem magam, és nem akarok odajutni, mint KODIAK, aki 27évesen még a pánik gombot nyomogatja lanon
(#10355) sNORh
bejelentkezek már megnézem mi a helyzet
nekem megvan mind a 200+frencem
biztos lopott cuccal toljátok
-
Genius007
őstag
válasz
GabN73 #10346 üzenetére
A billentyűzetet sem bírod megemelni te szúnyogcsődör.
Viccet félretéve, sírásnak helye nincs! Ti basztátok el, mert nem indítottátok el az X-ray-t, (na meg nincs mindenkinek demo, source tv demo, etc ... )
Máskor csináljatok meg mindent, hogy ne tudjanak mibe belekötni
... (akár csaltatok, akár nem) -
sNORh
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
GabN73 #10065 üzenetére
márcsak azért, h megnézzem mit alkotott 6 orán keresztül
elmenne egy lanra, mire bekonfigolná magát vége is lenne
(#10066) nem_tom a konfig egy olyan dolog, amitől asziszi a sok low, h jobb lesz.
szvsz semmi haszna. aki tud lőni alapkonfiggal is belövi. mint pl én
(#10067) sNORh előfordul.
de ez még mindig CS : S topik
-
Antimex
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest