Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Pont annyi van: 512 Mega Ram, 1 giga virtuális memória, Celeron900/1200Mhz - es proci, angol WinXP. Átállítottam a Task managerben a prioritása szintjét a normálisnál magasabbra. Egyelőre nem csinálja a balhét és az instabilitási ablakot nem dobja ki. Majd meglátjuk. Mindenesetre fura...
-
Agyzuzo
addikt
Mennyi RAM-od van? A Corel10-nek nem árt legalább 512.
-
Superman
nagyúr
Ez tényleg nem lehet igaz! Még két órát sem dolgoztam és már megint hiba a Corel Draw - al. Most a Windows XP írta ki a hibát. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire instabil program. Abból kiindulva, hogy a gépemen minden más, esetenként nagy gépigényű program, hiba nélkül fut. :(((
-
Superman
nagyúr
Egy cikkhez meg kellett rajzolnom 6 darab grafikont Corel Draw - ban.Minden rendben is volt, amíg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy a program egyre lassul, majd kiköpte, hogy instabillá vált, azonnal fejezzem be a munkát, mentsek mindent, mert ő bizony kilép. Ezt többször is megcsinálta. Egy grafikon megrajzolása időigényes feladat, különösen, ha csinosítani is akarunk rajta. De a Corel Draw nem bír ki több órát. Talán olyan 2 óra múlva már jelentkeznek rajta a ''tünetek''. Maguk a grafikonok nem túl nagy fájlok. A gép még a 3D Studióval is megbírkózott, vagy a Bryce5 - el, pedig ott a renderelés nem kis memóriát követel.
Kérdés: mia túróért csinálja ezt a Corel? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Szívesen venném, ha megosztaná velem.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest