Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Pont annyi van: 512 Mega Ram, 1 giga virtuális memória, Celeron900/1200Mhz - es proci, angol WinXP. Átállítottam a Task managerben a prioritása szintjét a normálisnál magasabbra. Egyelőre nem csinálja a balhét és az instabilitási ablakot nem dobja ki. Majd meglátjuk. Mindenesetre fura...
-
Superman
nagyúr
Ez tényleg nem lehet igaz! Még két órát sem dolgoztam és már megint hiba a Corel Draw - al. Most a Windows XP írta ki a hibát. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire instabil program. Abból kiindulva, hogy a gépemen minden más, esetenként nagy gépigényű program, hiba nélkül fut. :(((
-
Superman
nagyúr
Egy cikkhez meg kellett rajzolnom 6 darab grafikont Corel Draw - ban.Minden rendben is volt, amíg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy a program egyre lassul, majd kiköpte, hogy instabillá vált, azonnal fejezzem be a munkát, mentsek mindent, mert ő bizony kilép. Ezt többször is megcsinálta. Egy grafikon megrajzolása időigényes feladat, különösen, ha csinosítani is akarunk rajta. De a Corel Draw nem bír ki több órát. Talán olyan 2 óra múlva már jelentkeznek rajta a ''tünetek''. Maguk a grafikonok nem túl nagy fájlok. A gép még a 3D Studióval is megbírkózott, vagy a Bryce5 - el, pedig ott a renderelés nem kis memóriát követel.
Kérdés: mia túróért csinálja ezt a Corel? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Szívesen venném, ha megosztaná velem.
Aktív témák
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest