- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Pont annyi van: 512 Mega Ram, 1 giga virtuális memória, Celeron900/1200Mhz - es proci, angol WinXP. Átállítottam a Task managerben a prioritása szintjét a normálisnál magasabbra. Egyelőre nem csinálja a balhét és az instabilitási ablakot nem dobja ki. Majd meglátjuk. Mindenesetre fura...
-
Agyzuzo
addikt
Mennyi RAM-od van? A Corel10-nek nem árt legalább 512.
-
Superman
nagyúr
Ez tényleg nem lehet igaz! Még két órát sem dolgoztam és már megint hiba a Corel Draw - al. Most a Windows XP írta ki a hibát. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyire instabil program. Abból kiindulva, hogy a gépemen minden más, esetenként nagy gépigényű program, hiba nélkül fut. :(((
-
Superman
nagyúr
Egy cikkhez meg kellett rajzolnom 6 darab grafikont Corel Draw - ban.Minden rendben is volt, amíg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy a program egyre lassul, majd kiköpte, hogy instabillá vált, azonnal fejezzem be a munkát, mentsek mindent, mert ő bizony kilép. Ezt többször is megcsinálta. Egy grafikon megrajzolása időigényes feladat, különösen, ha csinosítani is akarunk rajta. De a Corel Draw nem bír ki több órát. Talán olyan 2 óra múlva már jelentkeznek rajta a ''tünetek''. Maguk a grafikonok nem túl nagy fájlok. A gép még a 3D Studióval is megbírkózott, vagy a Bryce5 - el, pedig ott a renderelés nem kis memóriát követel.
Kérdés: mia túróért csinálja ezt a Corel? Volt valakinek hasonló tapasztalata? Szívesen venném, ha megosztaná velem.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest