Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Nem véletlen csesztetem.
Én a Corelen „nőttem fel”. Az első windowsos változaton (asszem v1.2) tanultam. Azóta eltelt kb. 16 év. Iszonyú sokat dolgoztam vele, rengeteg hülyeségét megtapasztaltam. A legbosszantóbbak azok voltak, amiket nem lehetett kikerülni. Az illesztési, pozicionálási pontatlanságait még némi utómunkával lehetett javítgatni, de a kikapcsolhatatlan UCR/GCR metódusa, ami hibásan dolgozott és rémes színeket állított elő, amiknek semmi közük nem volt az általam beállítotakhoz, na az nálam kiverte a biztosítékot. Ráadásul bármilyen képet importáltam, azt szépen RGB-vé alakítva tette a magáévá és nem sikerült kétszer ugyanúgy színrebontania. A szövegboxok tartalmát is állandóan újraszámolgatta, tehát ha beraktam egy karikát, hogy körbefolyassa, aztán kivettem nem ugyanazt az eredményt kaptam, mint berakás előtt. A gradienteket felbontotta (bontja?) körökre,
Úgyhogy úgy alakult, hogy a munkamenet a következő volt: corelkében rajzoltam, hiszen szerettem és kényelmes volt, aztán az exportált eps-t illustratorban átszíneztem, és a szövegeket quarkban tettem fel. Ez a 7-es corelig volt így, aztán szépen lassan leszoktam róla. Biztos a hibák nagy része javításra került azóta, de már mindegy is.
De pl. egy sima illustrator eps-t, amiben gradientek vannak, még mindig nem képes korrekten importálni. A gradienteket garantáltan elb*ssza.
Az, hogy nem nyitja meg a pdf-et egészen addig nem baj, amíg a kedves felhasználó nem akarja megnyitni a pdf-et. Alapvetően ha az ember ismeri a program korlátait (nem hiszi el azt, amit a marketing-osztál a dobozra írt), és elviseli azokat akkor jól lehet használni. De nem szabad sokat várni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest