- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
samson121 #363 üzenetére
Legfőképpen én köpködöm, de én meg nem vagyok lány. (nagyon nem
)
Hosszú évekig dolgoztam vele, vannak benne jó dolgok, de ezek közé nem tartozik a pontatlanság és a rettenetes színkezelés. Ezek meg komoly pluszköltséget generálnak.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a corelhez, akkor a tanárodat kérd meg, hogy arra menjetek rá erősen, hogy mit nem tud a program, és mi az, amit rosszul tud. Érdemes nézegetni a clipart-grafikákat (ez általában a 2-3-ik cd a csomagban, verziótól függően), és elemezni, hogy mitől jó (ha jó).
A puszitól eltekintenék, ha van rá mód. És ajánlom az Illustrator-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest