- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
kuyarashi #3328 üzenetére
Az, hogy magasabb verziószámú *.cdr-t nem nyit meg, azt gondolom elnézhetjük neki,
Én nem tudom neki elnézni, 2023 van, nem hiszem hogy akkor programozás lenne, főleg hogy a konkurenciának van megoldása rá.
Vagy ezzel akarnak kitűnni a "tömegből" hogy az ő programjuk nem ezt tudja?
Tudom, ezzel akarnak arra ösztönözni hogy megvegyem az új verziót, de ez inkább arra ösztönöz hogy régebbi verzióba mentetem el akitől kaptam a grafikát hogy meg tudjam nyitni.Arra már rájöttem hogy nem tud szabványos ai file-t menteni.
Sima CS ai-t mentek Corelből és a CS6 nem tudja place-elni, előbb meg kell nyitnom Illuban, rámenteni és onnantól kezdve az összes Adobe programban működik a place.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest