Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAID
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
kuyarashi #3328 üzenetére
Az, hogy magasabb verziószámú *.cdr-t nem nyit meg, azt gondolom elnézhetjük neki,
Én nem tudom neki elnézni, 2023 van, nem hiszem hogy akkor programozás lenne, főleg hogy a konkurenciának van megoldása rá.
Vagy ezzel akarnak kitűnni a "tömegből" hogy az ő programjuk nem ezt tudja?
Tudom, ezzel akarnak arra ösztönözni hogy megvegyem az új verziót, de ez inkább arra ösztönöz hogy régebbi verzióba mentetem el akitől kaptam a grafikát hogy meg tudjam nyitni.Arra már rájöttem hogy nem tud szabványos ai file-t menteni.
Sima CS ai-t mentek Corelből és a CS6 nem tudja place-elni, előbb meg kell nyitnom Illuban, rámenteni és onnantól kezdve az összes Adobe programban működik a place.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest