- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
A rétegen belül tudod mozgatni fel-le az objektumokat. A rétegek is egymáson vannak, ezeket ugyanúgy mozgathatod egymáshoz képest fel-le. Nem tudod lentebb rakni, mert ott már a másik rétegben lenne (csak ha áthelyezed abba a rétegbe). Nekem logikus, vagy csak már megszoktam.
Ami szar az a desktop layer, ha beteszem a lapra az objektumot, van hogy mégis a desktopban marad. Vagy ha a lap mellett rajzolok akkor hol a desktopon, hol a layer1-en van. Össze aztán szét kell gruppolni hogy egy layerben legyen. Ha meg különböző méretű lapok vannak egy doksiban, és lapozáskor valami a lap mellett marad, ami a másik lapon már a lapon van, na akkor csinál váratlan dolgokat, ott lesz ahová nem is tettem.
Én a Photoshop rétegein kapok agybajt, amikor van 100, de nem tudom melyik mi, hol van. Nem lehet rákattintani a képen az objektumra, mint Corelben.
Egyébként én igen ritkán használok rétegeket, megvagyok nélküle. Egy sokoldalas doksinál, ahol mindenhová ugyanaz kell, jó a master layer (pl 52 hetes asztali naptár minden lapján céglogo), könnyebb javítani/cserélni.
A P2-es korszakban használtam gyakranA háttérkép külön rétegbe, hogy amíg szerkesztem a szöveget rajta ki tudjam kapcsolni, mert iszonyat lassú volt az állandó újrarajzolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest