Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
A rétegen belül tudod mozgatni fel-le az objektumokat. A rétegek is egymáson vannak, ezeket ugyanúgy mozgathatod egymáshoz képest fel-le. Nem tudod lentebb rakni, mert ott már a másik rétegben lenne (csak ha áthelyezed abba a rétegbe). Nekem logikus, vagy csak már megszoktam.
Ami szar az a desktop layer, ha beteszem a lapra az objektumot, van hogy mégis a desktopban marad. Vagy ha a lap mellett rajzolok akkor hol a desktopon, hol a layer1-en van. Össze aztán szét kell gruppolni hogy egy layerben legyen. Ha meg különböző méretű lapok vannak egy doksiban, és lapozáskor valami a lap mellett marad, ami a másik lapon már a lapon van, na akkor csinál váratlan dolgokat, ott lesz ahová nem is tettem.
Én a Photoshop rétegein kapok agybajt, amikor van 100, de nem tudom melyik mi, hol van. Nem lehet rákattintani a képen az objektumra, mint Corelben.
Egyébként én igen ritkán használok rétegeket, megvagyok nélküle. Egy sokoldalas doksinál, ahol mindenhová ugyanaz kell, jó a master layer (pl 52 hetes asztali naptár minden lapján céglogo), könnyebb javítani/cserélni.
A P2-es korszakban használtam gyakranA háttérkép külön rétegbe, hogy amíg szerkesztem a szöveget rajta ki tudjam kapcsolni, mert iszonyat lassú volt az állandó újrarajzolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest