Új hozzászólás Aktív témák
-
jasszer
őstag
Persze, érthető. Nyilván nem az anyagát kell megfizetni és nincs is konkurencia feltehetően. Nekem csak közelítőleg lenne szükségem az árnyalatokra, ugyanis a skála alapján kevernek festékanyagot, az meg messze van a tökéletes színhűségtől. Valszeg elmegyek a volt munkahelyemre, bekalibrálom a gépet pöccre és nyomtatok egyet. A semminél még az is jobb.
-
jasszer
őstag
Tudja vki h honnan lehet Pantone-skálát szerezni?
-
ssolitude
őstag
Tegyük fel, szabadkézzel(vagy bárhogy) rajzolok egy objektumot. A kezdő és végpontok összezárnak, gyakorlatilag egy görbének számít.Ezen a görbén egy tetszőleges ponthoz hogyan tudok(egyáltalán lehet-e?) hozzáforrasztani még egy, vagy akár több végpontot, úgy , hogy azokat együtt lehessen mozgatni.
(Lehet, hogy egy kicsit ködös, ha nem érthető, akkor inkább csinálok képet.) -
Nemadom fel, míg egydarabban látsz...
-
Dexter68
addikt
Halkan jegyzem meg hogy ez egy CorelDraw topic. Lehet, ha nyitnál egy Photopaint topicot, észrevenné az is, aki használ ilyet, de nem bámészkodik itt, mert a Draw nem érdekli.
Én hiába nézegetem, hogy kinek tudok segíteni, csak a Draw-hoz értek – történelmi okokból. Ma már alig használom ezt is. -
Valaki kipróbálná, hogy neki megy-e?
-
-
Naaaa. Ugyaaaaan. Léccilécci...
-
UP
-
Valakinek csak van egy Photopaint a gépén széles e hazában...
-
Próbálja ki valakíííííííííí
-
válasz
Dexter68 #519 üzenetére
De nagyon jó, írtam is, hogy azt használom inkább, de amikor mondjuk megvan a cucc corelben, benne a képpel, csillió reteggel a szövegek alatt, más objektumok fölött stb., akkor ha photoshopban akarnék egy fekete pöttyet kiszedni, akkor a következőt kell tennem: a képet kiexportálni, photoshopba betölteni, kiszedni a pöttyet, elmenteni, corelba beimportálni, betenni a megfelelő rétegbe. Ezzel szemben photopaintben: dupla katt a képen, pötty kiszed, photopaint bezár.
Szóval alapból minden ilyesmire photoshopot használok (nyilván ezért is kérdezek ebben a topicban a photopainttel kapcsolatban, és nem válaszolok), de néha egyszerűbb a photopainthez folyamodni.
-
-
Ha valakinek van fenn a gépén, az kipróbálná, hogy nála működik-e?
-
Használja valaki egyáltalán a Photoapaintet?
-
Corel Photopaintban (12-es) hogy működik a stamp? Clone-nak hívja, de nem működik sehogy. Hiába mutatja, hogy honnan veszi a mintát, de nem csinál semmit. Valami trükkje van?
Photoshopban szokok ilyesmit csinálni, de amikor már bennevan corelben a kép, és csak egy maszatot kell kezelni, akkor kényelmesebb kettőt kattintani rajta, mint kiexportálni, aztán photoshopan megnyitni, elmenteni, beimportálni... -
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
Impotnál, áthúzásnál encapsulatedként kezeli. Ha importálsz, interpretedként kell, akkor ''értelmezi'' is.
A színkezeléssel az volt a bajom, hogy van egy beépített UCR/GCR szolgáltatása, ami rosszul működik és kikapcsolhatatlan. Tehát a Pantone-színeket is rosszul bontja. Ez főleg a sötétebb árnyalatoknál jelenik meg. -
Dexter68
addikt
A másik importot próbáld. Az Encapsulated PostScript bitmapot csinál (ill. asszem linkeli, de elég barom) a PostScript Interpreted viszont jóbarát
A corel viszont rosszbarát... feltéve, ha az eps tartalamaz gradienteket... és ellenőrizt a színeket is, mert corelke megbízhatatlan e téren. Én ezért szoktam le róla.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest