Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy Worldböl másolok egy szöveges táblázatot, és azt beillesztéssel a Corelbe illesztem be, mert a szöveg vektoros lesz, és ez miatt a felbontás jó. ezt szeretném Indesign-ba berakni, de a fehér hátterek előtte kiszeretném szedni, mert van vjzjel a kiadványon és átlátszónak kell lennie a táblázatnak. A Corelbe sehogy nem jövök rá hogy tudom kiszedni a fehér hátteret,
az objektumból. Csak Photoshoppal ha kijelölö a fehér hátteret, és tőrlöm, de akkor romlik a beilleszteni kíván támlázat minősége.
Van ötlet valkinek hogy tudom ezt megoldani?
Próbáltam Corelben vektorossá alakítani de úgy meg nagyon gagyi. Exceles táblázat tartalommal.
Köszi ha van ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest