- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janesart #2626 üzenetére
Nem az elmentéssel van gond, hanem a beolvasással. Én Roland RIP-nek szoktam eps-t menteni corelből, és semmi gond vele, a RIP töképelesen megnyitja és kinyomtatja a nyomtató. Viszont ha vissza akarom olvasni corellel, akkor az nem megy mindig neki, még ha saját maga csinálta is...
-
zzolika
aktív tag
válasz
janesart #2611 üzenetére
Ja hogy pdf-be... Azt hittem az Export menüpontról beszélsz (ott nem is lehet pdf-et választani).
Amit te mondasz az a Publish to Pdf. Mivel a pdf lapmérete a dokumentum lapja lesz, ezért ami nincs a lapon az nem látszik a pdf-ben.Nem tudom, nincs X7-em. Van hozzá service pack? Vagy lehet valami driver probléma.
-
zzolika
aktív tag
válasz
janesart #2603 üzenetére
Mert ha nem a lapon van, akkor a desktop layerben van, ami alapból nem printelhető. Az export pedig azt adja, amit a printelésnél is látnál, tehát így semmit. Ha átteszed a desktop layert printelhetővé, vagy az objektumot a layer1-be akkor ki is exportálja. Ha lapozol vissza fogja fogja rakni az objektumot a desktop-ba.
#2604: Ez most kivételesen jól működik, így akarták csinálni. Van néhány egyedi, érdekes működés a corelben (máshol bugnak hívják
), de együtt lehet vele élni, én már megszoktam.
-
válasz
janesart #2605 üzenetére
Erre nem tudom a választ, csak eredeti programokkal dolgozok, nem egy ökör ára egy Corel. Én ezt használom mindenre, az Adobe tényleg nagyon drága, a Corel viszont megfizethető teljesen, és mindent tud, ami kell. A tört szoftverrel csak a szívás van egyébként is, ha pénzt keresel vele, akkor egy összeomlás vagy hiba többe fog kerülni, mint a legális ára. Ha meg nem dolgozni kell, akkor az otthoni verzió még olcsóbb...
-
Met
nagyúr
válasz
janesart #2532 üzenetére
Megformázod word-ben a táblázatot (de inkább escel-ben kellene), húzol Indiben egy szövegdobozt, nyomsz egy Ctrl+D-t, a felugró ablakban betallózod a táblázatot tartalmazó file-t és kész.
Félkövér betűhöz: a font neve alatti lenyílóban van a bold (ha nincs akkor nincs olyan verziója a fontnak)Amúgy van Indesign topic
-
Met
nagyúr
válasz
janesart #2507 üzenetére
Az ügyfél nem PS-ben nyitja meg a képeket hanem telefonon vagy a windows képnézegetőjével.
2007 óta elég sok corel lefolyt a dunán, megvariálták a színprofilok beállítását. Állítólag egyszerűbb.
Én úgy vagyok vele ha színhűség fontos akkor direkt színek, vagy az ügyfél által megadott színek vagy Illu és pdf-be mentek, ott rá is lehet mérni a színekre.Alkalmazott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest