Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Nem írta vinyóra, mert nem zörgött, figyeltem. És a ramhasználat sem nõhet nagyon, egy 1 kB-os objektum beillesztésével. Ami nem is új objektum, mert ugye ugyanazt rakom be.
Gyorsabb a duplicate, ez igaz, csak az ugyanarra a lapja rakja. Én egy asztali naptár 52 lapjára szerettem volna felrakni ugyanoda, ugyanazt a logót, ezért akartam pasztázni. Aztán mivel nem bírtam kivárni, kiraktam a desktopra 500 mm-el, majd -500-al apply to duplicate minden laponCsak így mindig ki kell jelölni, fentre tenni.
A negyedik 1 gigás bitmappel 580 MB lett a memóriahasználat, tehát 6 MB-al nõtt csak. Hova teszi akkor? Az elérhetõ memória sem változott. Hát így nem sikerült letesztelnem, mennyi ramot bír megzabálniÉrezhetõ az X6-ban a több mag vagy a 64 bit? Gyorsabb mint az X4? Nem próbáltam még, érdemes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest