- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #179 üzenetére
a kérdés Dexterhez szólt, de nem haragszom meg ha más is próbál segíteni.
Úgyhogy inkább írom úgy, hogy kedves Dexter, és Race-Face, és a sorrend nem számít, írhattam volna fordítva is
a distillerben én semmihez nem értek, ebből kifolyólag fogalmam nincs hogy mit állítsak rajta, még akkor sem ha sokmindent lehet állítani
Hát először úgy indítottam el, hogy a sajátgépből rákattintottam a ps file-ra és akkor automatikus elindult a distiller, és már csinálta is a pdf-et. És a százalékjelző csík elindult és 30 perc után el is ért a 100%-hoz, amikor elkezdte megint újból az egészet, tehát nem sikerült pdf-et csinálnia.
Akkor a ps hibás. De mi baja lehet egy ps-el? Milyen hiba lehet benne?
Szerintem csinálok inkább egy másik ps-t, egy egyszíneset, aztán kipróbálom, hogy azzal megy-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest