Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4850 üzenetére
ki beszélt arról ,hogy ettől jobban megy a proci?
szerk: Csak annyiról volt szó, ha valainek nem támogatja a tuningt a lapja de az 1333-mas FSB-t igen akkor ezzel tud nyerni jó pár mhz-t
[Szerkesztve] -
Petek
tag
válasz
laragirl83 #4845 üzenetére
Gyanítom, hogy nem
-
tlac
nagyúr
válasz
laragirl83 #4845 üzenetére
végig olvastad, amit t72killer írt?
''lábacskakötözgetős FSB emelés azoknak, akiknek gyengusz lapjuk van'' -
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4806 üzenetére
Ez az!
Pont ilyen tapasztalatokra lettem volna kíváncsi....
Az a több az mit jelent számokban? -
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4802 üzenetére
Mire használod, ált a géped? -No offense
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4792 üzenetére
CPU pntokra gondolom, hogy magasbb órajelen magasabb értékeket mér, de eddigi tapasztalataim szerint a mem sávszélesség legalább anyirra befolyásolja a configot, mint a proci órajele....ha megtennéd nekem esetleg valós alkalmazások alatt..... ha még azokat is megmérnéd...főleg a játékokra gondoltam
én is megtenném szívesen de sajna a kingmax lószart sem bír.... :S
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4788 üzenetére
Nem mérted meg a különbségeket 400fsb vs 425 fsb???
Kíváncsi lennék rá, főleg a mem oldali teljesítményre..... -
Remington
őstag
válasz
laragirl83 #4768 üzenetére
nono...akár 10 900 ft-ért is megtanulhat tuningolni
lol, extra szánalmas ez a tuningtraining -
vagamo
őstag
válasz
laragirl83 #4769 üzenetére
Köszönöm!
Ezt a hőmérsékletet (47-55 fok) nyugalmi állapotban kell mutatnia? Melyik tesztprogramot használjam a rendszer stabilitásának figyelésében? orthos_exe_20060420 futattam és a cpu hőmérséklete hamar elérte a 70 fokot 2,8GHz beállításnál! A hűtésem egyenlőre a gyári léghűtés, de remélem hamarosan a vízhűtést is beüzemelhetem! -
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4660 üzenetére
Milyen eredményeket hozott ez a +25mhz?
Mem sávot mértél vele?
Gondolom a 400as eredmények jobbak voltak nem? -
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #4665 üzenetére
Ne égesd már magad ilyen postokkal!
-
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83 #4670 üzenetére
Ahogy néztem, terhelve annyira esik le a a fesz, és 1,45-öt adsz neki. Na én ennyit már nem akaródzok neki adni. Én 1,4V fölött nem is próbáltam, mert nem éri meg az a plusz hőtermelés.
-
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83 #4668 üzenetére
Akkor meg miről is beszélünk? Nem bírja az sem, meg az enyém sem a 3600-ot.
Nekem is 3,5-höz 1,4V felé kell vinni a feszt, inkább hagyom alapfesz könyékén, így is tökéletes a teljesítménye.
[Szerkesztve] -
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83 #4665 üzenetére
Miért is nem tudnék én már feszt adni neki?
Egyébként nem hiszem, hogy a Geil memód nem bírná a 900MHz-et, annyi kell az 1:1-hez 3600-on.
[Szerkesztve] -
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83 #4660 üzenetére
MIndenesetre örülök, hogy nem fektettem be ennyi zsét Asus deluxe lapba, mert a kis 23eFt-ért vett S3-as lapomban is tökéletesen muzsikál a proci 3,4-en, full stabilan minimális fesz ingadozással. Asszem kijelenthetem, hogy stabil is, mert 1 hónapja megy kb. így, semmi fagyi és restart nem volt, pedig kapja a gép a kiképzést rendesen. Orthos alatt sem ment fel 60 fokra, a jó öreg zalmi 7700cu-val.
-
mcwolf79
veterán
válasz
laragirl83 #4615 üzenetére
THX
Ki fogom próbálni.
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4588 üzenetére
TAT nálam egy perc alatt 74 fokra felzúzta a magokat...orthossal nem ment 65 fölé több óra játék közben pedig még ennél is kevesebb szokott lenni 60-max 65 fok.....gyári hűtővel és biosbol 1.325 el....8x400 on....
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #4565 üzenetére
Neki bios beállításként javasolták azt a feszt..te meg belekeverted droop-ot...ami sztem kicsit más, mint azt biosba beállítani...
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4577 üzenetére
és?Nem a CPU hőfok a kérdés?Blend közelsem fűti annyira a procit mint a small fft
u.i.: Nekem a tat, kb 4fokkal a speedfan fölé mért
[Szerkesztve] -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
laragirl83 #4578 üzenetére
Látod, hardzsinak is gyári hűtője van.
Sztem ez lehet a dologba. A gyári hűtő nem tudja ugy megfogni sztem -
tlac
nagyúr
válasz
laragirl83 #4570 üzenetére
Nekem gyári hűtőm van, az lehet érzékenyebb az ilyesmire.
De azt vettem észre, hogy egy orthos is jobban fűt, mint több (9-es prioritáson). -
törölt tag
válasz
laragirl83 #4562 üzenetére
Vannak eltérések az Everest, és a valós feszek között. nem túl sok, de van. A külső műszeres mérés a legpontosabb. átlag 2-5 század különbség az eltérés, de van ahol már 1 tized volt. Az Asus deszkák pedig arról híresek, hogy mindíg jóval alacsonyabb a fesz, mint a beállított.
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #4558 üzenetére
Mivel számomra egyértelmű a biosban való beállítás ténye így nincs miről beszélnünk úgy gondolom...mivel ezt 3200-on járó 6400-re mondták neki így meg pláne nem...6300-nál még ok is lehet...
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4562 üzenetére
én nem nagyon szoktam kimért feszekről beszélni hardweres mérés nélkül....ennyi...
nekem mondhatja bárki ,hogy a cpu-z pontos, de én sosem biznék benne -
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4560 üzenetére
Jah, értem, tehát CPU-z szerint...
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4558 üzenetére
Ezek kimért feszek?
1.5V-vel mennyit megy a procid?
[Szerkesztve] -
bim
veterán
válasz
laragirl83 #4536 üzenetére
és mennyit ir a 3. értékre mondjuk az everest?
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4536 üzenetére
jól van én nagyon örülök neki, hogy neked ilyen alacsony a hőfokod, de gondoljunk bele, kurvára nem oszt nem szoroz, 58 fokos orthos alatt, innentől kezdve szted édrekel különösebben, hogy neked 9 fokos 4 gigán??
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4509 üzenetére
nem baj ha ezt magamra veszem?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
laragirl83 #4505 üzenetére
Hát nekem is fura a dolog kicsit....
Pl. mit fog kezdeni a kedves jelentkező fél év múlva,vagy egy év múlva azzal amit itt elsajátít? Elmegy megint a tanfolyamra? Mert hát mi ha, nem ez az a téma ami folyamatosan változik? -
TuningT
csendes tag
válasz
laragirl83 #4505 üzenetére
Tök jól hangzik, hogy ezért leakasztok 75000 forintot, de akkor hol van ebből a terem-, projectorbérlés, a szervezés, az utazás, a reklám, az tanfolyami szolgáltatások, stb...
És még a maradékot sem egyedül akasztom le, mert nem egyedül csinálom a tanfolyamot/tananyagot.
Természetesen mi sem állítjuk, hogy mindent tudunk. Sőt biztos, hogy van több olyan ember, aki nálunk többet tud.
De mi összeállítotunk az oktatái anyagot és megszervezzük a tanfolyamot.
Mint már eddigi hozzászolásomban is írtam, tényleg meg lehet szerezni mindent az internetről. Renget utánajárással, keresgéléssel és fórumos kéréssel...
És tényleg, ha így probálod megszerezni ezeket az ismereteket, akkor egy fél év is kevés.
De ha van egy jól összeállított, egymásra épülő oktatási anyag, akkor szerintem 8 óraban rengeteg mindent át lehet adni. Persze nem úgy, hogy minden videókártya és processzor típus tuningolását sorban leoktatjuk...
piramis játék? hol a piramis? ki épít be maga alá és kit?
Szerintem ez csak egy plusz lehetőség arra, hogy Ti a költségeiteket csökkentéstek, nekünk pedig egy reklám lehetőség...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rob5
aktív tag
válasz
laragirl83 #4499 üzenetére
A OFTS topik betehetsz nem vagyok oda regelve egyenlőre ,később lesz több eredmény remélem
köszi
[Szerkesztve] -
rob5
aktív tag
válasz
laragirl83 #4499 üzenetére
Na adtam még egy kis kakaót neki , ejh ha az x2 tudta volna ezeket
Remélem elég meggyőző a kicsi testvér is tud valamit
[link]
Remélem szerencsés darabnak mondható ilyen feszekkel?
Fesz adva a ramoknak +0,1 kingmax 800 csak mindjárt szűkítek rajta 4,4,4,12-re, a proci biosban 1,35XX nem sok a dropp szerintem.
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #4475 üzenetére
-
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #4475 üzenetére
Látom nagy ritkaságnak számítasz itt ph-n
Ennyire jó a procid
(Nem mintha az enyém nem ugyanannyit menne)
[Szerkesztve] -
Rusher
őstag
válasz
laragirl83 #4473 üzenetére
8*400 - 1.240v.-n?? ez tuti? mert nálam 1.375v(1.34v) és csak így stabil, de a procim akkor is 29-30 fokos
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4469 üzenetére
mint pl te is, ahogy segítettél a pontos bios beállításaiddal! (vagy le is írhattad volna mindegy, csak kiváncsivá lettél a 3200mhz-n futó procid 29 fokos hőmérsékletével) Bár nem erőszak a dolog ha nem dobod be, nem dobod be.
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #4368 üzenetére
3ghz?Mutass egy olyan c2d-t ami nem viszi
biztos tudnál .... 10000ből van vagy 2 darab
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4316 üzenetére
figyuszka, ha szépen megkérlek csinálsz nekem egy bios fényképet??? gondolom a CPU fícsörök kikapcsolva, és a tuning oldalt lekaphatnád, hogy mi mennyi értéken van!!
-
Yushchenko
őstag
válasz
laragirl83 #4316 üzenetére
Na ne má
Nekem is volt freezer 7-em, nem hűtőtt annyira mint a BT(milyen meglepő
), házam jól szellőzik, szal nemtom, lehet hogy ennyire jó a proci teteje, és a paszta?
-
Yushchenko
őstag
válasz
laragirl83 #4314 üzenetére
Ez mondjuk nekem is kezd hihető lenni
Hány fokos a szobád, proci polírozva van?
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4303 üzenetére
mond meg nekem őszintén, kint lax az erkélyen? ezt nagyon nehezen ill. nem tudom elhinni. biosban is ennyit mutat???
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4303 üzenetére
Mennyit adsz a prockónak biosból?
-
Janoci
tag
válasz
laragirl83 #4190 üzenetére
Én is kipróbáltam és Laragirl83-nak igaza van... Ártani biztosan nem árt és 3-4 fokkal hűvösebb... Engem ez meggyőzött
-
mcwolf79
veterán
válasz
laragirl83 #4170 üzenetére
Hát,ha nincs fent a házad oldallapja,akkor szerintem az általad lerajzolt ábra tuti nem helytálló,mert nyitott háznál teljesen más a levegő áramlása
-
válasz
laragirl83 #4190 üzenetére
nekem nincs felrakva mert eddig nem motivált. Mennyire hangos? mert ha nem csendes akkor ki se veszem a dobozból annyit nem ér.
-
Larry303
addikt
válasz
laragirl83 #4176 üzenetére
Viszont ha jól tom ezt a hűtőt nem javallott bármely körülmény között felaplikálni a bordára...ha jóltom vízhűtés tsa mellé ajánlott...abban sem vagyok biztos ho az kifele fújja a levegőt és nem a cpu fele.....viszont engem is érdekelne hogy pontosan mi a helyzet vele,mert ott pihen a dobozban nálam...szal akinek esetleg vannak mérési eredményei ez ügyben kérem a lap topicjában ezt közölje...előre is.....
-
masterful87
senior tag
válasz
Mindennap tanul valamit az ember
Legközelebb lehet elkéne olvasnom, a ''Na mi van a dobozban'' részt -
ROBERTOH
őstag
válasz
Az chipset hűtő, ezért kell a chipset-re rakni. Az már más kérdés, hogy a heatpipe-on keresztül hűti az NB-t is...
-
masterful87
senior tag
válasz
Pusztán kíváncsiságból megkérdem... az NB mióta van a P5B-Deluxon a hátsó venti és a prochűtő között???
[link]
Mert én akárhogy néztem ezt a képet, arra jutottam, hogy a prochűtő, és a vidkártya között helyezkedik el az NB, és a hátsó házhűtés és a prochűtés között ''csak'' valami kondenzátorok sokkasága helyezkedik el.
Habár azon se csodálkoznék, hogyha a kivételes procid mellett, egy teljesen egyedi Deluxod lenne
Tényleg nem bántásból írta, csak így nem vágom, hogy is néz ki a rajzod -
válasz
-
válasz
laragirl83 #4152 üzenetére
Orthos alatt 1.6V-n azért elmegy.
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4143 üzenetére
lara croft, neked valami nagyon álom géped lehet, soha semmi baj, 0.5 voltom megy 3500mhz-n mindezt teszi 18 fokon 100%-os terhelés alatt, de ha vissza állítasz mindent alapra akkor akár 10-12 fok között van a proci hőmérséklet.... komolyan irigyellek!!!
-
masterful87
senior tag
válasz
És ez annyira jó eredmény lenne?
(Hát persze hogy az!) -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Jólvan,dehát a te procid egyedi darab
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #4083 üzenetére
igen éreztem, h ez lesz, ez ugye egy deluxe BIOS? mert a sima P5B-be az fsb termination alatt már nincs semmi...
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3902 üzenetére
De mivel épp azt magyarázza ,hogy nem volt levéve a szorzó ,hanem az energia gazdálkodás vette le ezért a BOOT frekit irja ki ,vagyis a valósat, a szorzó boot után változott
-
Picur65
csendes tag
válasz
laragirl83 #3830 üzenetére
És lőn: gyári hűtő lecserélve ac freezer 7 pro-ra, cpu 8-10 fokkal csökkent, system is kevesebb 3-al
Így a max 70-71 lement 61-63-ra.
(bocs laragirl, q-fan, c1e továbbra is enabled). -
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3830 üzenetére
Amik kikapcsolásának nem sok értelme van...persze, ha a jobb tuning reményében teszed.
[Szerkesztve] -
Viewsonic
aktív tag
válasz
laragirl83 #3825 üzenetére
szögény embör léggel hűt
-
Picur65
csendes tag
válasz
laragirl83 #3825 üzenetére
ok, köszi az infot
, nekem a levett oldallap is csak 2-3 fokot segít. És még 1: én bekapcsoltam a Q-fan controlt, C1E és ilyesmi mind enable, nálad hogy áll?
-
Picur65
csendes tag
válasz
laragirl83 #3821 üzenetére
Naja,... és az ablak is nyitva van... úgy nekem is 6 fokkal hűvösebb, de mi lesz nyáron??
-
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #3813 üzenetére
Nézd meg a listán hány ilyen eredmény van, utána gyere vissza ezzel
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3813 üzenetére
''haliho..
ahhoz, hogy egy eredmeny bekeruljon a listaba, a kovetkezoket kell tenni:
szuksegem van a cpu pontos parametereire (tipusjelzes, sorozatszam, egyeb kodok)... szuksegem van tovabba 3 cpu-z kepre (cpu,mainboard, memory fulek), egy stress test 2004 kepre, amin a small fft teszt ''porog'' 30 perce, es egy core temp ablakra..
jelen esetben csak es kizarolag a ~1.300 voltos es a ~1.600 voltos eredmenyekre vagyok kivancsi!
az a lenyeg, hogy mindenki probalja a feszultseget biosbol ugy beallitani, hogy terheles kozben cpu-z szerint (1.600 voltnal speedfan, vagy everest szerint) ne terjen el (nagyon) a ket emlitett ertektol.. minden lapnak van egy ''normalis'' feszultseg ingadorasa (drop), igy figyelni kell, hogy melyik a legalacsonyabb ertek...
hasznos programok:''
Oldalán ez van...vagy le vok maradva vmiről? -
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #3792 üzenetére
Zavaró, mégse tudsz vele semmit kezdeni
Akkor mit szenvedsz rajta? Ha kell a teljesítmény a procit kell kihajtani ahogy tudod, nem strappal meg időzítésekkel babrálni. -
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3792 üzenetére
Értem...én használom a gépet...ahol nem számít ez a strap dolog...nem ám aztán lelki trauma fog egyszer érni emiatt, mármint, hogy nem úgy megy a winrar ahogy kéne...
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3789 üzenetére
Mit puffogsz? Úgy írtad, mintha a világ dölne össze és 50%-kal min visszaesne a gép teljesítménye (ami nem igaz), ha nem 1066-on ketyeg a strap...1-2 progi megérzi...főképp tesztelő progik amik memória sávszélesség érzékenyek...oszt semmi más...de várom ez ellenvetést...
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3767 üzenetére
Asus-nál biztos...amúgy szét visongom az agyam ezen a strap dolgon...mekkora óriási jelentősége van pfff...hurrá egy kalap szar a gépem mert 1333-on megy és nem 1066-on...ááááááááááááááá kib@szom az ablakon...vicces.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
laragirl83 #3767 üzenetére
DS4-em van. És csak ritkán megyek 400-as fsb fölé. Mi az a strap?
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3741 üzenetére
7-es szorzón akár az is lehet...
-
válasz
laragirl83 #3746 üzenetére
Nagyon vajszívű volt westlake ezek szerint.
Innentől kezdve világos a sztori.
-
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83 #3738 üzenetére
A RAM mennyi feszt kap ilyen órajelen?
-
válasz
laragirl83 #3743 üzenetére
-
válasz
laragirl83 #3741 üzenetére
Értem.
A procid alapfeszen 3440MHz-et megy, az alacsonyabb órajelet (igaz, magasabb FSB-n) csak nagyobb feszen tudja?
-
válasz
laragirl83 #3737 üzenetére
Ezen mit kell nézni?
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3721 üzenetére
A proci nem birja... a logika ezt diktálja
-
ROBERTOH
őstag
válasz
laragirl83 #3680 üzenetére
Jah', nem rossz 940-en 4-4-4-12. De a proci órajele érdekesre sikerült, legalábbis az orthos és a cpu-z teljesen mást mutat
-
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3624 üzenetére
ahhoz, hogy egy eredmeny bekeruljon a listaba, a kovetkezoket kell tenni:
szuksegem van a cpu pontos parametereire (tipusjelzes, sorozatszam, egyeb kodok)... szuksegem van tovabba 3 cpu-z kepre (cpu,mainboard, memory fulek), egy stress test 2004 kepre, amin a small fft teszt ''porog'' 30 perce, es egy core temp ablakra..
jelen esetben csak es kizarolag a ~1.300 voltos es a ~1.600 voltos eredmenyekre vagyok kivancsi!
az a lenyeg, hogy mindenki probalja a feszultseget biosbol ugy beallitani, hogy terheles kozben cpu-z szerint (1.600 voltnal speedfan, vagy everest szerint) ne terjen el (nagyon) a ket emlitett ertektol.. minden lapnak van egy ''normalis'' feszultseg ingadorasa (drop), igy figyelni kell, hogy melyik a legalacsonyabb ertek... -
Convex
aktív tag
válasz
laragirl83 #3572 üzenetére
Nagyon jó procod van, nekem 1,4875 kell több órás orthos stabil 3600-z.
-
AtG
aktív tag
válasz
laragirl83 #3572 üzenetére
Nekem ma jön vissza a bios frissítés közben elszállt lapom, F8-as biosszal megnézem, hátha megy ez még többet is. 3500-on nekem sajna restartolgatott 3d05 közben.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
laragirl83 #3492 üzenetére
Vagy, ha szénné tuningolva a CPU, akkor lehet, hogy csak 10év.
-
törölt tag
válasz
laragirl83 #3422 üzenetére
Nem kötelező.
Ez a virtualizációs marhaság igazából csak akkor kell, ha virtuális gépet akarsz futtatni pl. -
attika80
aktív tag
válasz
laragirl83 #3365 üzenetére
Azt azert meg tegyuk hozza, hogy az alaplap donti el igazabol, hogy milyen procit vegyen hozza. Ha p965 akkor 6300-6400 ha 975x alaplap akkor inkabb 6600.
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #3365 üzenetére
pedig akinek nem olyan erős ramja van (mint nekem, samu
) annak most nagy a kísértés gianninál mert a tálcás 6400-et 45900-ért adja így könnyedén 3 giga fölé jutnék vele. 6300-asommal 3 gigáig szaladok a samukkal.. ha beszámolná a 6300mat + pár ezresért lenne egy jó 6400..
-
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #3236 üzenetére
Elől hátul van venti+tápventi
Ja és a chipseten is van venti
Nem tervezem így használni, csak érdekes, hogy ezt is tudja. -
M3kk
őstag
válasz
laragirl83 #3226 üzenetére
A windowsos memtest jobb! Sok esetben a ''Dos'' -os memtest nem jelzett hibat, de a win fel sem tudott allni
[link] -
Stalker-2572
veterán
válasz
laragirl83 #3230 üzenetére
Nincs valami egyszerűbb program?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Utóbbihoz kell floppy?
-
válasz
Én kizárólag az elsőt szoktam használni, abból pedig aszongyák, hogy a #2, #5 tesztekeet érdemes nyomatni, és hamar kibukik a hiba - ha van.
-
sb
veterán
válasz
laragirl83 #3199 üzenetére
Én pl ezzel is mahináltam.
Az említett 860-as, brutális tuningot 12-12-12-12-őn értem el. Az alap értékekkel nem ment. -
Vigneau
félisten
válasz
laragirl83 #3199 üzenetére
A #3158-at olvastad már? Mert ha nem, akkor melegen ajánlom.
-
AMG
tag
válasz
laragirl83 #2910 üzenetére
az cool
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #2820 üzenetére
[link] innen táplálkozom
, egy tartomyány , de a legfelső az 1,3525V ha jól látom
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #2818 üzenetére
Az már nem
szerk: sőt , még az 1.3525V is alapfesz
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
laragirl83 #2768 üzenetére
nem
az ultranak annyi az alapfeszultsege..valu sztem 1.8 kb de 2.1-et birniuk kell siman
-
cserkosz
tag
válasz
laragirl83 #2745 üzenetére
400fsb x7 ( 1:1 ) 5-4-4-17 időzitéssel
-
cserkosz
tag
válasz
lehet hogy azért mértem annyit mert ez 975-ös lap????????
-
cserkosz
tag
válasz
Pedig nekem ennyit ment
a winrar benchmark -ban is 1382kb/s volt a legtöbb amit vele mértem
Szerinted ha annyit mértem akkor most miér aggódnák hogy rosszúl választottam????????????
Lehet hogy inkább lapot kellett volna váltanom -
Achill3uS
nagyúr
válasz
laragirl83 #2737 üzenetére
bios-bol talán?
cpu beállitásoknál - enabled a cpu ratio modify és leveszed amennyire jolesik..
-
Pietrosz
addikt
válasz
laragirl83 #2735 üzenetére
Igen, szorzót visszavenni és úgy
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest